شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در چین

۳,۴۴۸
۰
۲
چهارشنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۵:۱۶

راههای تحصیل تابعیت و اقامت در چین

کشور چین را می توان یک سرزمین پهناور و زیبا و باستانی و توریستی با میراث غنی و آثار تاریخی با شکوه معرفی نمود.چین سومین کشور پهناور در دنیا با مساحتی حدود ۹۶۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع می باشد. کشور چین دارای تنوع گسترده ی گیاهان و حیوانات و مواد معدنی و منابع زمینی می باشد. زبان رسمی مردم کشور چین ماندارین می باشد.اما مردم بسیاری در کشور چین با انگلیسی آشنایی دارند و بسیاری از مردم چینی ،کارکنان دانش آموزان جوانان چینی و هتلداران و تجار و بانک ها به زبان انگلیسی آشنایی دارند.

پایتخت سیاسی جمهوری خلق چین ، بیجینگ می باشد. نوع نظام حکومتی کشور چین کمونیستی میباشد. جمعیت این کشور ۱۳۶۷۴۸۵۳۸۸ نفر می باشد. کشور چین در شرقی ترین قسمت آسیا واقع گشته است. ادیان رسمی در کشور چین ، ۵ دین می باشد. که عبارتند از بودیسم ، تائیسم ، اسلام ، کاتولیک و پروتستان که ادیان رسمی این کشور می باشد.

divider

تابعیت و اقامت در چین ممکن

در سال های اخیر مهاجرت به کشور چین، بطور گسترده ای افزایش یافته است.و این به دلیل هزینه های پایین زندگی و دانشگاه های معتبر و مناسب و اقتصاد رو به رشد این کشور می باشد که مردم از نقاط بسیاری را جذب میکند. امروزه بسیاری از افراد بنا به شرایط موجود در کشورشان تصمیم به مهاجرت به کشورهای دیگر می گیرند .روش های مختلفی برای مهاجرت وجود دارد . مهجرت از طریق قانونی به کشور چین از طریق کاری ، تحصیلی ، سرمایه گذاری میباشد. ویزاهای کاری برای متخصصین در بخش های مختلف مهارتی در حال افزایش می باشد.

از طریق تولد در خاک چین

تولد در خاک چین به خودی خود موجب کسب تابعیت نمی‌گردد ولی چنانچه طفلی از والدین نامعلوم و یا بدون تابعیت در قلمرو حاکمیت چین به دنیا آمده باشد تابعیت و اقامت در چین را تحصیل خواهد نمود. می‌توان گفت که اساس مقررات تابعیت و اقامت در چین مبتنی بر اصل خاک نمی‌باشد.

از طریق اصل خون (نسب)

اگر یکی از والدین طفل تبعه چینی باشد، صرفنظر از محل تولد وی، تبعه چین محسوب می‌گردد.

چنانچه طفلی از والدینی که تابعیت و اقامت در چین را داشته ولی مقیم کشور دیگری باشند و در خاک آن کشور متولد گردد تابعیت و اقامت در چین را کسب نخواهد نمود.

ساکنین منطقه اجرایی (تحت کنترل چین) که هم رابطه خونی چینی و هم پرتغالی را داشته باشند در انتخاب تابعیت و اقامت در چینی یا پرتغالی آزاد بوده و انتخاب یکی از این دو تابعیت به معنای خارجی بودن وی نسبت به ملیت دیگر خواهد بود.

تحصیل تابعیت از طریق تقاضا

در صورت وجود شرایط زیر، ممکن است تابعیت و اقامت در چین اعطا گردد:

  1. متقاضی، فامیل درجه یک در چین داشته باشد؛
  2. شخصی که محل اقامتش چین باشد؛
  3. اشخاصی که دلایل قانونی دیگری برای سکونت در چین داشته باشند.

شخص خارجی که قبلاً تابعیت و اقامت در چین را تحصیل نموده و مجدداً ترک کرده باشد می‌تواند برای اخذ مجدد تابعیت و اقامت در چین، اقدام نماید.

ترک تابعیت چینی (از دست دادن به صورت ارادی)

در قانون تابعیت، ترک تابعیت و اقامت در چین، تحت شرایطی پیش‌بینی شده است که عبارتند از:

  1. هرگاه شخصی که قصد ترک تابعیت را داشته باشد اقوام نزدیک وی در خارج زندگی نمایند
  2. هرگاه شخصی که محل زندگی خود را در خارج از چین قرار داده باشد
  3. هرگاه متقاضی دلایل قانونی دیگری برای ترک تابعیت ارائه نماید

شایان ذکر است بر اساس قانون تابعیت و اقامت در چین، نیروهای مسلح و مسئولین اجرایی، حق ترک تابعیت و اقامت در چین را ندارند.

قانون تابعیت جمهوری خلق چین

تابعیت کشور چین از طریق تولد ایجاد میشود در صورتی که حداقل یکی از پدر یا مادر تابعیت چین را داشته باشند. با توجه به قانونن جمهوری خلق چین در ملیت،چین تابعیت دوگانه را برای هر یک از شهروندان خود به رسمیت نمی شناسد خارجی ها میتوانند برای اقامت دائم برای همسرانشان درخواست دهند در صورتی که

  • ۱-همسران شهروندان چینی
  • ۲-ازدواج هایی که به مدت ۵ سال بطول انجامیده
  • ۳-به مدت ۵ سال متوالی در جمهوری چین ، مدت اقامت در این کشور کمتر از ۹ ماه نباشد.

رسیدن به اقامت چین از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاران خارجی می توانند برای پی آر در خواست دهند ، اگر تقاضای سرمایه گذاری مستقیم در جمهوری چین به مدت ۳ سال و پرداخت مالیات داشته باشند و یکی از شرایط زیر را دارا باشند.

  • ۱-سرمایه گذاری بیش از ۵۰۰ هزار دلار در صنایع در سرمایه گذاری خارجی که توسط دولت مشخص شده است.
  • ۲-داشتن سرمایه گذاری در مجموع بیشتر از ۵۰۰ هزار دلار در نواحی غربی کشور چین
  • ۳-با سرمایه گذاری در کل بیشتر از یک میلیون دلار در بخش مرکزی کشور
  • ۴-با سرمایه گذاری در مجموع بیشتر از ۲ میلیون دلار در جمهوری خلق چین

سرمایه گذاران خارجی میتوانند برای اقامت دائم در خواست دهند اگر سرمایه گذاری مستقیم در جمهوری خلق چین را انجام داده باشند.

قوانین مجازات برای ورود غیر قانونی به چین

یک خارجی که به صورت غیر قانونی وارد سرزمین چین شده است جریمه ای حدود ۵۰۰ یوان تا ۲۰۰۰ یوان مجازات خواهد شد و یا به مدت ۳ تا ۱۰ روز بازداشت می گردد . یا ممکن است بطور همزمان دستور ترک کشور برای وی صادر گردد .اگر مورد خیلی جدی و جرمی صورت گرفته باشد مسئولیتی کیفری با توجه به قانون متوجه فرد خارجی خواهد گشت.

قواعد خروج از کشور چین

خارجی ها باید کشور را در محدودیت زمانی مشخص شده در ویزای خود ترک کنند

چگونه در خواست گرین کارت برای کشور چین را بدهید؟

متقاضی برای درخواست اجازه اقامت دائم در چین بایستی مدارک زیر را داشته و اقدام کند.:

  • ابتدا،متقاضی بایستی پاسپورت معتبر و مدارک مورد نیاز دیگر را تحویل دهد.
  • ثانیا، مدارک سلامت و بهداشت خود را ارائه دهد.
  • سوما، مدارک سوء پیشینه
  • چهارما،۴ قطعه عکس از روبه رو

خارجی هایی که برای اقامت دائم در چین تحریم شده اند، اقامت دائم بوسیله ی کنسولگری را دریافت خواهند کرد.


مطالب مرتبط:

مهاجرت به استرالیا : شرایط و قوانین مهاجرت به استرالیا

هزینه زندگی در انگلستان چقدر است؟ (اگر قصد مهاجرت دارید بخوانید)

مهاجرت به کشور ترکیه از طریق ویزای کار

۱۳ کشور برتر برای مهاجرت کدامند؟

چک لیست کار هایی که قبل از مهاجرت به آلمان باید انجام دهید

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


این مطلب چقدر مفید بود ؟
 

۲ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
 
ir
داود نوری | ۴ ماه پیش
به نظر من یکی از بهترین کشورها برای تحصیل و اقامت توی آسیا مالزی هستش.
۰
۰
 
 
ir
hamimohajer | ۵ ماه پیش
ممنون از سایت جذابتون...برای گرفتن اقامت و یا مهاجرت به آمریکا و یا کشور های مورد نظرتون با شرکت حامی مهاجر در ارتباط باشید.
۰
۰
 
hits

آخرین مطالب دلگرم