
جلوگیری از ماندن جای زخم آبله مرغان، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
جلوگیری از ماندن جای زخم آبله مرغان
رفع جای (اسکار) آبله مرغان توسط پیلینگ شیمیایی
گاهی برای درمان جای آبلهمرغان، پیلینگ شیمیایی توصیه میشود. این روش مزیتی بر سایر روشها دارد؟
روشهای بسیاری برای درمان جوشگاههای فرورفته مثل جای آبله مرغان روی پوست پیشنهاد شده است که شامل درمابریژن، استفاده از پرکنندهها، پیلینگ شیمیایی و لیزر است. بیشتر این درمانها، کارایی متوسطی دارند و به زمان طولانی برای بهبود و عوارضی همچون اریتم طولانی، تغییرات پیگمانتاسیون، عفونت و جوشگاههای آتروفیک نیاز دارند.
پیلینگ شیمیایی با محلول تریکلرواستیک اسید، از پرکاربردترین انواع پیلینگ شیمیایی است که در غلظتهای متفاوت و با عمقهای گوناگون برای درمان انواع مشکلات پوستی استفاده میشود، اما به دلیل عوارض بالا استفاده از آن با غلظتهای بالا، یا در سطوح وسیع توصیه نمیشود و غلظتهای پایین تا متوسط آن برای درمان جوشگاههای آتروفیک عمیق و شدید ناکارآمد خواهد بود.
تجربه نشان داده که استفاده از این روش برای بهبود جوشگاه آبلهمرغان مۆثر است.
- به هیچ عنوان جوش های آبله مرغان را نکنید. کندن این جوشها نه تنها جای بدی روی پوست به جا می گذارد ، بلکه به گسترش و زیاد شدن جوش ها می انجامد .
- حدود دو قاشق سوپ خوری جوش شیرین به آب سرد یا ولرم اضافه کرده و پوست خود را با آن شستشو دهید تا خارش جوشها برطرف شود .اگر نمی خواهیداز جوش شیرین استفاده کنید می توانید از نصف فنجان بلغور جو دو سر هم استفاده کنید .البته شستن ثانویه ی این بلغور ها از روی پوست سخت تر است .
- از یک قالب یخ برای جلوگیری از خارش و خاراندن روی زخم ها استفاده کنید .
- از طریق شستشوی ضایعات با صابون ضد باکتری ، از عفونت زخم ها جلوگیری کنید .
- ناخن ها را خصوصا در کودکان کوتاه کنید تا نتوانند جوش ها را بکنند .در مواردی استفاده از دستکش هم مفید است.
- روی هر نقطه ی سفیدی که پس از بهبود آبله مرغان روی صورت به جامانده را با ضد آفتاب به طور مرتب بپوشانید.این نقاط گاها تا 12 ماه ، رنگدانه ندارند و با استفاده از ضد آفتاب از پررنگ شدن آن میتوان جلوگیری گرد .
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم
دیدگاه ها