دلگرم
امروز: سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ برابر با ۰۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
آشنا شوید با سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو
1
زمان مطالعه: 6 دقیقه
سندرم مسئله با پدر چیست؟ در ادامه ی مطلب، با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد این سندروم بدانید.

سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو چیست؟

ارتباط والدین با کودکان، می تواند در سرنوشت و زندگی کودکان تأثیر بسیار زیادی بگذارد. دختر ها، در اکثر مواقع به پدر خود وابسته هستند و در موارد کمتری مشاهده شده است که دختران وابستگی بیشتری به مادر خود داشته باشند. در نتیجه، اگر پدر نتواند ارتباط صحیح و مناسبی با دختر خود داشته باشد، نتیجه می تواند ایجاد سندرم مسئله با پدر باشد.
بی توجهی پدر به فرزند باعث ایجاد سندرم مسئله با پدر می شود. سندرم، به معنای نشانه هایی از وجود یک اختلال است که به آن نشانگان نیز می گویند.
نشانگان یا سندرم مسئله با پدر، یک اختلال روانی و شخصیتی است و به صورت اکتسابی به دست می آید. تحقیقات نشان می دهند که این سندرم بیشتر در کودکان ایجاد می شود. این سندرم، در پسران نیز مشاهده می شود، اما تعداد موارد دیده شده ی این سندرم در دختران بسیار بیشتر است و به همین دلیل، نام این سندرم، سندرم مسئله با پدر است.

هنگامی که دختران، از نظر عاطفی از سوی پدر خودشان تأمین نشوند، ممکن است دچار سندرم مسئله با پدر بشوند. در برخی موارد مشاهده شده است که آزار دیدن دختران توسط پدرانشان در کودکی می تواند باعث ایجاد شدن این سندرم در آنها شود.
به طور کلی، هر موردی که باعث جدا شدن دختر از پدرش شود و یا اینکه دختر را با کمبود محبت از سوی پدر مواجه کند، می تواند باعث ایجاد شدن سندرم مسئله با پدر شود.
دختران، از نظر عاطفی در همان دوران کودکی به محبت و توجه پدر خود نیاز دارند. در صورتی که این محبت به اندازه نباشد یا اصلا وجود نداشته باشد، دختر دچار مشکلات عاطفی خواهد شد. این مشکلات، باعث ایجاد یک خلأ می شود که می تواند باعث ایجاد سندرم مسئله با پدر شود.

سندرم مسئله با پدر

سندرم مسئله با پدر چه نشانه هایی دارد؟

سندروم مسئله با پدر می تواند نشانه هایی را به همراه داشته باشد که حتی فرد مبتلا به این سندرم نیز می تواند آنها را شناسایی کند و به بیماری خود پی ببرد. در ادامه ی این مطلب، به معرفی و بررسی برخی از نشانه های سندرم مسئله با پدر خواهیم پرداخت.

خود زنی

دخترانی که به سندرم مسئله پدر مبتلا هستند، ممکن است که دست به خود آزاری بزنند و به خودشان صدمه وارد کنند. این حالت هنگامی رخ می دهد که دختر احساس می کند مقصر اینکه پدرش به او توجه نکرده است، خودش است و باید برای آن تنبیه شود. البته دلایل متعدد دیگری نیز وجود دارد که می تواند باعث انجام شدن این عمل توسط زن مبتلا به سندرم مسئله با پدر شود.

بی احساس بودن نسبت به مردان و دور شدن از آنها

در برخی از موارد، ممکن است که مشکل روانی سندرم مسئله با پدر، باعث شود که دختران و زنان مبتلا به آن، احساس کنند که مردان موجودات بی عاطفه ای هستند و نمی توان به آنها اعتماد کرد. در نتیجه، زنان و دختران بیمار از مردان فاصله می گیرند و تا جایی که می توانند، با آنها ارتباط برقرار نمی کنند. البته این نشانه در برخی از افراد مشاهده می شود و در سایر افراد مبتلا به سندرم مسئله با پدر وجود ندارد.

تمایل به روابط جنسی

یکی از نشانه های رایج سندرم مسئله با پدر، تمایل بیش از اندازه دختران و زنان به داشتن روابط جنسی است. این زنان، نیاز به روابط عاطفی را احساس نمی کنند و تنها به دنبال این هستند که رابطه جنسی داشته باشند.
این نشانه، می تواند بسیار خطرناک باشد و در صورت مشاهده، باید کنترل شده و از بروز آن پیشگیری شود.

سندرم ددی ایشو یا مشکل با پدر

عصبانیت

یکی از نشانه های سندرم مسئله با پدر، عصبانیت و خشم افراد مبتلا به این سندرم است. افراد مبتلا به این سندرم، در شرایط تنش زا نمی توانند خودشان را کنترل کنند و به سرعت خشمگین می شوند. آنها به خاطر بی توجهی که از طرف پدر خود داشته اند، بسیار احساس اندوه می کنند و نمی توانند با مسائل اطراف به درستی برخورد کنند، در نتیجه زود خشمگین می شوند و رفتار های پرخاشگرانه از خود نشان می دهند.

اعتماد به نفس پایین

افرادی که به سندرم مسئله با پدر مبتلا هستند، عزت نفس پایینی دارند و مراقب رفتار های هر چند جزئی خود هستند. این افراد، به دلیل اینکه در دوران کودکی و یا نوجوانی از محبت پدر برخوردار نشده اند، احساس پوچی و افسردگی می کنند و اعتماد به نفس پایینی دارند.
در برخی از موارد مشاهده شده، اعتماد به نفس افراد مبتلا به سندرم مسئله با پدر به اندازه ای پایین است که برای انجام کار های مختلف، احساس می کنند که نیاز به اجازه و تأیید دیگران دارند. این افراد، احساس می کنند که بدون کمک دیگران نمی توانند هیچ کاری انجام دهند.

روابط ناپایدار با مردان

یکی از نشانه های سندرم مسئله با پدر، این است که زنان و دختران بیمار، نمی توانند روابط سالمی را با مردان داشته باشند یا اینکه نمی توانند مراحل ایجاد یک رابطه را به ترتیب درست آن انجام دهند. در نتیجه، روابط این دختران و زنان ناپایدار است و کمتر پیش می آید که زنان و دختران مبتلا به سندرم مسئله با پدر بتوانند یک رابطه درست را شکل دهند.

درمان سندرم مسئله با پدر

راه های پیشگیری و درمان سندرم مسئله با پدر

توجه کردن و عشق ورزیدن پدران به دختران از بروز سندرم مسئله با پدر جلوگیری می کند.
همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم، علت ایجاد این سندروم، بی توجهی عاطفی پدران به دختران است. در نتیجه، والدین می توانند با تغییر خودشان و توجه کردن به فرزندشان، از بروز چنین اختلالاتی خودداری کنند.
والدین، وظیفه دارند که به فرزندان خودشان عشق بورزند و آنها را تشویق به انجام کار های مختلف کنند. برخی از والدین، این تفکر اشتباه را دارند که توجه به فرزند باعث می شود که آنها نتوانند در آینده از خودشان محافظت کنند و در جامعه زندگی کنند. این تصور، از پایه اشتباه است و باعث می شود کودک احساس طرد شدن کند و یا حتی در موارد شدید تر، دچار سندرم مسئله با پدر شود.

هنگامی که دختران مبتلا به سندرم مسئله با پدر،بزرگ و بزرگ تر می شوند، آرام آرام درک می کنند که چگونه روابط مناسب تری داشته باشند و می توانند با مردان ارتباط برقرار کنند. اما ممکن است در برخی از موارد، شدت این مشکل روانی آنقدر زیاد باشد که فرد بیمار نتواند به حالت عادی برگردد.
یکی از بهترین راه ها برای درمان سندرم مسئله با پدر، روان درمانی است. در این روش درمانی، تلاش می شود که به دختر یا زن بیمار، القا شود که مقصر بی توجهی های پدرش به او، خودش نیست، بلکه پدرش است که مقصر است. در این حالت، دختر احساس اعتماد به نفس بیشتری خواهد کرد و ارزش خود را درک می کند. این حالت، باعث می شود که نشانه های سندرم مسئله با پدر به تدریج کاهش پیدا کنند، و فرد بیمار بتواند روابط سالم تری را داشته باشد و از مردان دوری نکند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits