دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
ترشحات عفونی به جنین صدمه می زند
8
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ترشحات عفونی به جنین صدمه می زند-ترشحات واژنی-ناحیه تناسلی- ترشحات شیری رنگ و یا بی رنگ و بو-تخمک گذاری و مقاربت-باکتریهای واژن-واژینیت باکتریایی- آنتی بیوتیک ها- برای خانم های باردار -دهانه رحم- زایمان زودرس و تولد نوزاد کم وزن

ترشحات عفونی به جنین صدمه می زند

تمام خانم ها دارای ترشحات واژنی هستند. این ترشحات ناشی از وجود باکتریهایی هستند که بی خطر بوده و به پاک کردن ناحیه تناسلی کمک می کند. این ترشحات شیری رنگ و یا بی رنگ و بو هستند. در زمان بارداری، شیر دادن، تخمک گذاری و مقاربت این ترشحات افزایش می یابند.

ترشحات عفونی


در حقیقت افزایش ترشحات در زمانهای ذکر شده عادی هستند. اما احتمال دارد در اثر تغییر در نحوه رشد باکتریهای واژن، عفونت شدیدی بوجود آید که واژینیت باکتریایی نامیده می شود. ترشحاتی که باعث تغییر رنگ، بو و التهاب در ناحیه تناسلی شده و با سوزش و خارش در ناحیه تناسلی همراه است غیر طبیعی هستند. این ترشحات غلیظ بوده و به رنگ سفید یا خاکستری دیده می شود و باید هرچه سریعتر به پزشک مراجعه شود.


این نوع ترشحات در اثر تغییر محیط واژن حاصل می شود. بارداری، قند، آنتی بیوتیک ها، عفونتها و وجود دستگاه آی یو دی در رحم عواملی هستند که باعث بوجود آمدن واژینیت باکتریایی هستند. این نوع عفونت ها برای خانم های باردار خطرناک هستند و دلیل آن این است که باکتریها راحت می توانند از دهانه رحم عبور کرده خود را به جنین برسانند.


واژینیت باکتریایی همچنین می تواند باعث بروز مسائل دیگری مثل زایمان زودرس و تولد نوزاد کم وزن شود. بنابراین به خانم های باردار توصیه می شود اگر نشانه ای از این نوع عفونت دارند و قبلاً نیز بدنیا آوردن یک نوزاد نارس را تجربه کرده اند هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنند.
خانم ها باید برای جلوگیری از بروز این مسئله سعی کنند تا ناحیه تناسلی را پاکیزه نگه داشته و از شلوارهای تنگ استفاده نکنند.

پس از هر ادرار ناحیه تناسلی را از جلو به سمت عقب با یک دستمال توالت خشک کنند. برای شستن آلت تناسلی از صابون های معطر استفاده نشود. به هنگام رفتن به حمام از دوش به جای وان حمام استفاده کرده و به خانم ها توصیه می شود تا از اسپریهای خوشبو کننده یا دوش واژنی استفاده نکنند.

منبع : دانستنیهای علمی



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.4 از 5 (8 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits