دلگرم
امروز: سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ برابر با ۰۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
23 دمنوش قوی تب بر برای کودکان و بزرگسالان
4
زمان مطالعه: 11 دقیقه
برای درمان تب دست به هر کاری زده اید ؟ از داروهای شیمیایی تا طب سنتی ؟ با دلگرم همراه باشید تا با داروهای گیاهی به طور کامل از شر تب های ویروسی و عفونی راحت شوید .

انواع دمنوش تب بر

چای های گیاهی یک انتخاب برای کاهش تب است. بومادران، پوست بید سفید، اکیناسه و بادرنجبویه در درمان تب ها کمک کننده است. آب لیمو و عسل بسیار موثر در کاهش درجه حرارت بدن است. دمنوش های گیاهی تب بر در ادامه معرفی شدند. با دلگرم همراه باشید تا با بهترین دمنوش های تب بر آشنا شوید .

1. دمنوش تب بر زنجبیل عسل

زنجبیل برای کاهش درد عضلات مفید است. سیر، زنجبیل به سم زدایی بدن کمک می کند. به همین دلیل است که این چای می تواند آنفولانزا را متوقف کند.

برای تهیه دمنوش برای کاهش تب به چند تکه زنجبیل تازه، یک حبه سیر خرد شده نیاز دارید. سیر و زنجبیل را ابتدا به مدت 20 دقیقه بجوشانید، سپس عسل را اضافه کنید (می توانید شیر اضافه کنید). برای نتیجه بهتر، سه تا چهار فنجان در روز بنوشید.

خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد درد قوی زنجبیل نقش شگفت انگیزی برای تسکین و کاهش علائم تب دارد. عسل با خواص ضد میکروبی قوی به کاهش عفونت ها و درمان سرفه کمک می کند. یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده را در یک فنجان آب به مدت 2-5 دقیقه بجوشانید، معجون را صاف کرده و یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید، این چای را دو بار در روز بنوشید تا از تب ویروسی جلوگیری کنید.

دمنوش تب بر

2. دمنوش بذر گشنیز برای رفع تب

دانه های گشنیز مملو از روغن های فرار طبیعی و ترکیبات آنتی بیوتیکی هستند که برای درمان عفونت ویروسی فوق العاده قوی هستند. برای تهیه دمنوش گشنیز چند دانه گشنیز را در نیم لیتر آب بریزید و این آب را چند بار در روز بنوشید تا فوراً سیستم ایمنی بدن تقویت شود و تب کاهش یابد.

3. دمنوش تب بر تولسی

برگ های تولسی غنی از روغن های فرار از جمله اوژنول، سیترونلول و لینالول است که باعث کاهش التهاب می شود. خواص قوی ضد باکتریایی، میکروب کشی، ضد بیوتیکی و قارچ کش برگ های تالسی به خوبی برای کاهش علائم تب عمل می کند. برای از بین بردن تب، سردرد، سرماخوردگی، سرفه، آنفولانزا و تسکین گلو تحریک شده، آب تولسی بنوشید یا چند برگ تولسی بجوید.

4. دمنوش سیر برای رفع تب

خواص ضد باکتریایی قوی سیر در درمان تب ویروسی موثر است. 2-3 غلاف خرد شده سیر را به یک چهارم فنجان آب گرم اضافه کنید و آن را بنوشید یا در سوپ بریزید و به عنوان غذای آرامش دهنده عمل کرده و تب را کاهش می دهد.

5. دمنوش تب بر نشاسته برنج

آب برنج یک داروی خانگی بسیار معروف برای درمان تب است. به عنوان یک عامل ادرارآور عمل می کند که بدن را سم زدایی می کند و سموم را از بدن خارج می کند و در نتیجه در درمان تب کمک می کند. با یک معده خالی یک لیوان آب برنج بخورید تا از تب خودداری شود.

دمنوش گیاهی برای تب

6. دمنوش مورینگا، تب بر

مورینگا یک گیاه گرمسیری است که دارای خواص مختلف تغذیه ای و دارویی است. تقریباً تمام قسمت های گیاه حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و عوامل ضد باکتری است. یک مطالعه معتبر در سال 2014 نشان داد که پوست مورینگا تب را در خرگوش کاهش می دهد.

مورینگا دارای مزایای تغذیه ای و دارویی فراوان است. این گیاه غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و عوامل ضد باکتری است که در مبارزه با تب شگفت انگیز است.

7. دمنوش فلفل سیاه برای درمان تب

فلفل سیاه یک گیاه همه کاره و غنی از ویژگی های قوی ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی در درمان بیماری های تنفسی مفید است. علاوه بر این، سرشار از ویتامین C، فلفل سیاه به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری ها کمک می کند. یک فنجان آب بجوشانید 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده و چند برگ تولسی اضافه کنید، این چای تازه را در طول روز میل کنید تا با تب مبارزه کنید.

8. دمنوش تب بر آمالا

آمالا یکی از غنی ترین منابع ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با تب کمک می کند. آمالا یا معجونی از آمالا مصرف کنید تا از تب رهایی یابید.

9. دمنوش گیاهی تب بر اکیناسه

اکیناسه یک گیاه محبوب است که از گیاهی به نام گل سرخ بنفش گرفته می شود. تحقیقات متناقضی در مورد تأثیر چای اکیناسه بر سرماخوردگی وجود دارد. برخی از مطالعات نشان می دهد که اکیناسه فعالیت ایمنی را برای کوتاه شدن عفونت ها و ویروس های باکتریایی تحریک می کند.

یک مطالعه کوچک در سال 2000 نشان داد که نوشیدن چای اکیناسه می تواند طول شرایط تنفسی فوقانی و همچنین آنفولانزا را کاهش دهد.

دمنوش برای تب کودک

10. دمنوش ریشه کودزو برای درمان تب

ریشه Kudzu گیاهی است که در طب سنتی چینی استفاده می شود. خواص ضد التهابی دارد و ممکن است به کاهش درد کمک کند. یک مطالعه در سال 2012 همچنین نشان می دهد که تب در موش ها کاهش می یابد، اما مطالعات انسانی برای ارزیابی مناسب این مورد نیاز است.

11. دمنوش برگ زیتون برای برطرف کردن تب

دو ترکیب کلیدی در چای برگ زیتون وجود دارد، اسید النولیک و اولئوروپئین، که می تواند در جلوگیری از انتشار ویروس و باکتری ها موثر باشد. برگ زیتون دارای آنتی اکسیدان و ویتامین C بیشتری نسبت به چای سبز است و در طول تاریخ برای درمان تب و مالاریا مورد استفاده قرار گرفته است.

چای برگ زیتون به اندازه کافی قدرتمند است که با داروهای شیمی درمانی تداخل داشته و فشار خون را کاهش دهد.

12. دمنوش تب بر ریحان و زنجبیل

با دم کردن چای معده آرام می شود و با عفونت ها و اختلالات تنفسی مبارزه می کنید و حتی از افسردگی جلوگیری می شود. ریحان همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای خواص آنتی بیوتیکی است.

برای هر فنجان آب به یک مشت برگ نیاز دارید. آن ها را بشویید و حداقل 10 برش نازک زنجبیل را خرد کنید. به مدت 20 دقیقه بجوشانید و با عسل شیرین کنید تا مزه دار شود. چند فنجان در روز بنوشید.

توجه داشته باشید که مانند هر داروی گیاهی، ریحان می تواند با دارو تداخل داشته باشد و به ویژه اثرات داروهای ضد لخته و فشار خون را افزایش دهد. علاوه بر این، زنان باردار باید از روغن های فعال ریحان (و همچنین مرزنجوش، پونه کوهی، نعناع و رزماری) خودداری کنند.

13. دمنوش گیاهی تب بر گزنه و قاصدک

گزنه و قاصدک آنقدر سرشار از مواد مغذی قوی هستند که می توانید از نوشیدن دائمی این چای سود ببرید. گزنه دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بسیار قوی است و به دلیل دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی فراوان، از جمله بیش از 20 برابر کلسیم بیشتر از اسفناج، یکی از گیاهان مغذی ضروری محسوب می شود. این می تواند خارش و عطسه ناشی از آلرژی را کاهش داده و سطح آهن را افزایش دهد. مقداری برگ گزنه و قاصدک را در قوری ریخته و 10 دقیقه دم کنید و نوش جان کنید.

14. دمنوش بادرنجبویه برای رفع تب

در حالی که ساقه ها، دانه ها و برگ های گیاه سیاه زردآلو سمی هستند، توت ها برای قرن ها به عنوان داروی سرماخوردگی، تب، دردها مورد استفاده قرار گرفته اند. این درمان با کاهش تب، رفع احتقان، پاکسازی کبد و کلیه ها و عمل به عنوان یک ملین ملایم عمل می کند.

بادرنجبویه و عطر و طعم دلپذیر لیموترش نیز برای درمان و شیرین کننده استفاده می شود. این گیاه که به راحتی به خواب آرام کمک می کند و روحیه را بهبود می بخشد، ناراحتی معده را تسکین می دهد و سرشار از ویتامین C است. بادرنجبویه را در قوری حاوی آب جوش بریزید و پس از 10 دقیقه میل کنید.

دمنوش بادرنجبویه برای رفع تب

15. دمنوش تب بر لیمو

نوشیدن چای لیمو یک درمان خانگی است که مردم ده ها سال از آن استفاده می کردند.

لیموها حاوی ویتامین C هستند. ویتامین C یک ماده مغذی مهم برای بدن شما در هنگام مبارزه با سرماخوردگی یا ویروس است. در قوری لیمو تازه حلقه حلقه شده بدون هسته اش را بریزید و با عسل نوش جان کنید.

16. چای سبز برای رفع تب

چای سبز به دلیل فواید سلامتی زیادی که دارد در سراسر جهان محبوب است. مرور ادبیات پزشکی در مورد خواص چای سبز به محتوای آنتی اکسیدانی بالای آن اشاره می کند. منبع معتبر این فعالیت آنتی اکسیدانی به بدن شما در هنگام حمله عوامل محیطی یا عفونت نفوذی کمک می کند. محققان به این نتیجه رسیده اند که چای سبز از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و همچنین به تحریک متابولیسم کمک می کند. چای سبز را در قوری آب جوش بریزید و پس از 10 دقیقه دم کشیدن میل کنید.

17. مصرف چای نعنا برای درمان تب

نعناع گیاهی آرام بخش و فاقد کافئین است که می تواند به مبارزه با علائم سرماخوردگی کمک کند و در زمان کوتاهی احساس بهتری داشته باشید. نعناع می تواند به تسکین گلو و استراحت و آرامش بهتر کمک کند. این گیاه همچنین دارای خواص ضد ویروسی است و می تواند به تسکین درد، کاهش التهاب و رفع احتقان کمک کند. نعناع دارای طعم دلپذیری خنک و نعناع است و وقتی به عنوان چای داغ سرو شود می تواند به شما از داخل به بیرون گرم کند. برای طرز تهیه دمنوش نعناع در قوری حاوی آب جوش مقداری برگ نعنا ریخته و پس از 15 دقیقه با عسل نوش جان کنید.

18. چای تب بر بابونه

بابونه یکی دیگر از گیاهان است که برای تسکین بدن و ذهن بسیار مفید است بابونه قرن ها است که در طب گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد و در کاهش علائم سرماخوردگی ، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب دارای پشتوانه علمی است. بابونه وقتی به تنهایی میل شود خوشمزه است، اما مخصوصاً وقتی با عسل میل شود اثرات مفید بیشتری برای بدن دارد. مقداری برگ بابونه را در قوری دم کرده و با عسل میل کنید.

19. دمنوش تب بر شیرین بیان

یکی از دمنوش های مفید برای کاهش تب دمنوش شیرین بیان می باشد. شیرین بیان قرن هاست که در طب گیاهی چینی مورد استفاده قرار می گیرد و نشان داده شده است که دارای مزایای قوی برای مبارزه با سرماخوردگی است. این ماده گیاهی دارای خواص ضد ویروسی و ضد میکروبی است و می تواند به تسکین علائم سرماخوردگی و جلوگیری از تب کمک کند. برای طرز تهیه دمنوش شیرین بیان ریشه شیرین بیان را در آب جوش ریخته و پس از 10 دقیقه دم شدن با عسل میل کنید.

20. دمنوش بلوبری برای درمان تب

بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C است و می تواند به کاهش التهاب و تسکین بدن کمک کند. نشان داده شده است که این میوه های کوچک از نظر فواید سلامتی بسیار قوی هستند و در هنگام سرماخوردگی یک فنجان چای میوه ای می نوشند. چندتا بلوبری را در آب جوش بریزید و با عسل نوش جان کنید.

بلوبری برای تب

21. دمنوش زردچوبه برای از بین بردن تب

زردچوبه یکی از موثرترین ضد التهاب ها است. خواص زردچوبه بسیار زیاد است. زردچوبه همچنین می تواند به کاهش التهاب و رفع ناراحتی های گوارشی کمک کند. در قوری استیل یم قاشق زردچوبه ریخته و بگذارید 15 دقیقه روی اجاق بجوشد سپس با عسل میل کنید.

22. چای سفید برای رفع تب

مانند برگ های چای سبز، برگ های چای سفید نیز باکتری های بیماری زا را در بدن شما از بین می برند. نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سیستم ایمنی است، بلکه یک جنگنده قوی در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا است. علاوه بر این، دیگر خواص چای سفید این است که برای پوست مفید است و دارای خواص ضد پیری است. مصرف چای سفید هنگام مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی علائم را تسکین می دهد. چای سفید را مانند بقیه چای ها دم کرده و نوش جان کنید.

23. چای سبز و زنجبیل برای درمان تب

چای زنجبیل به طور گسترده ای برای کاهش ناراحتی ناشی از درد معده یا حالت تهوع استفاده می شود. علاوه بر این، برای تسکین ناراحتی های قاعدگی مفید است، به هضم غذا کمک می کند، درد ماهیچه ها و استرس سیستم ایمنی را تقویت کرده و گردش خون را بهبود می بخشد. در قوری حاوی چای سبز مقداری زنجبیل ریخته و پس از 5 دقیقه دم شدن با عسل نوش جان کنید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.8 از 5 (4 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits