دلگرم
امروز: شنبه, ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ برابر با ۲۱ رمضان ۱۴۴۶ قمری و ۲۲ مارس ۲۰۲۵ میلادی
دانستنی هایی در رابطه با لیزر موهای زائد
زمان مطالعه: 6 دقیقه
دانستنی هایی در رابطه با لیزر موهای زائد-لیزر موهای زائد-چگونگی لیزر موهای زائد-انجام لیزر موهای زائد-آیا لیزر موهای زائد عوارض جانبی دارد یا خیر

لیزر موهای زائد ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

 

لیزر موهای زائد

 

 

 

لیزر موهای زائد

 

در شاخه های مختلف پزشکی از لیزر استفاده می شود یقیناً می توان گفت که لیزر تراپی در درمان بیماری های پوست پیشرفت بسیار خوبی داشته است. و محققان ثابت کرده اند که استفاده از لیزر برای ازبین بردن موهای زائد نسبتاً بی خطر می باشد...

 

موهای زائد یکی از شایعترین علل مراجعه افراد به کلینیک های پوست و لیـزر مـی باشـد. روش هـای سنـتی   تاثیری در از بین بردن فولیکول مو ندارد . بنابراین استفاده از کرم های مو بر، اپیلاسـیون، اپی لیدی، تراشیدن، بند انداختن یا روشهای دیگر موجب بازگشت موهای ناخواسته به همان تعداد ، ضخامت و رنگ قبلی می شوند.

 

یکی از بزرگترین خطرات هر نوع لیزر، تابش نور خورشید قبل یا بعد از درمان است، زیرا شما رنگدانه‌ی پوست را در معرض خطر قرار می‌دهید. کاسل، در کلینیک جوان سازی صورت در سیدنی می‌گوید: وقتی که قرار گرفتن در معرض نور خورشید به حداقل برسد، لیزر، بهترین نتیجه را خواهد داشت.

 

 


لیزر چگونه عمل می‌کند

هر قسمتی از بدن که موهای قهوه‌ای دارد می‌تواند با لیزر، درمان شود. کاسل می‌گوید: برای خانم‌ها زیر بغل، خط بیکینی و پاها بیشتر متداول است. و برای آقایان، ریش، سینه و نواحی کمر.

 

این فرایند با هدف قرار دادن فولیکولهای مو، که ما با حدود ۵ میلیون (که ۱ میلیونش روی سرمان است) از آنها به دنیا می‌آییم، کار می‌کند. چرخه‌ی مو شامل ۳ مرحله است: رشد، انتقال و استراحت. پالس‌های لیزر به موهای در مرحله‌ی رشد، نور می‌تابند تا فولیکول‌ها را از بین ببرند.

 

کاسل می‌گوید: معمولا به یک سری جلسات لیزر به مدت ۴ تا ۸ هفته نیاز دارید. البته به ناحیه‌ی تحت درمان بستگی دارد. در هر جلسه حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد از موها کاهش می‌یابد، و تا زمانیکه دیگر مویی در نواحی پوستتان باقی نماند، همچنان فولیکول‌ها مورد هدف قرار خواهند گرفت.

 

کاسل توضیح می‌دهد: در حالی که شما می‌توانید از بین رفتن موها را در زیر بغل و پاهایتان بعد از ۶ تا ۸ هفته ببینید، بطور کلی حداقل یک سال درمان منظم نیاز است تا به نتیجه‌ی خوبی برسید. ولی برای موهای صورت زمان بیشتری لازم است، زیرا تولید دائمی هورمون‌ها توسط بدن، می‌تواند یک چرخه‌ی رشد جدید از موهای صورت ایجاد کند و در نتیجه درمان صورت، سخت‌تر است.

 

لیزر بین ۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد که بستگی به قسمت مورد نظر دارد. کاسل می‌گوید: اکثر مردم می‌گویند لیزر راحت‌تر از اپیلاسیون با موم است. بالای لب، ناحیه‌ی بیکینی و سینه، مناطق حساس‌تری برای لیزر هستند.

لیزر موهای زائد


چه کسی می تواند با لیزر درمان شود؟

برای ارزیابی اینکه آیا لیزر برای شما مناسب است یا نه، باید مشاوره‌ی پوست و بررسی‌های پزشکی انجام شود. لیزر برای انجام کار به رنگدانه نیاز دارد، بنابراین روی موهای بلوند و قرمز تاثیر کمتری دارد و روی موهای خاکستری و سفید کار نمی‌کند! در چنین مواردی،کاسل پیشنهاد می‌کند که الکترولیز که یک فرایند دائمی اما دردناک‌تر است و با چندین سوزن انجام می‌شود را امتحان کنید.

 

لیزر درمانی یک روش پزشکی است، بنابراین یک سابقه‌ی کامل پزشکی باید از شخص گرفته شود. متخصص پوست، دکتر الیزابت هیگز می‌گوید: در طول بارداری یا وقتی تب خال دارید یا دارای شرایطی مانند لوپوس هستید، نباید لیزر درمانی انجام دهید. داروهای درمان آکنه مانند روآکوتان نیز نباید مصرف شوند. بنابراین قبل از درمان با پزشکتان مشورت کنید.

 

همچنین مهم است که ناحیه‌ی مورد نظر، حداقل از ۳ هفته قبل، اپیلاسیون یا برنزه نشده باشد. کاسل توضیح می‌دهد که لیزر نمی‌تواند بین رنگ قهوه‌ای واقعی و قهوه‌ای ساختگی تفاوتی قائل شود، چون فقط رنگدانه را می‌بیند.

 

پس باید از هر نوع برنزه شدن اجتناب کنید تا لیزر بتواند بدرستی و بدون ایجاد زخم در سطح پوست، به فولیکول موهایتان دسترسی داشته باشد.

لیزر موهای زائد


اول، سلامت پوستتان را در نظر بگیرید

دکتر هیگز می‌گوید: لازم است که لیزر درمانی متناسب با پوست شما باشد. اگر اپراتوری که لیزر انجام می‌دهد از تنظیمات درستی استفاده نکند، دچار لکه‌های تیره، لکه‌های سفید، تاول، کبودی یا زخم می‌شوید.

 

در استرالیا، اداره‌ی مدیریت محصولات درمانی،بمنظور اینکه دستگاه‌های لیزر و ماشین‌های دارای پالس نور شدید صرفاً برای اهداف درمانی استفاده شوند، بر واردات آنها، نظارت می‌کند. اما از بین بردن مو بعنوان یک کار درمانی در نظر گرفته نمی‌شود. این بدین معنی است که هرکسی می‌تواند یکی از این دستگاه‌ها بخرد.

 

کاسل می‌گوید: اگر کسی بدرستی آموزش ندیده باشد، ممکن است کارها را اشتباه انجام دهد. اگر مردم با یک دستگاه کم قدرت تحت درمان قرار گیرند، این کار بجای اینکه موها را از بین ببرد، فقط آنها را کاهش می‌دهد.

 

لیزر موهای زائد

 

بیشتر بدانید :

 

لیزر الکساندرایت سریعترین ، موثرترین و کم خطرترین لیزر موجود در دنـیا بـرای درمان موهای زائد به شمار می رود . در یک زمان بسیار کوتاه (در حد هـزارم ثانیــه ) نور لیزر با شدت بالا  به پوست تابیده و همزمان دهها فولیکول مو را تخریب می کنـد، اغلب موهای زائد تخریب شده از سطح پوست پاک می شوند و مابقی در عرض 1 تا 2 هفته خودبخود ریزش پیدا می کنند .

 

از دیگر روشهای جدید و موثر استـفاده از سیــستم I2PL بوده که این روش سـریع، آسان و بدون درد بوده و برای کلیه نقاط بدن قابل انجـام اسـت.  این سیستم با تابش پرتوهای نوری با طول موج مناسب مـوجب  تجمـع انرژی و ایجاد حــرارت در فولیکولهای مو گشته و موجب تخریب آنها می گردد.

 

 در کلینیک ایرانیـان از لیزر الکساندرایت  و I2PL  جهـت رفع مــوهای زائد استفاده می شود. بعد از انجام لیزر تعداد موها کاهش یافته اما چون موهــا در فازهای متفاوتی از رشد به سر می برند تعدادی از آنها طی عمل لیـزر از بیـن نرفته و باقی می مانند.

 

بنابراین باید این عمل هر 5 تا 8 هفـته یکبـار تکــرار شده تا موها کاملاً از بین بروند . تعداد جلسات حداقل 4 الی6 جلسه می باشد.

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

 

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits