دلگرم
امروز: جمعه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ برابر با ۱۹ ذو القعدة ۱۴۴۴ قمری و ۰۹ ژوئن ۲۰۲۳ میلادی
احکام رقصیدن زن در عروسی و ماندن در آن مکان چیست ؟
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
یکی از مهمترین واجبات دین مبین اسلام که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد، فراگیری احکام دین است. هر عمل انسان مسلمان احکام و واجباتی دارد از جمله رقصیدن در مجالس عروسی.

آیا رقص زن در عروسی اشکال داره؟

سوال : رقص زن برای زن و رقص مرد برای مرد در صورتی که حرامی در کار نباشه چه حکمی دارد ؟

آیت الله خامنه ای : رقص مرد بنا بر احتیاط واجب حرام است؛ و رقص زن براى زنان اگر عنوان لهو بر آن صدق کند، مثل این‌که جلسه زنانه تبدیل به مجلس رقص شود، محل اشکال است و احتیاط واجب در ترک آن است؛ در غیر این‌صورت هم اگر به‌گونه‏ اى باشد که باعث تحریک شهوت شده و یا مفسده‏ اى بر آن مترتب شود، و یا همراه با فعل حرام (مانند موسیقى و آواز حرام) باشد، یا مرد نامحرمى حضور داشته باشد، حرام است. و در حکم فوق تفاوتى بین مجلس عروسى و غیر آن نیست.
ولی رقص زن براى شوهرش یا برعکس، اگر همراه ارتکاب حرامى (مانند گوش دادن به غنا و موسیقى حرام) نباشد، اشکالى ندارد.

حتماً بخوانید:
گوش کردن آهنگ و رقصیدن در ماه رمضان از نظر علما چه حکمی دارد؟

گوش کردن آهنگ و رقصیدن در ماه رمضان از نظر علما چه حکمی دارد؟

گوش دادن به موسیقی های متناسب با مجالس لهو و گناه حرام است، چه در ماه رمضان باشد و چه در غیر ماه رمضان، اما گوش دادن به موسیقی هایی که این گونه نیست،…

آیت الله مکارم شیرازی : تنها رقص زن براى شوهرش جایز است، و بقیّه اشکال دارد. البتّه منظور رقص لهوى است، نه هرگونه حرکات منظّم و موزون.

آیت الله سیستانی : بنا بر احتیاط واجب فقط رقصیدن زن برای همسرش و بر عکس جایز است و آن هم به دور از دید دیگران, بنابر این رقص مرد برای مرد و رقص زن برای زن مخالف احتیاط وجوبی است.

separator line

منبع : کانال احکام دینی



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  


دیدگاه ها
اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !