دلگرم
امروز: سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ برابر با ۰۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۱۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
مهمترین موارد و دلایلی که باعث به هم ریختگی رنگ تلویزیون می شود چیست؟
1
زمان مطالعه: 9 دقیقه
قاطی شدن رنگ تلویزیون به دلایل مختلفی روی می‌دهد. برای تشخیص نوع خرابی دستگاه، احتیاج به بررسی دقیق آن داریم. این فرآیندی است که توسط متخصصان این زمینه انجام می‌گیرد. تلویزیون مراقبت‌هایی دارد که باعث می‌شود بازدهی دستگاه بیشتر شود.

مهم ترین دلایل قاطی شدن و بهم ریختن رنگ تلویزیون

به گزارش دلگرم : علت به هم ریختگی رنگ تلویزیون خرابی یا آسیب دیدگی قطعه ای به نام ptc است که در این صورت با تعمیر آن می توان شاهد رفع مشکل ایجاد شده در نمایشگرهای خانگی بود. این مشکل که به طور معمول در انواع تلویزیون های قدیمی یا حتی جدید به وجود می آید، مشکلی بسیار رایج شناخته می شود. نحوه مراقبت و استفاده از تلویزیون یکی از مهم ترین پارامترهای تعیین کننده طول عمر دستگاه و بازدهی آن به شمار می رود. برای تشخیص علت قاطی شدن رنگ ها یا بهم ریختگی رنگ در تلویزیون نیاز به حضور کارشناس و بررسی تخصصی دستگاه است.

در این بخش با نگاهی به مهم ترین دلایل قاطی شدن و بهم ریختن رنگ تلویزیون نکات شایان توجه در این زمینه را مرور می کنیم. باید به این نکته مهم توجه داشت که در صورت تماس پنل تلویزیون با آب (آب خوردگی پنل) یا حتی نفوذ مقادیر بسیار کمی از آب در تلویزیون هنگام گردگیری یا پاکسازی سطح نمایشگر، احتمال بهم ریختگی رنگ تصاویر در نمایشگر را افزایش می دهد.

علت قاطی شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون چیست؟

علت قاطی شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون در نمایشگر های LED به طور کلی ناشی از چند دلیل مشخص است که از مهم ترین این موارد می توان به خرابی پنل، خرابی BackLight و خرابی یا سوختن پیکسل تلویزیون اشاره کرد.
علت به هم ریختگی رنگ تلویزیون به شرح زیر میباشد: آسیب دیدگی و خرابی پنل تلویزیون به عنوان یک قطعه بسیار مهم و کاربردی اصلی ترین علت خرابی و بهم ریختگی رنگ ها در نمایشگر خانگی است.
اختلال در رنگ تلویزیون ارتباط کاملا مستقیمی با نوع عملکرد پنل تلویزیون دارد.گرما و استفاده طولانی مدت از دستگاه نمایشگر خانگی به عنوان رایج ترین علت شکستگی یا خرابی پنل به شمار می رود.
بروز مشکل تاریکی کامل یا کاهش نور در یک بخش یا تمام صفحه نمایش، نشان دهنده خرابی BackLight پنل است.در صورت تعویض قسمت BackLight پنل می توان بدون نیاز به تعویض یا تعمیر پنل شاهد رفع مشکل بهم ریختگی رنگ ها در تلویزیون بود.نبود قطعات یدکی اورجینال برای تعمیر این قطعه، از جمله مشکلاتی است که می توان به آن اشاره کرد.

وجود مشکل در لایه اصلی پنل (Liquid) باعث ایجاد رنگ جدید در نمایشگر یا هاله ای غیر طبیعی از رنگ ها در صفحه تلویزیون می شود.تعویض پنل در این روش تنها راهکار حذف مشکل ایجاد شده خواهد بود.سوختگی یا خاموش شدن پیکسل های (ساب پیکسل که به رنگ های قرمز، آبی و سبز است) تلویزیون یکی دیگر از اصلی ترین دلایل ایجاد بهم ریختگی رنگ در نمایشگر های خانگی است. در صورت سوختن پیکسل ها، نقطه مورد نظر به رنگ مشکی در می آید.نمایش تصویر در نقطه یاد شده به رنگ قرمز نشان دهنده روشن بودن پیکسل قرمز رنگ (رنگ اصلی) است.

علت سبز شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون

علت سبز شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون به عنوان یکی از مشکلات نسبتا رایج در حوزه نمایشگرهای خانگی به سادگی و بدون داشتن مهارت های تخصصی امکانپذیر است.

راهنمای بررسی علت سبز شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون به شرح زیر است:

خرابی رنگ تلویزیون و سبز شدن آن که در بسیاری از برند های نمایشگر خانگی مشاهده می شود. این مشکل ناشی از ضربه دیدن نمایشگر یا جابجایی آن بدون رعایت پارامترهای لازم است.
در صورت سبز شدن رنگ تلویزیون و عدم تعمیر آن به مرور باید شاهد کاهش کیفیت تصاویر و در نتیجه پخش تصاویری غیر قابل دیدن بود. علت سبز شدن رنگ در تلویزیون های ال جی، سامسونگ، اسنوا و سایر برندهای موجود به طور معمول ناشی از یک علت مشترک یعنی سوختگی پیکسل ها است. با ضربه زدن یا حرارت دادن به پیکسل های مرده میتوانید مشکل را برطرف نمایید.

بررسی علت قرمز شدن و بهم ریختگی رنگ ها در تلویزیون

با توجه به نکات موجود در رابطه با علت قرمز شدن و بهم ریختگی رنگ ها در تلویزیون می توان ضرورت نگهداری و مراقبت از نمایشگرهای خانگی را به خوبی دریافت. مراحل تشخیص و عیب یابی قرمز شدن و بهم ریختگی رنگ در تلویزیون صرفا باید توسط کارشناسان انجام گیرد. چرا که در صورت تشخیص نادرست و انجام مراحل غیر حرفه ای، می توان شاهد خسارات مالی نسبتا سنگین روی دستگاه تلویزیون بود.

در راهنما علت قرمز شدن و بهم ریختگی رنگ ها در تلویزیون به شرح نکات زیر می پردازیم:

مهم ترین علت قرمز شدن یک نقطه یا یک بخش از نمایشگر تلویزیون، سوختگی پیکسل ها است.این مشکل در صورتی گیر کردن پیکسل یا Stuck Pixel نیز رخ می دهد. عدم دریافت برق توسط ترانزیستور سیستم، باعث ایجاد هاله ای از نور قرمز در یک نقطه می شود.ایجاد رنگ قرمز در صفحه نمایشگر تلویزیون، باعث نمایش تصاویری بی کیفیت و غیر عادی می شود.

اصلی ترین دلیل آبی شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون

اصلی ترین دلیل آبی شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون هم چون موارد نمایش رنگ های قرمز و سبز، سوختگی پیکسل ها است. مشکل آبی شدن تصاویر در تلویزیون ها با بررسی و عیب یابی دقیق دستگاه توسط کارشناسان و تکنسین ها به سرعت و با دقت لازم امکانپذیر است. علت آبی شدن صفحه نمایشگر های ال ‌ای ‌دی (LED) در صورتی که ناشی از سوختگی پیکسل ها نباشد، به موارد مهم دیگری از جمله آسیب دیدگی های جزئی یا خرابی پنل مرتبط است.

علت بهم ریختگی و قاطی شدن رنگ تلویزیون چیست؟

راهنمای اصلی ترین دلیل آبی شدن و بهم ریختگی رنگ تلویزیون به شرح زیر است:

خرابی پنل دستگاه تلویزیون یکی از موارد مهمی است که می تواند نقش ویژه ای در تغییر رنگ تصاویر نمایشگر داشته باشد. وارد شدن هر نوع ضربه به تلویزیون می تواند باعث ایجاد اختلال در عملکرد نمایشگر و در نتیجه آبی شدن صفحه آن گردد.مغناطیسی شدن یکی دیگر از دلایل مهمی است که به مرور و با گذشت زمان می تواند باعث آسیب دیدگی جدی تلویزیون گردد.
این موضوع صرفا در حالت نزدیکی آهنربا به تلویزیون اتفاق نمی افتد و وجود هر نوع میدان مغناطیسی می تواند باعث ایجاد این مشگل گردد.بررسی دقیق نمایشگر می تواند مهم ترین و اصلی ترین علت آبی شدن رنگ تلویزیون که گاهی ناشی از خرابی پنل یا فلت ها است را مشخص کند. در بسیاری از موارد با توجه به شدت یا حساسیت مشکل ایجاد شده، امکان تغییر تنظیمات یا تعمیر قطعات از سوی کاربران وجود ندارد و دستگاه باید در اولین فرصت توسط کارشناس و متخصص مورد بررسی قرار گیرد.

دلیل سیاه شدن رنگ در تلویزیون

بررسی علت سیاه شدن و بهم ریختگی رنگ در تلویزیون توسط کارشناسان تعمیر تلویزیون مهم ترین اقدامی است که باید در اسرع وقت انجام گیرد. در صورتی که عیب یابی و مراحل تعمیر به درستی انجام گیرد، نیازی به صرف هزینه های سنگین برای رفع عیب و تعمیر سیاه شدن رنگ در تلویزیون نخواهد بود. از طرفی دیگر عدم توجه به مشکل ایجاد شده در نمایشگرهای خانگی به مرور زمان باعث افزایش هاله سیاه رنگ در تلویزیون و در نتیجه افزایش هزینه های تعمیرات می گردد.

راهنما علت سیاه شدن و بهم ریختگی رنگ در تلویزیون شامل به شرح زیر است:

اطمینان از عدم سوختگی پیکسل ها به عنوان اولین علت سیاه شدن تلویزیون باید در دستور کار قرار گیرد.همچنین در صورت وجود این مشکل، ریشه‌یابی اساسی علت سوختن پیکسل نکته مهمی است که انجام مراحل آن صرفا توسط تعمیرکاران مجرب تعمیر تلویزیون امکانپذیر است.خرابی پنل تلویزیون یکی دیگر از دلایل مهم و رایج در ایجاد مشکل تیرگی یا سیاهی رنگ های نمایشگر خانگی است.
در صورت خرابی یا آسیب دیدگی پنل تلویزیون باید شاهد ایجاد رنگ های در خط عمودی یا خط افقی تلویزیون بود. احتمال ایجاد خط افقی یا خط عمودی در صورت قرار گرفتن تلویزیون در مجاورت گرما افزایش می یابد.
استفاده مداوم و روشن بودن بدون وقفه تلویزیون یکی دیگر از عوامل ایجاد این خطوط در نمایشگر ها است.خرابی بک لایت که در اثر افزایش بیش از حد میزان نور در تلویزیون (نور ال سی دی یا ال ای دی) به وجود می آید، یکی دیگر از دلایل سیاه شدن صفحه نمایشگر است.وارد شدن ضربه به بخش یا ناحیه خاصی از نمایشگر نیز می تواند عامل مهمی در ایجاد لکه های سیاه رنگ کوچک یا بزرگ به شمار آید.

حتماً بخوانید:
نحوه تمیز کردن تلویزیون LCD

نحوه تمیز کردن تلويزيون LCD

نحوه تمیز کردن تلويزيون LCD بسیاری از خانواده‌ ها این روزها از تلوزیون‌های ال‌سی‌دی استفاده میکنند، ولی برخی از آنها نحوه تمیز کردن و به طور کلی…

عیب یابی و تعمیر بهم ریختگی رنگ تلویزیون

عیب یابی و تعمیر بهم ریختگی رنگ تلویزیون اولین و ساده ترین اقدامی است که در صورت مشاهده هر نوع تغییر رنگ در صفحه نمایش نمایشگر باید انجام داد.

نکته: مراحل عیب یابی و تعمیر تلویزیون در صورت بروز مشکل بهم ریختگی رنگ باید صرفا توسط کارشناسان ماهر و مجرب انجام گیرد.

روش های عیب یابی و تعمیر بهم ریختگی رنگ تلویزیون به شرح زیر است:

در صورتی که علت به هم ریختگی رنگ تلویزیون ناشی از خرابی پنل دستگاه تلویزیون باشد، باید نسبت به تعمیر یا تعویض پنل تلویزیون اقدام کرد. باید به این موضوع توجه داشت که در بسیاری از موارد امکان تعمیر پنل دستگاه وجود ندارد.پس از عیب یابی تلویزیون و تشخیص خرابی بک لایت که به علت روشن ماندن طولانی مدت تلویزیون رخ می دهد، کارشناسان نسبت به ترمیم این قطعه اقدام می کنند.

برطرف شدن مشکل سوختن پیکسل ها که از جمله مشکلات رایج در بهم ریختگی رنگ ها به شمار می آید، با اصلاح پیکسل یا تعویض آن امکانپذیر است. مشکل تیره یا روشن بودن تصاویر (دو رنگ شدن تصویر) که به علت خرابی Backlight رخ می دهد، با ترمیم آن به سادگی امکانپذیر است و در این صورت دیگر نیازی به تعویض پنل وجود ندارد.خرابی Backlight هم چنین می تواند اصلی ترین عامل در ایجاد رنگ اضافه روی صفحه نمایشگر هنگام نمایش تصاویر باشد.

نتیجه گیری : علت به هم ریختگی رنگ تلویزیون یکی از مشکلات رایج برندهای سامسونگ، اسنوا، الجی و سایر نمایشگرهای موجود به شمار می آید. همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که انجام هر گونه عیب یابی یا تعمیرات به منظور برطرف کردن عیوب و مشکلات رنگ تصاویر در تلویزیون بدون داشتن دانش فنی و مهارت های تخصصی می تواند باعث آسیب دیدگی بیشتر دستگاه و در نتیجه ورود خسارت های مالی جبران ناپذیر گردد.


این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits