شرایط اخذ تابعیت و اقامت دانمارک

۱,۴۰۴
۱
۰
دوشنبه, ۰۵ آذر ۱۳۹۷ ۱۵:۲۷

اقامت دانمارک

اقامت دانمارک : دانمارک یکی از کشور های اروپایی و عضو اتحادیه شینگن می باشد، ویزای کار دانمارک یکی از بهترین روش های مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت دانمارک است. کشور دانمارک کشوری پهناور می باشد و با توجه به برنامه های خاص مهاجرتی مورد نظر بسیاری از افراد است. چنانچه نیاز به کسب اطلاعات بیش تر در زمینه اقامت دانمارک را دارید می توانید مطلب زیر را مطالعه فرمایید.

divider

اخذ تابعیت دانمارک

اخذ تابعیت دانمارک ممکن است به وسیله یکی از راه های زیر به عمل اید :

1. اخذ اقامت دانمارک از طریق تولد

تولد در خاک دانمارک باعث به دست آوردن تابعیت ان کشور نمی گردد مگر انکه پدر و مادر طفل نامعلوم باشند.

2. اخذ اقامت دانمارک از طریق اصل خون (نسب)

طفلی که یکی از والدین وی تبعه دانمارک باشد بدون توجه به کشور محل تولد وی، تبعه دانمارک محسوب می شود . البته اطفالی که فقط مادرشان دانمارکی است و قبل از ژانویه 1979 به دنیا آمده باشند باید برای به دست اوردن تابعیت دانمارک اقدام نمایند.

3. اخذ اقامت دانمارک از طریق درخواست

4. تحصیل و اخذ تابعیت دانمارک

ممکن است تابعیت دانمارک در صورت وجود شرایط زیر حاصل شود:

  1. شخصی که به مدت هفت سال به طور مداوم در خاک دانمارک اقامت داشته باشد.
  2. شخصی که بتواند با مدارک ثابت کند که تابعیت قبلی خود را از دست داده است.

تابعیت مضاعف کشور دانمارک

در قانون تابعیت دانمارک، تابعیت مضاعف شناخته نشده است. مگر برای افراد زیر :
1. اتباع دانمارکی که با بیگانگان ازدواج نموده اند وقانون کشور همسر، ترک تابعیت دانمارک را شرط نکرده باشند .
2. طفلی که از والدین دانمارکی در خارج متولد شده باشد وتابعیت کشور محل تولد خود را کسب کرده باشد تا سن 22سالگی ممکن است دارای تابعیت مضاعف باشد ولی بعد از 22سالگی باید یکی از تابعیت های خود را انتخاب کند، در غیر این صورت تابعیت دانمارکی خود را از دست خواهد داد.

از دست دادن تابعیت دانمارک

1. ترک تابعیت دانمارک

ترک تابعیت دانمارک بر اساس تقاضای شخص، در قانون تابعیت اجازه داده شده است ، مشروط بر اینکه متقاضی مدرکی دال بر اخذ تابعیت کشور دیگری را ارائه نماید وهمچنین تقاضای خود را مبنی بر ترک تابعیت به دولت ارائه نموده باشد که در این صورت ، اجازه نامه ترک تابعیت وی صادر خواهد شد.

2. سلب تابعیت دانمارک

سلب تابعیت دانمارک در صورتی امکان دارد که شخص بصورت اختیاری تابعیت کشور دیگری را کسب کرده باشد.

اخذ تابعیت دانمارک از طریق ازدواج

در صورتی که یکی از طرفین در ازدواج تابعیت دانمارک داشته باشد شخص دوم می تواند برای گرفتن تابعیت دانمارک اقدام کند . چنانچه پیگیری گرفتن تابعیت به درستی دنبال شود ویک پایه صحیح حقوقی داشته باشد قطعا این ازدواج منتهی به اخذ تابعیت می شود . در این موارد باید درخواست وپرونده ارائه دهید تا موفق به اخذ تابعیت کشور دانمارک شوید.


تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


شرایط اخذ تابعیت و اقامت دانمارک
امتیاز : 2.5 تعداد رای : 2
1
1

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)


دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

آخرین مطالب دلگرم

StatCounter