دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
ویژگی های شگفت انگیز افراد احساساتی و رمانتیک
2
زمان مطالعه: 7 دقیقه
شاید افراد احساساتی و رمانتیک در اطراف خود دیده باشید. این افراد به شدت حساس بوده و در تصمیم گیری ها از احساسات خود بهره گرفته و کمتر منطقی هستند. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی درمورد این افراد در اختیارتان قرار دهیم.

ویژگی های افراد احساسی و رمانتیک

شخصیت افراد احساساتی موضوع مورد بحث ماست. شاید شما آن قدر احساساتی هستید که آرزو می کردید ای کاش در هر بار احساساتی شدن، به شما پاداشی تعلق می گرفت ! هیچ مشکلی در احساساتی بودن وجود ندارد. شما هم پستی و بلندی های شخصیتی خود را دارید و البته هرکسی این را متوجه نمی شود.

1. ویژگی های افراد احساساتی: از عشق ورزیدن نمی‌ترسند

اگر از عشق ورزیدن بترسید، یعنی به خودتان به اندازه کافی اعتماد ندارید. یعنی نمی‌توانید فکر کنید که در یک رابطه بادوام بمانید و همه روابطتان با شکست مواجه می‌شود.

نمی‌خواهید دوباره آسیب ببینید چون واقعا برایتان عذاب‌آور است. هیچ دلیلی ندارید که دوباره قلبتان را در معرض شکسته شدن قرار دهید. اگر رابطه‌تان موفق نبوده، اشکال از شما نبوده است. علت هر دو شما هستید. مگر اینکه انسان واقعا بدی باشید؛ در این حالت مشکل از شماست.

2. ویژگی های افراد احساساتی: از کم کردن سرعتشان نمی ترسند

افرادی که از نظر احساسی قوی هستند نیاز به عمل و هیجان مداوم ندارند. نیازی ندارند که همه روز دور بگردند و برای کسل نشدن مدام در فعالیت باشند. آن ها از لحظات کند و آرامشان هم لذت می‌برند زیرا آن ها را به آن چیزی که کاری نکردن و فقط زندگی کردن، نفس کشیدن، نزدیک‌ تر می‌کند.

این به آن معنی نیست که آن ها از هیجان در زندگی‌ شان لذت نمی‌برند اما از پیاده‌ روی و بو کردن گل‌ها هم به همان اندازه لذت می‌برند.

3. ویژگی های افراد احساساتی: هیچوقت دست از کاری که دوست دارند نمی‌کشند

همه ما گاهی کارهایی را انجام می‌دهیم که عاشق آن نیستیم اما نباید کاری را انجام بدهیم که نمی خواهیم. یکی از ویژگی های افراد رمانتیک این است که آن ها این را درک می‌کنند و تقریبا همیشه راهی برای تمرکز کردن روی کاری که دوست دارند پیدا می‌کنند.

این باعث می‌شود بفهمند برای اینکه کاری که دوست دارند را انجام دهند، چه باید بکنند. با اینکه ممکن است از هر ثانیه کارشان لذت نبرند اما کاری که انجام می‌دهند را دوست دارند زیرا آن ها را یک قدم به کاری که عاشقش هستند نزدیک‌ تر می‌کند.

4. ویژگی های افراد احساساتی: برای «نه» گفتن هیچ مشکلی ندارند

اگر نتوانید «نه» بگویید، از شما سوء استفاده خواهد شد. هیچ‌ کس دیواری کوتاه‌ تر از شما پیدا نخواهد کرد و هیچوقت نظرتان برای مسئله‌ای پرسیده نخواهد شد. «نه» گفتن به مردم یادآوری می‌کند که هیچ کنترلی روی شما ندارند.

5. ویژگی های افراد احساساتی: پس دادن را فراموش نمی‌کنند

بعضی افراد تصمیم می‌گیرند که مسئولیت خود بعنوان یک انسان برای بخشش زمان و پول را نادیده بگیرند. هرچه از نظر احساسی قوی‌ تر باشید، بیشتر قدردان زندگی و انسان‌های دیگر می‌شوید. به زندگی ارزش بیشتری داده و سعی می‌کنید با آن ها که دچار مشکل هستند همدردی کنید.

6. ویژگی های افراد احساساتی: فراموش نمی‌کنند که شادی و خوشبختی یک تصمیم است

مهم تر اینکه، افرادی که از نظر احساسی قوی هستند یاد گرفته‌اند که قدرت مغزشان بر ذهن و جسمشان را درک کنند. آن ها درک می‌کنند که احساسات یک نوع واکنش هستند، نه واکنش‌هایی به عوامل فیزیکی مستقیم بلکه به طریقی که ما آن عوامل را دریافت می‌کنیم.

به عبارت دیگر، احساسات ما واقعیت را منعکس نمی‌کنند؛ بلکه تفسیر ما از واقعیت را منعکس می‌کنند. درک این مسئله کنترل بسیار خوبی بر احساساتمان و در نتیجه بر زندگیمان به ما می‌دهد.

بهترین شغل ها برای افراد احساساتی و رمانتیک

اصولا افراد حساس و رمانتیک به محیط های آرام نیاز دارند. این افراد خلاقیت شان زیاد است و در کارها و رشته های مرتبط با هنر بیشتر مواقع موفق ظاهر می شوند و می توانند احساسات شاعرانه را در کارهای شان دخالت دهند.

1. شغل مناسب افراد احساساتی: طراح گرافیک

برای ورود به این رشته وارد دانشکده های هنری شوید یا در آموزشگاه های مرتبط مدرکی را در ارتباط با طراحی گرافیک به دست آورید. همه کارها به خودتان بستگی دارد که چقدر می خواهید برای موفقیت بیشتر زمان بگذارید.

طراحان گرافیک می توانند در بخش های مطبوعاتی، مجلات مختلف، مراکز تهیه پوستر، بخش های تولید آگهی ها، طراحی بسته بندی محصولات و... مشغول به کار شوند و درآمد خوبی هم داشته باشند.

هر قدر خلاقیت شما بیشتر باشد و ایده های تازه ای به فکرتان برسد، درآمدتان بیشتر می شود. در این شغل لازم نیست هر روز با مشتریان در ارتباط باشید؛ ایده های تان را در خلوت خودتان برای ایجاد پوستر و طرح های جدید خرج کنید.

2. شغل مناسب افراد احساساتی: نقاش و عکاس

یکی دیگر از شغل های مناسب افراد احساسی نقاشی و عکاسی است و کمتر به تبادل با افراد مختلف نیاز دارد. البته برای تبدیل شدن به نقاش یا عکاسی مشهور باید با اجتماعات هنری در تماس باشید و کمی خودتان را در گروه های هنری درگیر کنید اما هنگام تولید اثر نیازی به مراوده با آدم ها ندارید.

به عنوان یک هنرمند باید اصول حرفه ای این کار را یاد بگیرید، تحصیلات دانشگاهی داشته باشید، دیدتان را نسبت به محیط اطراف تغییر دهید و جزئیات را با دقت بیشتری مشاهده کنید. تمرین و پشتکار به شما کمک می کند تا موفق شوید.

3. شغل مناسب افراد احساساتی: پژوهشگر علوم طبیعی

در واقع در طبیعت و حیات وحش هم طبع شاعری شما گل می کند و با روحیه آرام و حساس رمانتیک ها هماهنگ است، بنابراین توصیه می شود هنگام انتخاب رشته سراغ مشاغل مرتبط با زیست شناسی و اکولوژی بروند.

این رشته ها به تحقیق و پژوهش در محیط های طبیعی نیاز دارند و برای انجام کار حرفه ای لازم است از پشت میز بلند شوید و بیشتر وقت ها در زیستگاه های مختلف گیاهی و جانوری مشغول جست وجو باشید.

4. شغل مناسب افراد احساساتی: نویسنده

کسانی که طبع شاعرانه دارند عاشق قلم و کاغذ هستند. آن ها دوست دارند ایده های شان را به سرعت روی کاغذ پیاده کنند و چه بسا که این نوشته ها به شاهکار هنری یا ادبی تبدیل شود.

بنابراین افرادی که حساس، رمانتیک و البته دست به قلم هستند به احتمال زیاد در نویسندگی موفق ظاهر می شوند. با این وجود برای تبدیل شدن به نویسنده ای چیره دست، داشتن استعداد حرف اول را می زند. ترجمه رمان و کتاب های مختلف هم کار دیگری است که شاید با طبع حساس این افراد جور در بیاید.

در واقع در مورد ترجمه و نویسندگی با همکاران و آدم های مختلف سروکار ندارید و از محیط های شلوغ و پر هیاهو دور می مانید. این شرایط باب طبع افراد رمانتیکی است که برای خلق آثار هنری به محیط خلوت و آرام نیاز دارند و چندان اهل معاشرت و ارتباطات عمومی نیستند.

به طور مثال سلینجر، نویسنده آمریکایی مشهوری است که می گویند آقای نویسنده منزوی صبح تا شب در خانه ای پنهان از چشم مردم می نشیند و در فضایی به دور از افراد مختلف شاهکارهایش را خلق می کند.

بیشتر بخوانید:

شخصیت افراد مهربان

راهکارهای جادویی برای مهربان بودن

۸ مورد از معایب خوب بودن : مضرات خوبی کردن بیش از حد را میدانید؟

در مورد افراد حساس (HSP) چه میدانید؟



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  
    توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

    دیدگاه ها

    اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !

    
    hits