
کمند امیرسلیمانی ۱۶ خرداد ۱۳۵۲ در تهران متولد شد. وی فارغالتحصیل بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۷۶ میباشد.
بازی در نمایش «سنجابها» در سن ۷ سالگی نخستین فعالیت او در عرصهٔ تئاتر به حساب میآید. امیرسلیمانی در سال ۱۳۶۰ به تلویزیون آمد و در سال ۱۳۶۵ در فیلم سینمایی «ترنج» به هنرنمایی پرداخت.
وی همچنین دختر سعید امیرسلیمانی و خواهر سپند امیرسلیمانی از بازیگران سینما است.
پدرش سعید امیرسلیمانی (بازیگر) و مادرش خانه دارد است ، فرزند اول بوده و تنها یک برادر کوچکتر از خود بنام سپند دارد که 4 سال اختلاف سن دارند .
کمند امیرسلیمانی سالها پیش با آقای ورقا عامری عکاس ساکن امارات ازدواج کرد که ثمره اش یک فرزند پسر بنام ایلیا متولد 1380 شد .
کمند امیرسلیمانی با انتشار این پست نوشت :
عکس مربوط به سریال در دوران کودکی در کنار پدرم در نقش احمد اسدالهی!!!😂😜
بعد از ازدواج به مدت 6 سال در اوج شهرت به امارات مهاجرت کرد اما در نهایت برای ادامه فعالیت هنری به ایران آمد و حالا چند سالیست از هم جدا شدند .