چگونه ویزای تاجیکستان بگیریم ؟

۲,۲۸۸
۲
۰
دوشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۱۱

ویزای تاجیکستان

تاجیکستان کشوری است که در آسیای مرکزی و پایتخت آن شهر دوشنبه می باشد.

زبان رسمی مردم و ساکنین این کشور فارسی تاجیکی و واحد پول آنها سامانی می باشد.

تاجیکستان با کشورهای افغانستان، قرقیزستان، ازبکستان و چین همسایه و هم مرز می باشد.

متقاضیان محترم برای ورود به خاک کشور تاجیکستان ملزم به داشتن ویزای ورود می باشند و ما در این مطلب به انواع ویزاهایی که به شما اجازه ورود به خاک کشور تاجیکستان را می دهد اشاره خواهیم کرد.

divider

انواع ویزای تاجیکستان

  1. ویزای آنلاین تاجیکستان ( ویزای الکترونیک تاجیکستان )
  2. ویزای عادی تاجیکستان
  3. ویزای فوری تاجیکستان
  4. ویزای تحصیلی تاجیکستان
  5. ویزای ترانزیت تاجیکستان
  6. ویزای توریستی تاجیکستان
  7. ویزای مهاجرت تاجیکستان
  8. ویزای اقامت تاجیکستان

اخذ ویزای توریستی تاجیکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصدشان از سفر به تاجیکستان تفریحی و گردشگری می باشد. دسترسی به ویزای توریستی تاجیکستان برای ایرانیان راحت می باشد. با ویزای توریستی تاجیکستان متقاضیان می توانند حداکثر 1 ماه در تاجیکستان بمانند.
از سال 2016 متقاضیان امکان درخواست اینترنتی برای اخذ ویزای توریستی را دارند و از طریق وب سایت ثبت نام ویزای تاجیکستان می توانند اقدام به ثبت نام نمایند.

تصویر پاسپورت و عکس خود را باید آپلود نمایید و اندازه فایل آن حداکثر ۱ مگابایت باشد. در مرحله بعد می توانید تمامی اطلاعاتی که تا به آن موقع وارد کرده اید را چک کرده در صورت نیاز به مرحله قبل رفته و اطلاعات اشتباه را اصلاح کرده و در غیر این صورت به صفحه بعدی بروید. در مرحله بعدی فرم تقاضای شما تکمیل شده است و تنها مرحله باقی مانده، پرداخت هزینه درخواست ویزای توریستی می باشد و سپس پس از پرداخت نهایی رسید آن به ایمیل شما ارسال خواهد شد.

مدارک و شرایط اخذ ویزای توریستی تاجیکستان

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به تاجیکستان
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • رزرواسیون هتل در تاجیکستان
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • تمکن مالی به میزان حداقل اعلامی سفارت تاجیکستان با مهر و تایید بانک
  • پرداخت تمامی هزینه های اخذ ویزای توریستی
  • بیمه مسافرتی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود

ویزا ترانزیت تاجیکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصد توفق کمتر از 1 روز و چندین ساعته را در خاک کشور تاجیکستان را دارند و مقصد نهایی سفرشان کشور دیگری می باشد.

مسافر برای اخذ ویزای ترانزیت می بایست بلیط سفر نهایی خود را نیز به مامورین صدور ویزای ترانزیت ارائه دهند.

ویزا تحصیلی تاجیکستان

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر ادامه تحصیل می باشد. متقاضیان باید توجه داشته باشند قبل از اقدام به اخذ ویزا می بایست تاییدیه کتبی از موسسه و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آن را داند را داشته باشند و سپس مدارک خود را جهت بررسی به سفارت مربوطه ارائه دهند. هزینه تحصیل در دانشگاه های تاجیکستان کم می باشد و دارای سطح بالایی است و دارای طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. اغلب دانشگاه های تاجیکستان مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات ایران می باشند که همگی در پایتخت تاجیکستان یعنی شهر دوشنبه قرار دارند. اگر متقاضی زبان رسمی تاجیکستان را بلد نبود مشکلی ندارد تمامی دانشگاه ها دارای دوره های آموزشی زبان دارد. تحصیل در تاجیکستان در مقطع لیسانس 4 سال، در مقطع فوق لیسانس 2 سال و در مقطع دکترا حدودا 4 سال طول می کشد و همه مدارک پس از ارائه پایان نامه ها و تاییدیه دانشگاه ها صادر می گردد.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی تاجیکستان

  • نامه تاییدیه و ثبت نام یکی از موسسات و دانشگاه های معتبر تاجیکستان
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا پر شود
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • ریز نمرات تحصیلی متقاضی
  • گواهی سلامت جسمی و روحی
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزا کار تاجیکستان و ویزای تجاری تاجیکستان

این نوع ویزا برای افرادی که دارای تجارب کاری متفاوت و یا دارای تجارت خاص و سرمایه ای برای شروع کاری جدید هستند مورد استفاده می باشد.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس از ورود به خاک کشور تاجیکستان دنبال شغل مد نظر بود.
پس از اتمام زمان تعیین و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای کار و تجاری تاجیکستان

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه.
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظر که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است


در این باره بیشتر بدانید:

مهاجرت به استرالیا : شرایط و قوانین مهاجرت به استرالیا

هزینه زندگی در انگلستان چقدر است؟ (اگر قصد مهاجرت دارید بخوانید)

مهاجرت به کشور ترکیه از طریق ویزای کار

۱۳ کشور برتر برای مهاجرت کدامند؟

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

چک لیست کار هایی که قبل از مهاجرت به آلمان باید انجام دهید

مهاجرت به کانادا : روش ها و شرایط مهاجرت به کانادا کدامند؟

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


این مطلب چقدر مفید بود ؟
(2 امتیاز , میانگین: 3.0 از 5)  

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
hits

آخرین مطالب دلگرم