دلگرم
امروز: سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ برابر با ۰۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
آشنایی با اکسنت وال (دیوار شاخص) و ویژگی های آن
2
زمان مطالعه: 7 دقیقه
اگر قصد ایجاد تغییر و رنگ کردن دیوارهای خانه را دارید از تکنیک جدید اکسنت وال یا دیوار شاخص استفاده کنید تا فضای منزلتان جذاب تر شود.

اکسنت وال چیست؟ اجرای انواع اکسنت وال

امروزه یکی از روش‌های جدیدی که برای خاص و زیباتر شدن دکوراسیون داخلی از آن، استفاده می‌کنند، ایجاد اکسنت وال می‌باشد. در واقع اکسنت وال، دیواری است که از لحاظ ظاهری با سایر دیوارهای محیط متفاوت بوده و همین تفاوت باعث شیک شدن محیط می‌شود. معمولا اجرای اکسنت وال از هزینه کمی برخوردار بوده و استفاده از آن باعث می‌شود که زیبایی و سادگی خاصی به محیط منتقل شود، از همین رو این تکنیک، مخاطبان قابل توجه‌ای نیز دارد.

برای اجرای اکسنت وال، ابتدا باید محل مناسبی را برای آن در نظر بگیرید و سپس به اجرای آن، اقدام کنید. به عبارتی دیگر می‌توان گفت که هر محلی برای ایجاد اکسنت وال، مناسب نمی‌باشد، چون ممکن است استفاده از اکسنت وال در محل نامناسب، باعث شلوغ یا شلخته شدن محیط گردد. بنابراین برای اجرای اکسنت وال لازم است که با نقاط کنونی محیط، آشنا باشید.

اکسنت وال

برای اجرای اکسنت وال، یکی از مناسب‌ترین مکان‌ها در دکوراسیون داخلی، محیط پذیرایی است که در این محیط، بخش‌های دنج زیادی وجود دارد. برای مثال شما می‌توانید دیوار شاخص را در مکان‌هایی نظیر پشت میز غذاخوری، اطراف شومینه و… ایجاد کنید. اتاق خواب نیز یکی دیگر از مکان‌های مناسب برای اجرای اکسنت وال می‌باشد. برای ایجاد اکسنت وال در اتاق می‌توانید از دیوار پشت تخت خواب استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که از اکسنت وال علاوه بر بخش‌های مختلف منزل، در سایر مکان‌ها نیز استفاده می‌شود، فقط کافی است که محل مناسب برای اجرای آن انتخاب شود تا نتیجه مطلوبی حاصل گردد. برای مثال در محیط کاری و اتاق مدیریت نیز از اکسنت وال استفاده می‌شود و معمولا برای ایجاد آن، دیوار پشت میز مدیریت در نظر گرفته می‌شود.

دیوار شاخص

اکسنت وال چیست؟

اکسنت وال به معنای دیوار شاخص می‌باشد که می‌توانید آن را در هر مکانی از قبیل پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه و… ایجاد نمایید. در واقع دیوار شاخص، دیواری است که با سایر دیوارهای محیط متفاوت بوده و همین تفاوت باعث زیباتر و جذاب‌تر شده محیط می‌شود. شما می‌توانید این تفاوت دیوار را با بهره گیری از ایده‌ها و استفاده از المان‌های مختلفی نظیر فریم‌های گچی، کاغذ دیواری، رنگ آمیزی و… ایجاد کنید.

حتماً بخوانید:
پرسش و پاسخ به مشکلات پوسته پوسته شدن رنگ دیوار

پرسش و پاسخ به مشکلات پوسته پوسته شدن رنگ دیوار

شرایط جوی یا بی‌دقتی در مراحل نقاشی می تواند دلیل پوسته پوسته شدن رنگ دیوار شود. ما قصد داریم ابتدا علت پوسته شدن رنگ دیوار و سپس روش ترمیم پوسته شدن…

بنابراین انتخاب اینکه از چه روشی برای ایجاد اکسنت وال استفاده می‌کنید، کاملا سلیقه‌ای می‌باشد اما توجه داشته باشید که باید دیوار مناسبی را برای اکسنت وال در نظر بگیرید. همچنین در نظر داشته باشید که دیوار شاخص همانطور که با سایر دیوارها متفاوت می‌باشد ولی باید در کل با مجموع دیوارها هماهنگ باشد. در این صورت اکسنت وال متناسب با دکوراسیون داخلی بوده و باعث شیک و جذاب‌تر شدن محیط خواهد شد.

انواع اکسنت وال

اکسنت وال انواع مختلفی دارد که از رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به اکسنت وال آجری، اکسنت وال سنگی، اکسنت وال چوبی، اکسنت وال رنگی و… اشاره نمود.

عکس از دیوار اکسنت وال

اکسنت وال آجری

اکسنت وال آجری، یکی از انواع اکسنت وال است که وجود این دیوار در فضا باعث جذاب شدن محیط می‌شود. در واقع می‌توان گفت که استفاده از آجر باعث انتقال گرما و صمیمیت خاصی به محیط می‌شود. امروزه انواع مختلفی از آجرها در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع با ابعاد مختلف ساخته می‌شوند و شما می‌توانید بر اساس سلیقه خود، آن را خریداری کرده و در دیزاین دیوار مورد نظر خود استفاده کرده تا اکسنت وال آجری را ایجاد نمایید.

اکسنت وال سنگی

یکی دیگر از انواع اکسنت وال، اکسنت وال سنگی است که برای ایجاد آن می‌توانید از سنگ‌های مختلفی نظیر سنگ گیوتین، سنگ دو بعدی یا سه بعدی، سنگ پروفیل، سنگ چرمی و… استفاده نمایید.

در واقع استفاده از سنگ باعث می‌شود که جذابیت خاصی به محیط منتقل شده و بدین صورت نگاه افراد را به خود جلب کند. بنابراین می‌توان گفت از این نوع دیوار شاخص، علاوه بر منازل در مکان‌های دیگر مانند ادارات پرزرق و برق و دفاتر شیک نیز استفاده می‌شود.

اکسنت وال چوبی

اکسنت وال چوبی نیز یکی دیگر از انواع اکسنت وال است که همانطور که از نامش پیدا است، متریال اصلی آن، چوب است. در حقیقت چوب یکی از متریال‌های طبیعی است که طراحان دکوراسیون داخلی با استفاده از این عنصر، طبیعت را به محیط خانه انتقال می‌دهند. بنابراین با ایجاد اکسنت وال چوبی می‌توانید به ایجاد طرحی مدرن و روستیک نیز بپردازید.

انواع اکسنت وال

ایده اکسنت وال

ایده‌ها و روش‌های زیادی برای ایجاد اکسنت وال وجود دارند که اگر اصولی انجام شوند، تاثیر بی‌نظیری بر زیبایی دکوراسیون داخلی خواهند گذاشت. در واقع شما می‌توانید با استفاده از ایده‌های گوناگونی، دیوار مورد نظر خود را تزیین کرده و در نهایت یک دیوار شاخص زیبا ایجاد کنید. برخی از ایده‌های اکسنت وال به صورت زیر می‌باشند.

  • استفاده از پوستر

یکی از ایده‌هایی که در اجرای اکسنت وال نقش موثری دارد، استفاده از دیوار ویترین است. در حقیقت شما با ساخت دیوار ویترین، دیوار شاخص زیبایی را ایجاد خواهید کرد. برای ساخت دیوار ویترین می‌توانید با استفاده از روش‌های مختلفی به انجام آن بپردازید. برای مثال می‌توانید روی دیوار مورد نظر، طاقچه‌هایی را ایجاد کرده و آن‌ها رنگ آمیزی نموده و روی آن‌ها با سلیقه خود، وسایل مختلفی مانند گلدان، وسایل تزیینی، بشقاب، ظروف نقره و… قرار دهید.
یکی دیگر از ایده‌هایی که در ایجاد اکسنت وال می‌تواند موثر باشد، استفاده از پوستر می‌باشد. در حقیقت شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود، پوستر مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را روی دیوار بچسبانید. برای مثال افرادی که عاشق طبیعت هستند، می‌توانند پوستری از طبیعت را به اندازه ابعاد دیوار انتخاب کرده و آن را روی دیوار بچسبانند.

اکسنت وال

  • نمایش عکس‌ها

یکی دیگر از ایده‌هایی که می‌توانید برای ایجاد اکسنت وال، از آن استفاده کنید، نمایش عکس‌ها می‌باشد. در واقع شما می‌توانید عکس‌های مورد نظر خود را (مثلا عکس‌های خانوادگی) در ابعاد مختلف قاب کرده و روی دیوار بچسبانید.
البته بهتر است که برای زیباتر شدن محیط، دو یا سه رنگ متفاوت را برای رنگ قاب عکس‌ها در نظر بگیرید. (رنگ‌هایی که در کنار یکدیگر، مکمل هم باشند.) بنابراین با انجام این کار، هم یک دیوار شاخص زیبا ایجاد کرده‌اید و هم خاطرات شیرین خود را زنده نگه داشته‌اید.

نتیجه گیری : اکسنت وال یا دیوار شاخص به دیواری گفته می‌شود که با سایر دیوارهای محیط، دارای طرح و رنگ متفاوتی بوده و همین تفاوت باعث جذاب‌تر و زیباتر شدن دکوراسیون داخلی می‌شود. اکسنت وال انواع مختلفی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به اکسنت وال آجری، اکسنت وال سنگی، اکسنت وال چوبی و… اشاره نمود.


این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits