بالا و پایین رفتن از پله ها ورزشی کم هزینه و مفید
یائسگی از اتفاقاتی است که در اواسط یا اواخر دوره میانسالی اتفاق میافتد و اگر به خوبی مدیریت نشود به مشکلات بیشتری منجر میشود. در شروع دوران یائسگی مشکلاتی نظیر کاهش ترشح استروژن اتفاق می افتد و در ادامه فرد، دچار تغییرات فشار خون، عصبانیت، زودرنجی و افسردگی میشود.
البته خوشبختانه در پیش گرفتن تغذیه درست و ورزش مناسب در کاهش این مشکلات بسیار مؤثر است. پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با مجله دلگرم همراه باشید تا یکی از بهترین و کم هزینه ترین ورزش های مناسب دوران یائسگی را به شما معرفی کنم.
واقعیت این است که بسیاری از ما حاضر نیستیم وقت و هزینه خود را صرف باشگاه های ورزشی گران قیمت و ورزش های هوازی کنیم. اما قطعاً راه های بهتری هم وجود دارد که یکی از آن ها بالا و پایین رفتن از پله هاست. پیمودن پله نه تنها فشار خون را کاهش میدهد بلکه باعث ایجاد قدرت در پا نیز میشود، به خصوص در زنان یائسه که بیشتر از بقیه به مشکلات عروقی و عضلانی دچار میشوند.
در واقع بالا و پایین رفتن از پله ها، مزایای ورزش هوازی را دارد و برای بهبود قلب و اندام های تنفسی و تقویت قدرت عضلات پا بسیار مؤثر است. همچنین باعث کاهش چربی، کاهش وزن میشود و خطر ابتلا به پوکی استخوان که یکی از مشکلات معمول در زنان میانسال است را نیز کاهش میدهد.
در آزمایش جالبی که بر روی زنان کره ای انجام شد، از آن ها خواسته شد تا حداقل 4 روز در هفته و هر روز 192 پله را بالا و پایین بروند. نتیجه آزمایش این شد که پیمودن پله ها باعث کاهش سفتی شریان ها، کاهش فشار خون و افزایش قدرت پا در آن زنان شده بود.
دکتر پینکرتون مدیر اجرایی این آزمایش در این باره میگوید:" این مطالعه به ما نشان میدهد که چگونه تغییرات ساده در سبک زندگی مانند اضافه کردن عادت بالا و پایین رفتن از پله ها میتواند در پیشگیری یا کاهش اثرات منفی ناشی از یائسگی و افزایش سن بر روی سیستم قلبی و عروقی، فشار خون و عضلات پا در زنان یائسه موثر باشد."
در هر صورت ممکن است سپریکردن دوران پیش یائسگی و یائسگی برای بسیاری از خانم ها ناخوشایند و گاهی اوقات دردناک باشد، اما خوشبختانه بخشی کاملاً طبیعی و قابل کنترل در روند افزایش سن است. بنابراین اگر به کمک تغذیه درست و ورزش های ساده ای مثل پیمودن پله ها، به درستی مدیریت شود، به راحتی و بدون استرس پشت سر گذاشته میشود.
در همین رابطه بخوانید:
درمان یائسگی با داروی جدید (پاوی نتانت Pavinetant)
مقابله و پیشگیری از یائسگی زودرس
زمان یائسگی در زنان چه موقع است؟چگونه باید با یائسگی کنار آمد؟
از شما ممنونم که تا پایان این مقاله از با ما همراه بودید. خوشحال میشویم اگر نظر و یا تجربیات خود درباره دوران یائسگی را با ما و سایر کاربران مجله دلگرم در میان بگذارید.
ترجمه و گردآوری
رویانیان
بخش سلامت مجله دلگرم
- برچسبها
- پیمودن پله
- یائسگی زنان
- مشکلات یائسگی
دیدگاه ها