راهنما و شرایط ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ آمریکا

۲,۸۸۷
۵
۰
شنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۷ ۱۹:۲۰

لاتاری گرین کارت آمریکا چیست ؟

لاتاری گرین کارت آمریکا که به اختصار لاتاری شناخته میشود برنامه ایست برای حفظ تنوع نژادی در ایالات متحده آمریکا. در برنامه قرعه کشی ویزای تنوع نژادی آمریکا، هرساله 55000 ویزا به صورت تصادفی از طریق قرعه کشی بین متقاضیان مهاجرت به آمریکا توزیع میشود. این قرعه کشی در سال 1990 در قانون ملیت و مهاجرت آمریکا درج شد و پس از آن هرساله سهمیه 55000 ویزای مهاجرتی را به خود اختصاص داد. البته 5000 ویزا از این 55000 ویزای مهاجرتی لاتاری جهت مصارف دیگر رزرو میشود و 50000 هزار ویزای باقی مانده به نسبتی که در ادامه این مقاله توضیح خواهیم داد بین کشورها تقسیم میشود.

divider

ویژگیهای ورود به آمریکا از طریق آزمون لاتاری (گرین کارت)

اجازه تحصیل رایگان

برنده لاتاری و اعضای خانواده ایشان پس از ورود به آمریکا اجازه تحصیل رایگان در تمام ایالت های آمریکا را دارند

اجازه کار

برای اعضای خانواده برنده لاتاری و شخص برنده لاتاری بعد از ورود به آمریکا SSN صادر میشود و ایشان اجازه استخدام شدن و کار کردن در آمریکا را دارند. البته اجاز کارافرینی نیز دارند.

اجازه اقامت در کل آمریکا

در کل آمریکا یک برنده لاتاری اجازه دارد در هر ایالتی که دوست داشت، ملک اجاره کند یا ملک بخرد و در آن زندگی کند

ارزان ترین روش مهاجرت

هزینه های اداری پرونده یک برنده لاتاری از 600 دلار آمریکا تجاوز نخواهد کرد که این یعنی ارزانترین روش مهاجرت در دنیا

کوتاه ترین پروسه مهاجرت

طول پروسه یک پرونده لاتاری از ثبت نام تا دریافت ویزا بین یک تا دو سال است که در آمریکا پایین ترین زمان اداری دریافت ویزای مهاجرتی آمریکا است

آسان ترین روش مهاجرت

در مهاجرت با لاتاری آمریکا، شما فقط کافیست مدرک دیپلم داشته باشید یا دو سال سابقه کار در 5 سال گذشته. نه نیاز به سرمایه گذاری است و نه نیاز به سابقه کار سطح بالا

بدون نیاز به مدرک زبان

برندگان لاتاری نیاز به هیچ مدرک زبانی ندارند و حتی در سفارت نیز به فارسی مصاحبه میکنند

امکان دریافت کمک های دولتی

برندگان لاتاری بعد از ورود به آمریکا میتوانند مانند شهروندان آمریکایی، از کمک های دولتی مانند کمک هزینه غذا یا بیمه رایگان و ... استفاده کنند

اقامت دائم آمریکا

بعد از برنده شدن در لاتاری آمریکا، شما به اقامت دائم آمریکا دست میابید و گرین کارت دریافت میکنید و بعد از پنج سال پاسپورت امریکایی دریافت خواهید کرد

divider

شرایط و الزامات ثبت نام لاتاری 2020

برای شرکت در برنامه لاتاری 2020 آمریکا دو بخش شرایط مطرح است.

  1. یکی شرایطی که در قانون ملیت و مهاجرت آمریکا آمده است
  2. یکی شرایط خاصی که در زمان ریاست جمهوری هر شخصی در آمریکا ممکن است ابلاغ شود.

با توجه به اینکه رئیس جمهور آمریکا در زمینه سیاست گزاری های مهاجرتی حق تصمیم گیری دارد، در دوران ریاست جمهوری ترامپ بارها مشاهده کردیم که در سفارت از برنده های لاتاری 2017 و 2018 مدارک جدید و متنوعی درخواست شد. البته این اتفاقات مربوط به حکم ممنوعیت سفر ایرانیان به آمریکا بود و با هر ابلاغ، .متقاضیان برای معافیت از این ممنوعیت به دنبال تهیه مدارکی دال بر معافیتشان بودند که در ادامه و بخش بونافاید از آنها صحبت خواهیم کرد

شرایط ثبت نام لاتاری بر اساس قانون ملیت و مهاجرت آمریکا

این شرایط در همه سنوات یکسان بوده البته مشاهده شده است که در سفارت های مختلف آمریکا در مکان های مختلف برخورد های متفاوتی با این شرایط شده است. اما در مجموع، موضوع کاملا شفاف و قابل تهیه میباشد.

شرط تحصیلات در ثبت نام لاتاری

حداقل تحصیلات برای ارائه به سفارت آمریکا در صورت برنده شدن در لاتاری، مدرک دیپلم دبیرستان میباشد. دیپلم دبیرستان در آمریکا 12 ساله است و باید هنگام بررسی شرایط این مهم را در نظر داشت. دیپلم در ایران در نظام قدیم 12 ساله بود. در نظام جدید 11 ساله. در فنی حرفه ای 11 ساله و در سیستم آموزشی حال حاظر 12 ساله. برای مطابقت با شرایط باید 12 سال تحصیل موفق را به سفارت نشان دهید. یعنی یا باید دیپلم نظام قدیم داشته باشید یا اگر نظام جدید هستید باید پیش دانشگاهی داشته باشید تا 12 سال تحصیل موفق تکمیل شده باشد و اگر فنی حرفه ای هستید باید وارد دانشگاه شده باشید تا تحصیلات آکادمیک شما احراز شود. دقت کنید که این تحصیلات باید قبل از ثبت نام لاتاری احراز شده باشد.

نقش تحصیلات عالیه در لاتاری 2020

بسیاری از افراد در این تصور هستند که هرچه تحصیلات بالاتر باشد شانس برای شرکت در قرعه کشی بالاتر است. این تصور غلطی است. همه در این قرعه کشی از شانس یکسان برخوردارند. یک دیپلمه با یک دکتر جراح یکسان است. البته پس از برنده شدن، افسر کنسولی سفارت احترام بیشتری برای تحصیلات بالاتر شما قائل خواهد بود اما در قرعه کشی تاثر مثبتی نخواهد داشت.

شرط جایگزین تحصیل برای ثبت نام لاتاری

در صورتی که تحصیلات شما زیر دیپلم است، هنوز شانس برای ثبت نام دارید. باید بتوانید ثابت کنید که دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته دارید و این سابقه کار مربوط به مشاغلی باشد که در لیست مشاغل خاص اداره کار ایالات متحده قرار دارد. لازم به توضیح است که نیاز نیست شما حتما کار کرده باشید. مثلا کسی که شرکتی ثبت کرده و حتی آن شرکت هیچ فعالیتی نداشته است میتواند به عنوان مدیر عامل آن شرکت در این پروسه شرکت کند و این شغل از ایشان پذیرفته است. مثال دیگر از این نوع مشاغل میتواند برنامه نویسی کامپیوتر، طراحی گرافیک، نوازندگی ساز های موسیقی، مدیریت، مربی ورزشی و مدیریت فروشگاه ( صاحبان جواز کسب ) و خیلی مشاغل دیگر باشد.

شرایط عکس لاتاری 2020

عکس در ثبت نام لاتاری گرین کارت یکی از مهمترین مواردی است که باید به آن توجه کرد. معمولا به دلیل عکس اشتباه، ثبت نام شما وارد قرعه کشی نمیشود. نکته اینجاست که آپلود عکس نشانه ای از تایید عکس شما نیست. عکس برای ثبت نام لاتاری در دو بخش بررسی میشود. اول در هنگام بارگزاری توسط خود سایت ( به صورت اتوماتیک ) که در این مرحله فقط سایز و نوع فایل عکس بررسی میشود و در مرحله بعدی که مرحله اصلی بررسی عکس است، کیفیت عکس پرسنلی بررسی خواهد شد که آیا شرایط ویژه عکس را احراز میکند یا نه.

  1. برای تهیه عکس لاتاری گرین کارت باید زاویه مستقیم به دوربین داشته باشید
  2. عکس به شکل مربع و طول 600 پیکسل تا 1200 پیکسل مورد قبول است
  3. زمینه سفید
  4. عکس رنگی و بدون عینک و سمعک باشد
  5. موی شما نباید روی صورت شما را بپوشاند
  6. نیازی به معلوم بودن گوش ها نیست
  7. عکس با حجاب هم برای مسلمانان و سایر ادیانی که حجاب در آنها تعریف شده است ممانعتی ندارد
  8. فقط گردی صورت باید کاملا واضح باشد
  9. نیازی به چاپ عکس ندارید
  10. عکس باید به صورت فایل دیجیتال به شما تحویل داده شود.
  11. از عکاسی هایی که فایل عکس را به شما نمیدهند خدمات عکس لاتاری دریافت نکنید
  12. شما نیازی به چاپ عکس ندارید و فقط فایل مورد نیاز است.

 عکس ثبت نام لاتاری
شرایط عکس لاتاری

آیا می توان در خانه عکس لاتاری گرفت؟

لازم به ذکر است که گرفتن عکس مناسب ثبت نام لاتاری در منزل بلامانع است ولی به دلیل شرایط ویژه عکس ارسالی بهتر است که عکس توسط افراد مربوطه گرفته شود.

کشور های مجاز برای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰

شما برای ثبت نام در لاتاری گرین کارت باید متولد یکی از کشور های مجاز باشید. این کشور ها در ابتدای هر دوران ثبت نام، در دستورالعمل ثبت نام لاتاری لیست میشوند. معمولا کشورهایی از این لیست حذف میشوند که تعداد مهاجرت آنها به ایالات متحده از حدی گذشته باشد. همانطور که از نام این ویزا پیداست، لاتاری برای حفظ تنوع نژادی آمریکا است پس کشورهایی مجاز به ثبت نام هستند که ریت مهاجرتشان به آمریکا کم باشد. ایران همیشه یکی از کشور های مجاز بوده است.

شرایط ریاست جمهوری برای ثبت نام لاتاری

بر اساس آخرین ابلاغ ریاست جمهوری در زمان نوشتن این مقاله که PP9645 شناخته میشود، فقط ایرانیانی میتوانند ویزای مهاجرتی یا غیر مهاجرتی از آمریکا دریافت میکنند که بتوانند معافیت از حکم 9645 را دریافت کنند. البته این معافیت از طرف متقاضی درخواست میشود و مسئول صدور معافیت، افسر کنسولی سفارت آمریکا است. به طور کلی مطابق آخرین ابلاغ ریاست جمهوری 9 مثال واضح از شرایط معافیت ذکر شده اما به شما توصیه میکنیم برای ثبت نام لاتاری این ابلاغ را نادیده بگیرید. این گونه ابلاغ ها در بازه زمانی های محدودی صادر میشوند و معمولا حتی در صورتی که در زمان این ابلاغ ثبت نام کنید، ممکن است در زمان اعلام نتایج یا در زمان مصاحبه سفارت ابلاغ جدیدی صادر شود. بنابر این هرگز بر اساس ابلاغ های ریاست جمهوری که تاریخ انقضا دارند برنامه ریزی نکنید.

نحوه تقسیم بندی ویزای لاتاری بین کشور ها

اگر بپرسید که به چه نسبت ویزای لاتاری بین متقاضیان و کشور ها تقسیم میشود باید بگوییم هر کشور حداکثر 7% از کل سهمیه را میتواند دریافت کند و البته عموما هیچ کشوری به این حد نصاب نمیرسد. ایران یکی از کشور هایی است که تقریبا بیش از 6% از این ویزا را دریافت میکند یعنی بیش از 3000 ویزای لاتاری در سال برای ایرانیان صادر میشود. البته بعد از ریاست جمهوری ترامپ این عدد کاهش داشته اما هنوز برترین روش مهاجرتی به حساب می آید.

مقایسه لاتاری با سایر روش های مهاجرتی

لاتاری گرین کارت آمریکا برترین و ارزان ترین و سریعتری روش مهاجرتی در تمام دنیا است. مدت زمان کلی پروسه از شروع ثبت تقاضا تا دریافت گرین کارت کمتر از دو سال است. هزینه های اداری لاتاری تا رسیدن به گرین کارت کمتر از 600 دلار برای هر نفر است. جزو معدود روش های دریافت اقامت است که از ابتدا به دریافت کارت اقامت دائم ختم میشود. فرد برنده میتواند فرزندان زیر 21 سال و همسرش را نیز با ویزای مهاجرتی و دریافت گرین کارت به خاک آمریکا برساند. شما در هیچ روش مهاجرتی برای هیچ کشوری شرایطی چنین آسان نمیتوانید بیابید.

مثلا در کانادا برای دریافت PR یا اقامت دائم میتوانید یک کسب و کار 400 هزار دلاری را بخرید و ویزای کار بگیرید، پس از آن اگر بعد از دو سال این کسب و کار موفق بود تبدیل به PR یا مقیم دائم خواهید شد. اما در لاتاری گرین کارت، برنده لاتاری از ابتدای ورودش یک مقیم قانونی ایالات متحده میباشد.

شرط شرکت در لاتاری (الزامات ثبت نام لاتاری)

برای شرکت در لاتاری گرین کارت کافیست حداقل شرایط زیر را احراز کنید.

  1. متولد یکی از کشور های مجاز برای ثبت نام باشید. برخی کشور ها به دلیل مهاجرت بالایی که قبلا به ایالات متحده داشته اند مانند چین و بریتانیا، مجاز برای شرکت در این برنامه نیستند. البته همیشه استثناهایی هست مثلا اگر متولد چین هستید اما پدر یا مادرتان متولد یکی از کشور های مجاز باشند میتوانید از سهمیه ایشان استفاده کنید.
  2. حداقل تحصیلات دیپلم آکادمیک دبیرستان داشته باشید. دیپلم دبیرستان در آمریکا 12 ساله است و با دیپلم های نظام جدید 11 ساله ایران منافات دارد. در واقع در ایران پیش دانشگاهی معادل دیپلم دبیرستان در آمریکا است. لازم به ذکر است که تحصیلات فنی حرفه ای، مورد قبول نیست مگر اینکه به واسطه حضور در دانشگاه و تحصیلات آکادمیک بتوانید حداقل شرایط را احراز کنید.
  3. شرط جایگزین تحصیل : در صورتی که مدرک زیر دیپلم دارید، میتوانید در این برنامه شرکت کنید. اما باید دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته را نشان دهید از مشاغل خاصی که در سایت اداره کار ایالات متحده امتیاز خاصی را احراز میکنند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰

در هنگام ثبت نام لاتاری شما هیچ مدرکی ارائه نمیکنید، فقط اظهار میکنید، ارائه مدارک مربوط به بعد از برنده شدن در لاتاری است که باید در حضور افسر کنسولی سفارت قبل از سوگند یاد کردن مدارکتان را ارائه کنید.

افزایش شانس در لاتاری

هر شخصی حق یک ثبت نام در این قرعه کشی را برای هر سال دارد. تنها راه افزایش شانس ثبت نام مجدد است اما در صورت ثبت نام مجدد یک شخص، شانس کاملا از بین میرود. پس توصیه میکنیم به هیچ وجه بیش از یک ثبت نام در هر سال انجام ندهید. یعنی هیچ راهی برای افزایش شانس وجود ندارد. البته متاهلین به دلیل اینکه هر شخص یک ثبت نام لاتاری میکنند و با ثبت نام لاتاری، یک شانس برای کل خانواده ساخته میشود، شانس دوبرابر دارند.

شرایط فعلی لاتاری و حکم ممنوعیت سفر ترامپ

پس از روی کار آمدن ترامپ، رئیس جمهور آمریکا حکم ممنوعیت صدور ویزا برای ایرانیان را صادر کرد، از زمان اعلام اولین حکم ممنوعیت تا سومین حکم ممنوعیت بسیاری از ایرانیان موفق به اخذ ویزا شده اند. قطعا پس از صدور این حکم، مسیر برای دریافت ویزا سخت تر شده اما هنوز امکان دریافت این ویزا وجود دارد.

نکته : متاهلین میتوانند بصورت 2 شانسه ثبت نام نمایند
ثبت نام 2 شانسه به این معناست که یکبار ثبت نام با نام سرپرست صورت میگیرد و بار دیگر به نام همسر ایشان هر کدام که در لاتاری برنده شوند به همراه خانواده مهاجرت میکنند

اولویت برندگان لاتاری گرین کارت در دریافت ویزا

  1. اولویت برای دریافت ویزا اول زوی شماره کیس
  2. دوم روی زمان ارسال فرم های DS260 می باشد

این به این معنا نیست که هر کس که سریعتر نسبت به ارسال فرم های DS260 اقدام کن، سریعتر وقت سفارت دریافت میکند. اولویت کیس بسیار بالا تر از اولویت زمان ارسال فرم است اما در صورت تاخیر در ارسال فرم DS-260 به طوری که از کارنتی کیس عبور کرده باشد شما دچار مشکلاتی خواهید شد. به خاطر داشته باشد به محض اتمام 3500 ویزا الباقی برنده ها شانس دریافت ویزا را از دست خواهند داد. در مجموع ارائه DS صحیح بهتر از ارسال سریع و با خطا میباشد چون خطا در فرم DS باعث تاخیر در پردازش پرونده و احتمال از دست دادن ویزا را دارد.

نحوه اطلاع از وضعیت ثبت نام لاتاری و آموزش اعلام نتایج لاتاری

  • به آدرس dvlottery.state.gov/ESC بروید و بعد از زدن دکمه Continue و سپس تکمیل فرم روی دکمه Submit کلیک کنید.
  • در صورتی که با پیام Session time out مواجه شدید مجدد تلاش کنید
  • در صورتی که با پیام Based on provided information the entry has not been selected for further process شما برنده این دوره نشده اید.
  • در صورتی که در صفحه بعدی به شما شماره کیس ( Case No ) اختصاص داده شده بود که به شکل 2018AS000000 بود، شما برنده لاتاری هستید و شماره کیس شما مشخص میکند که شما چندمین فرد برنده شده در آسیا هستید.
  • در صورتی که با پیام هایی نظیر The information entered is not valid مواجه شدید یکی از گزینه های زیر اتفاق افتاده است.
  1. شما اطلاعات را اشتباه وارد کرده اید. بین حرف O و عدد 0 یا حرف I و عدد 1 مراقب باشید که اشتباه نکنید.
  2. در این فرم شما فقط باید نام خانوادگی وارد کنید. از وارد کردن نام خودداری کنید.

توصیه ما به برندگان لاتاری

با توجه به استرس و زمان محدود یک برنده لاتاری و عدم آگاهی کامل به امور، باید مراقب افرادی که مدعی کارشناسی در این زمینه هستند باشید. به خاطر بسپارید مهاجرت امریست حقوقی که از حساسیت های ویژه ای برخوردار است. در تکمیل فرم ها بسیار دقت کنید تا به خاطر اشتباهی بسیار کوچک شانس دریافت ویزا را از دست ندهید.
پیغام The information entered is not valid کسانی که با این پیام مواجه میشوند، در بالاتر هم توضیح دادیم. یا اطلاعات را اشتباه وارد میکنید یا ثبت نام شما برای قبل از 18 اکتبر 2017 میباشد. تمامی ثبت نام های قبل از 18 اکتبر 2017 به دلیل نقص در سایت رسمی ثبت نام لاتاری، از دیتابیس حذف شد و این اشخاص ایمیل دستورالعمل ثبت نام مجدد را دریافت کردند.


تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


راهنما و شرایط ثبت نام لاتاری ۲۰۲۰ آمریکا
امتیاز : 5 تعداد رای : 5
5
0

پاسخ به سوالات پزشکی ، مامایی و جنسی شما (توسط پزشک و ماما مجله دلگرم)


دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

آخرین مطالب دلگرم

StatCounter