دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
آسیب های اجنه بر انسان

خطرات و عواقب احضار جن !

آسیب های اجنه بر انسان
147
زمان مطالعه: 5 دقیقه
بی تردیدی یکی از موجوداتی که خداوند در بدو آفرینش به وجود آوردن آن پرداخته است «جن» می باشد و حقیقت امر این است که جن وجود دارد و در همین عالم ما و کره ی خاکی و در کنار ما زندگی می کند و دلیل اثبات آن نیز آیات سوره های انعام، اعراف، اسراء، نمل،...

عواقب احضار جن

ارتباط با جن چه مشکلاتی بوجود می آورد؟

اولین انسانی که خلق شده حضرت آدم (ع) می باشد و همه ی ما از نسل آن حضرت هستیم و آن حضرت را ابوالبشر یعنی پدر تمام انسان ها می گویند .

آیا اجنّه هم این چنین پدری دارند که دیگر اجنه از نسل او باشند ؟

بلی ، اجنه نیز دارای پدری هستند که اولین مخلوق جن می باشد و نام او « شومان » است . در روایتی شخصی از حضرت علی (ع) پرسید : « پدر اجنه کیست ؟ » حضرت در جواب آن شخص فرمودند : « نام پدر اجنه ، شومان است . »

اجنه از نظر خلقت و ترکیب همانند انسانها که دارای شکل ها ، نژادها و رنگهای مختلف هستند ، دارای انواعی هستند که از جمله آنها عبارتند از :

1. جن : « اذا اراد العرب الجنّ خالصاً » ، وقتی عرب وجود جن را به تنهایی در نظر بگیرد لفظ جن را بکار می برد .

2. عامر : به گروهی از اجنه گفته می شودکه با مردم نشست و برخاست دارند و با آنان زندگی می کنند .

3.شیطان : به گروه بد ذات و خبیث اجنه گفته می شود .

4.عفریت : به آن گروه از اجنه می گویند که دارای مقام و منزلت والایی بوده و از قدرتهای فوق العاده ای بهره مند هستند .

از امام صادق (ع) روایت شده که فرمودند : « اجنه امیرانی دارند که به آنها عفراء می گویند .»

  • اگر از قدرت تسلتطون به جن ها مطمینید.میتونید حتی فکر تمسخر رو هم از ذهنتون بیرون کنید.
  • از دخالت جن ها در زندگیتون نکرانی ندارید ز برای ارتباط با جن ها هنوز هم مصر هستید.
  • باید با یکی دیگر از ملزومات این ارتباط آشنا بشید.کسانی که قصد ارتباط با جن ها رو دارند. باید اعصاب و قلب قوی داشته باشند.
  • صحنه های دلخراش و ترسناک‌:آشفتشون نکنه.و جرات زیادی داشته باشند.
  • جن ها موجوداتی بی اندازه حساس هستند.واکثرا اخلاق تندی دارند. محبت و حشمشون در منتها درجه است. برای همین باید در مورد جن ها با احتیاط زیادی رفتار کرد.
  • در علوم خفیه هم پله پله و مرحله به مرحله سطح آگاهی و قدرت بالا میره.
  • در شروع هر مرحله حقایق تلحی در مورد ارتباط با دنیای {ماورالطبیعه}به شما گفته میشه و بعد
  • شما باید تصمیم بگیرید که ادامه بدبد و به مرحله بالاتر برسد یا نه.
  • مطالب ارتباط با جن.ذره ای از همون حقایق تلخ هستند. و مینویسم تا این شوق و اشتیاق اولیه که طبیعیه و در همه نو آموزهای علوم خفیه هست. کمی تعدیل بشه. شما در هیچ کتابی نمی توانید مطالبی راجع به محدودییتهای ارتباطی که جنها ایجاد میکنند پیدا کنی.

تنهایی در زندگی شخصی. ازدواج برای کسانی که وارد دنیای جنها بشن خطرناک و سخته. اولن بخاطر اینکه ممکنه مجبور به مخفی کردن تمام حقایق و مکنونات قلبی و آگاهی ها از همراه زندگیتون باشید. بعد هم بخاطر اینکه هر خطای کوچکی که باعث دلخوری یا دشمنی جنها بشه، خطری برای زندگی خانواده و عزیزان شماست.خودخواهی نیست که آدم برای تنها نبودن خودش دیگری رو با خطر مرگ روبرو کنه؟ بگذریم از عوارض دیگه ی این وادی که مثلا می تونه شما رو دچار مشکلی مثل "پرش" کنه که اون وقت تحمل کردن موجودی که معلوم نیست خودشه یا در حال "پرش" صبوری زیاد می خواد!

نظرات علما در رابطه با ارتباط انسان با جن

یکی از سوالاتی که شاید برای بسیاری از افراد پیش بیاید این است که آیا تسخیر جن از نظر احکام فقهی اسلام جایز است یا حرام؟ که در این بین هر یک از علما نظرات گوناگونی دارند به نحوی که آیت الله کشمیری که از علماء بزرگ و شخصی خود ساخته و سالک بوده است می فرماید: «بهتر است کسی به دنبال تسخیر جن نرود»، البته این جمله ایشان بدین معناست که تسخیر جن حرام نیست، ولی دنبال این کارها رفتن شاید عواقب خوشی نداشته باشد.
آیت الله صافی گلپایگانی در این باره می فرمایند: «بنا بر احتیاط واجب، تسخیر جن حرام است».
آیت الله شیخ جواد تبریزی می فرمایند: «چنانچه تسخیر جن موجب اضرار بر نفس تسخیرکننده یا دیگری باشد حرام است و در هر حال اعتباری به اخبارات جن نیست و نمی شود کسی را به اخبار جن متهم نمود».
آیت الله سیدعلی خامنه ای نیز در این باره می فرمایند: «این کار فی النفسه اشکال ندارد، مشروط بر این که از راه هایی که شرعاً حلال هستند اقدام شود».
آیت الله فاضل لنکرانی می فرمایند: «اگر منجر به سحر و جادو شود حرام است».
آیت الله نوری نیز بیان می دارند که «این کار اشکال دارد» و آیت الله سیستانی می فرمایند: «چنانچه همراه اضرار به شخص محرم الاضرار باشد جایز نیست».
آیت الله بهجت نیز می فرمایند: «(اگر) سبب ایذاء مومنین آن ها باشد و خطر و ضرر بر کسی باشد اشکال دارد و حرام است» و همچنین آیت الله مکارم شیرازی می فرمایند: «جایز نیست و هرگز(به دنبال) این کارها نروید».



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.8 از 5 (147 رای)  
  • برچسب‌ها

۱ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

احمد | ۴ سال پیش
این تصویر پیرزنه که جن نیست روحه تازه این زن نیست مرده
4
5

hits