شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در بحرین

۱,۴۰۴
۱
۰
شنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۱۳:۲۵

تابعیت و اقامت در بحرین

اقامت از طریق تولد در بحرین

هر طفلی که بعد از سپتامبر 1963 در قلمرو حاکمیت (خاک) بحرین متولد گردد و پدرش شهروند و تبعه بحرین باشد (هم متولد و هم مقیم) تابعیت و اقامت در بحرین را خواهد داشت چنانچه طفل تابعیت کشور دیگری را نداشته باشد تابعیت و اقامت در بحرینی به وی داده خواهد شد.

طفل در قلمرو حاکمیت بحرین از والدین نامعلوم متولد شده باشد.

اقامت از طریق نسب در بحرین

هر طفلی که بعد از 16 سپتامبر 1963 متولد شود و پدر یا پدربزرگش تابعیت و اقامت در بحرین را از طریق تولد داشته باشد وی نیز بحرینی محسوب خواهد شد.

طفل در قلمرو حاکمیت بحرین از والدینی نامعلوم متولد شده باشد.

اعطای تابعیت در بحرین

تابعیت و اقامت در بحرین ممکن است با شرایط ذیل به دست آید

شخصی که به‌طور مداوم و مستمر در بحرین از سپتامبر 1963 برای مدت زمان حداقل 25 سال سکونت داشته باشد (لازم به ذکر است این مدت زمان برای افراد عرب زبان 15 سال می‌باشد).

متقاضی باید دارای شخصیت برجسته، تسلط به زبان عربی و هم‌چنین نام وی در بحرین ثبت شده باشد.

متقاضی بایستی از دولت بحرین اجازه اقامت کسب نموده باشد (یعنی اقامت قانونی داشته باشد).

تابعیت مضاعف در بحرین

تابعیت مضاعف در قانون بحرین به رسمیت شناخته نشده است.

از دست دادن (ترک) تابعیت و اقامت در بحرین

دولت بحرین می‌بایستی از دست دادن تابعیت افراد را چه به صورت ارادی و چه غیر ارادی تأیید نماید. از دست دادن غیر ارادی تابعیت برای اطفالی که والدینشان تابعیت و اقامت در بحرین را از دست داده در قانون پیش‌بینی شده است.

  • از دست دادن ارادی تابعیت

قانون بحرین ترک تابعیت و اقامت در بحرین به صورت ارادی را اجازه داده است.

  • ترک تابعیت غیر ارادی

کسانی که به صورت ارادی تابعیت کشور خارجی را کسب می‌نمایند تابعیت و اقامت در بحرینی آن‌ها سلب خواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا بحرین

  1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )
  3. دعوتنامه از شخص یا شرکتی در بحرین
  4. رزرو بلیط و هتل

انواع ویزا های کشور بحرین

  • ویزا تجاری
  • ویزا توریستی

دریافت ویزا کشور بحرین

برای دریافت ویزا کشور بحرین چه تجاری و چه توریستی حتما باید دعوتنامه ای از شرکت و یا سازمانی در بحرین داشته باشید که این شرکت و یا سازمان بازگشت شما به ایران را تضمین کند و در صورت عدم بازگشت کلیه مسئولیت به عهده این شرکت و یا سازمان خواهد بود .

2 نوع دعوتنامه برای سفر به بحرین وجود دارد

  1. دعوتنامه ای که از طرف بستگان برای شما ارسال می شود .
  2. دعوت نامه ای که از طرف شرکت های خصوصی و یا دولتی برای شما ارسال می شود .


در این رابطه بیشتر بدانید:

مهاجرت به استرالیا : شرایط و قوانین مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به کشور ترکیه از طریق ویزای کار

۱۳ کشور برتر برای مهاجرت کدامند؟

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

مهاجرت به کانادا : روش ها و شرایط مهاجرت به کانادا کدامند؟

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


شرایط و راه های اخذ تابعیت و اقامت در بحرین
امتیاز : 5 تعداد رای : 1
1
0

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)


دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

آخرین مطالب دلگرم

StatCounter