مجله دلگرم
امروز: سه شنبه, ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ شعبان ۱۴۴۴ قمری و ۲۱ مارس ۲۰۲۳ میلادی
تقویت حافظه! یادگیری زبان خارجی سبب بهبود کارکرد مغز می شود.
5
زمان مطالعه: 2 دقیقه
تقویت حافظه-یادگیری زبان خارجی- سبب بهبود کارکرد مغز می شود-چگونه حافظه مان را تقویت کنیم-پرورش ذهن-چگونگی یادگیری زبان خارجی-یادگیری زبان-هوش بالا-ضریب هوشی بالا-آلزایمر-مبارزه با آلزایمر-چگونه آلزایمر نگیریم-یادگیری زبان دوم-چگونگی تقویت حافظه-روش...

اختصاصی دلگرم: مطالعات اخیر نشان می دهد افرادی که به یادگیری زبانی غیر از زبان مادری شان مبادرت می ورزند از زوال و کم کاری مغزشان جلوگیری می کنند.


تحقیقات جدید نشان می دهد که صحبت کردن به دو یا چند زبان مختلف از مغز به نحو عالی محافظت می کند و سبب بهبود کارکرد آن می شود.

یادگیری زبان خارجی و تقویت حافظه!

تقویت حافظه! یادگیری زبان خارجی سبب بهبود کارکرد مغز می شود.
این تحقیق که شامل 835 نفراسکاتلندی با زبان مادری انگلیسی بود از نوجوانی تا سنین میانسالی این افراد را تحت آزمایش قرار داد به این ترتیب که در سن 11 سالگی به آنها تست های مهارت ذهنی داده شد و سپس در سن 70 سالگی مجدد همان تست ها به آنها داده شد.

در میان شرکت کنندگان در این تحقیق 262 نفر حداقل مسلط به دو زبان بودند .195 نفر آنها قبل از سن 18 سالگی به یادگیری زبان دوم پرداخته بودند و بقیه افراد پس از 18 سالگی به یادگیری زبانی غیر از زبان مادری شان مشغول شده بودند.


دانشمندان پس از بررسی این افراد متوجه شدند کسانی که به دو یا چند زبان مختلف صحبت می کنند در تست مهارت های ذهنی به خصوص در بخش هوش عمومی و خواندن بسیار عملکرد خوب و حتی بهتری نسبت به دوران جوانی شان دارند.

یادگیری زبان خارجی و تقویت حافظه
در مقاله ای که در تاریخ 2 ژوئن 2014(11 خرداد 1393) در مجله رویداد نامه عصب شناسی چاپ شد محققان بیان داشته اند که تاثیرات مثبت دوزبانگی در کارکرد مغز افراد بسیار فاحش است، حتی اگر فرد در دوران کودکی و جوانی به یادگیری پرداخته باشد آثار آن در سنین بالا نیز خود را نشان خواهد داد.


طبق مطالعات دکتر توماس باک در دانشگاه ادینبورگ در زمینه هوش و یادگیری در دوران کودکی به خصوص تاثیر یادگیری زبان دوم بر مغز، افراد چند زبانه از هوش و توانایی مغزی بهتری برخوردار هستند.

یادگیری زبان خارجی و تقویت حافظه


این تحقیق بر این نکته تاکید دارد که حتی اگر یادگیری زبان دوم در سنین بزرگسالی صورت بگیرد بعدها در دوران پیری تاثیر ژرفی بر کارکرد مغز خواهد داشت.


همچنین این مطالعه رابطه بین یادگیری زبان دوم و تیزهوشی در دوران پیری را به اثبات رساند هر چند که این مطالعه به هیچ وجه به دنبال اثبات رابطه علت و معلولی این دو مورد نبود.

ترجمه و گرداوری:
بخش دانستنیهای علمی مجله دلگرم
(اعظم بهادرپور)


این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (5 رای)  
۱ دیدگاه

درج کامنت برای این مطلب غیر فعال است

یزدانی | ۸ سال پیش
من کاملا با این مقاله موافقم. یکی از دوستام که چند زبانس خیلی خیلی باهوشه به خصوص الان که 67 سالشه
0
0