دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
اولین سالگرد شهادت ابومهدی المهندس در تقویم چه روزی است ؟
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
سالگرد شهادت ابومهدی المهندس در سال 99 ، تاریخ دقیق سالگرد و مراسم ابومهدی المهندس و سردار سلیمانی و داغ از دست دادن این دو بزرگوار را در ادامه خواهیم داشت .

تاریخ سالگرد ابومهدی المهندس

اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس در سال 99 مصادف است با شنبه، ۱۳ دی ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۱۳

تاریخ سالگرد ابومهدی المهندس

ابومهدی المهندس کیست ؟

ابومهدی المهندس (۱۳۳۳-۱۳۹۸ش) جانشین فرمانده حشد الشعبی عراق بود. او عضو حزب الدعوة الاسلامیة و مجلس اعلای اسلامی عراق و از پایه‌گذاران کتائب حزب‌الله عراق و حشد الشعبی بود. وی از تأثیرگذارترین فرماندهان عراقی در بیرون راندن داعش از عراق بود. ابومهدی در ۱۳ دی ۱۳۹۸ش در پی حمله نیروهای آمریکایی، در نزدیکی فرودگاه بغداد به همراه قاسم سلیمانی به شهادت رسید.

جمال جعفر تمیمی، مشهور به ابومهدی المهندس در سال ۱۳۳۳ش/۱۹۵۴م در شهر بصره به‌دنیا آمد. پدر او عراقی و مادرش ایرانی بود. در سال ۱۳۵۲ش/۱۹۷۳م وارد دانشگاه «الجامعة التکنولوجیة» شد و در رشته مهندسی عمران مدرک کارشناسی گرفت. پس از آن به تحصیل در رشته علوم سیاسی پرداخت و با مدرک دکتری فارغ التحصیل شد. او همچنین دروس مقدماتی حوزه علمیه را در بصره در حوزه آیت الله سید محسن حکیم فراگرفت.

تاریخ سالگرد ابومهدی المهندس

تاریخ شهادت ابومهدی المهندس

ابومهدی المهندس در ۱۳ دی ۱۳۹۸ در حمله هوایی آمریکا، در نزدیکی فرودگاه بغداد به همراه قاسم سلیمانی و چند نفر دیگر به شهادت رسید. پیکر آنها در شهرهای کاظمین، کربلا، نجف، اهواز، مشهد، تهران و قم تشییع شد .

پیکر ابومهدی پس از تشییع در زادگاهش بصره، در وادی السلام نجف به خاک سپرده شد.

تاریخ سالگرد ابومهدی المهندس

پیام سازمان الحشدالشعبی

سازمان الحشدالشعبی به خون فرماندهان شهید وفادار خواهد ماند

رئیس سازمان الحشدالشعبی در مراسم نخستین سالگرد شهادت ابو مهدی المهندس و سردار سلیمانی در پارلمان عراق تاکید کرد که این سازمان به خون فرماندهان شهید وفادار خواهد ماند.

«فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشدالشعبی عراق امروز (شنبه) در این مراسم با ستایش از جانفشانی‌های فرماندهان مقاومت گفت: شهیدان سلیمانی و المهندس به درستی مردانی بودند که با آنچه با خداوند عهد بسته بودند، وفادار ماندند. آنها یک نظام ارزشی را ایجاد کردند که جان خود را در راه مسئله‌ای که بدان ایمان داشتند فدا کردند.

رئیس الحشدالشعبی عراق تاکید کرد:
از فرماندهان مقاومت می‌توان به عنوان الگوی انسانیت یاد کرد زیرا دارای ارزش‌های عظیم اسلامی بودند. هرکس از نزدیک با این دو فرمانده شهید کار کرده و ارتباط داشته، ارزش‌های انسانی این دو بزرگوار را به خوبی می‌داند و درک کرده است.

الفیاض در ادامه تأکید کرد سپهبد شهید سلیمانی یک انسان فوق العاده بود که از او می‌توان به عنوان الگوی انسانیت یاد کرد، تا جایی که زبان از وصف ارزش‌های انسانی این شهید عاجز است.

او همچنین شهید ابومهدی المهندس را به منزله یک معلم دانست و گفت که این شهید، شخصیتی است که نیازمند تعریف نیست و کافیست که عمر خود را بر سر آنچه واقعا ایمان و باور داشت گذاشت و لحظه‌ای در آن این راه تردید نداشت.

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق گفت : در کشور نیازمند اینگونه انسان‌هایی هستیم که در راه مسئله‌ای که به آن باور دارند، حاضرند جان خود را فدا کنند.برای ما مهم نیست دیگران چه فکر می‌کنند و چه می‌گویند، از دیدگاه مردم عراق این دو فرمانده شهید، قهرمان محسوب می‌شوند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
 

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits