دلگرم
امروز: شنبه, ۰۸ مهر ۱۴۰۲ برابر با ۱۴ ربيع الأول ۱۴۴۵ قمری و ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۳ میلادی
با تاثیر دستگاه فنر بر خدمات لوله بازکنی آشنا شوید!
2
زمان مطالعه: 5 دقیقه
در حال حاضر خدمات لوله بازکنی یکی از فعالیت های پر تقاضا در زمینه خدمات ساختمانی است که در هر لحظه و هر مکان مسکونی ممکن است به آن نیاز داشته باشیم. در گذشته شبکه فاضلاب ساختمان پیچیدگی...

در حال حاضر خدمات لوله بازکنی یکی از فعالیت های پر تقاضا در زمینه خدمات ساختمانی است که در هر لحظه و هر مکان مسکونی ممکن است به آن نیاز داشته باشیم. در گذشته شبکه فاضلاب ساختمان پیچیدگی زیادی در ساختارش نداشت ولی با گذشت زمان و با تغییر ساختار منازل مسکونی تغییراتی در این شبکه ها به وجود آمد که باعث شد نیاز به خدمات پشتیبانی در بین مردم بیش از بیش احساس شود.

لوله فاضلاب یک روش بهداشتی برای دفع فاضلاب های تولید شده در ساختمان ها است. از این رو گرفتگی ایراد دور از انتظاری نیست و بیشتر به نحوه استفاده شما بستگی دارد. به دلیل ضرورت دفع فاضلاب از ساختمان خدمات پشتیبانی از ان نیز در دسترس شما قرار دارد.

روش های مختلفی برای حل مشکل گرفتگی لوله فاضلاب وجود دارند اما این روش ها باید برخورد موثری با عوامل ایجاد گرفتگی داشته باشند تا نتیجه مطلوب شود. برخورد موثر در هر روشی صورت نمی گیرد، به عنوان مثال استفاده از محلول شیمیایی یکی از روش های غلط برای بازکردن مسیر فاضلاب است. در مقابل روش های فیزیکی و بی خطر همانند بکارگیری از تجهیزاتی به نام دستگاه فنر برای متخصصان این حوزه توصیه می شود که در ادامه مزایای استفاده از این دستگاه صحبت خواهیم کرد.

فرایند لوله بازکنی به چه معنا است

قبل از اینکه وارد بحث دستگاه فنر شویم بهتر است یک تعریف کلی برای این حوزه داشته باشیم. در واقع لوله بازکنی خدماتی است که زمان ایجاد گرفتگی در لوله های فاضلاب ساختمانی توسط عوامل مختلف با استفاده از تجهیزات ماشینی و بروز به کمک متقاضیان آمده و مشکلشان را حل می کند. این فرایند به رفع ایرادات موجود درون لوله فاضلاب می پردازد.

این خدمات توسط شرکت های معتبر در سراسر کشور انجام می شود و در حال حاضر بازار کار فراوانی برای افراد مختلف ایجاد کند. از طرف دیگر مشکلات غیر قابل تحملی را که می تواند درون لوله های فاضلاب شکل بگیرند را از میان برداشته و باعث می شود تا خللی در دفع فاضلاب از ساختمان به وجود نیاید.

دستگاه فنر، دستگاهی برای رفع گرفتگی لوله فاضلاب

دستگاه فنر یک وسیله کاربردی برای از بین بردن انواع گرفتگی های ایجاد شده در کلیه سطوح سیستم فاضلاب ساختمان ها در سریع ترین زمان ممکن می باشد. پس یکی از فواید مهم بکار گیری از این دستگاه مدیریت زمان بود، زیرا شما برای رفع گرفتگی با روشی بجز استفاده از این وسیله نیاز به وقت زیادی داشته و بطور کلی انجام فعالیت رفع گرفتگی سخت تر خواهد شد.

روش کار با دستگاه فنر لوله بازکنی

این دستگاه در صورت استفاده اصولی بدون اینکه آسیبی به لوله ها وارد کند، هر گونه گرفتگی در سطوح مختلف شبکه فاضلاب را از بین می برد. علاوه بر از بین بردن عوامل مسدود کننده این وسیله باعث لایروبی دیواره درون لوله ها شده و عبور فاضلاب را راحت تر می کند در نتیجه بوی فاضلاب را نیز از بین خواهد برد.

روش کار با دستگاه فنر لوله بازکنی

این دستگاه به دو صورت تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک و در قدرت موتورهای متفاوت توسط برندهای مختلف ساخته و به بازار عرضه می شود. طرز کار با این وسیله به این صورت است که اول فنر را از درون مخزن دستگاه عبور می دهند و سپس از زانویی ابتدایی با دست عبور می دهند.

با استفاده از نیروی راست گرد و چپ گرد دستگاه فنر درون لوله به عقب و جلو حرکت خواهد کرد. نیروی ارتعاشی و چرخشی که به فنر منتقل می گردد، می تواند حتی گرفتگی سیمانی را نیز از بین ببرد.

تجهیزات لوله بازکنی

جالب است بدانید که نیروی دورانی فنرها به قدری بالاست که می تواند فنر را تا 470 دور ان را بچرخاند. نکته ای که هنگام انجام این فرایند باید به آن اشاره شود. استفاده از یک شیلنگ با فشار آب زیاد در هنگام کار کردن فنر درون لوله است تا در صورت باز شدن مسیر و از بین رفتن رسوبات فشار آب خارج شده از شیلنگ آن ها را به درون چاه فاضلاب هدایت کند.

انواع دستگاه فنر موجود در بازار

انواع مختلف این دستگاه ها را از دو جهت می توان تقسیم بندی کرد:

تمام اتوماتیک _نیمه اتوماتیک_ساده : ژنراتور تمام اتوماتیک را می توان کامل ترین نوع این وسیله نامگذاری که با دارا بودن از آبشن های زیادی از جمله قدرت خروجی بالا با ولتاژ کاری استاندارد و قابلیت تبدیل به دستگاه نیمه اتوماتیک کار لوله بازکنی منزل و ساختمانی را آسان تر کرده است.

1-1)نیمه اتوماتیک : این دستگاه نیز طرفداران زیادی داشته و به علت دستی و راحتی که دارد، استفاده از آن در مواقع گرفتگی لوله باعث تسهیل در رفع آن می شود. تنها وجه تمایز این دستگاه با مورد تمام اتوماتیک آن در تبدیل شدن مکانیزم اتوماتیک موجود در آنها است.

لوله بازکنی با فنر

1-2)لوله بازکن فنری ساده : این مدل از فنر های موجود بخاطر اینکه فاقد سر فنر های مخصوص، قابلیت اتومات و نیمه اتومات و فنر قفلی می باشد، کاربری کمتری نسبت به دو گزینه قبلی دارد ولی بصورت کلی در خیلی از مواقع مورد استفاده قرار گرفته و کارایی داشته است.

2) تفاوت در ساختار ظاهری و درونی : تنوع ساختاری ژنراتور های لوله بازکنی زیاد بوده و هر کدام دارای ظاهر و قدرت های موتور و خروجی متفاوتی با یکدیگر دارند. دستگاه فنری سه پایه، کیفی، شارژی،دریل، فنر ارابه ای و ... از انواع پر استفاده این وسیله می باشد و همانطور که گفته شد قدرت موتور، تعداد دوری که در هر دقیقه ای انجام می دهند و سایز فنر آن ها با یکدیگر تفاوت دارند و در شرایط مختلف بکار می روند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  


۲ دیدگاه
شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

پارسا احمدی | ۱ سال پیش
واقعا خسته نباشید، محتوای عالی و کاربردی بود. دستگاه فنر برای لوله بازکنی خیلی دیده بودم که استفاده می کنند و همیشه برام سوال بود که چرا همشون ازین استفاده می کنند.
این فنرهای دستی برای چه لوله هایی مناسب هستش؟
0
2
پاسخ ها:
متخصص فاضلاب | ۱ سال پیش
به طور کلی طول و نوع فنر؛ به ابعاد لوله و عمق و طول اون بستگی داره که متناسب با هر شرایطی مورد استفاده قرار می گیره
0
0
hits