دلگرم
امروز: جمعه, ۱۳ مهر ۱۴۰۳ برابر با ۳۰ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۰۴ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی
چه رژیمی برای کودکان چاق مناسب است؟
13
زمان مطالعه: 5 دقیقه
لاغر کردن کودکان تپل با بهترین روش _ هیچ راه سریع و آسانی برای کمک به کاهش وزن کودکان وجود ندارد این کار نیازمند تغییرات بلند مدت در سبک زندگی و عادت های غذایی است .

روش های لاغر کردن کودک چاق

اگر کودکتان اضافه وزن دارد و چاق بنظر میرسد اول از همه مطمئن شوید که بیماری مرتبطی نداشته بباشد و بعد برای لاغر کردنش او را توجیه و تشویق کنید به خوردن غذاهای سالم. با دلگرم همراه شوید .

۸ روش ساده برای لاغر کردن کودکان تپل | رژیم مناسب برای کودکان چاق

لاغر کردن کودکان تپل با بهترین روش ها

کودکان چاق درمعرض چه بیماری هایی هستند ؟

  • کلسترول بالا
  • فشارخون بالا
  • بیماری قلبی
  • دیابت
  • مشکلات استخوان
  • بیماری های پوستی مانند خارش، عفونت های قارچی و آکنه

دکتر آن فلچر،

متخصص تغدیه در کتابی که اخیر با نام "کاهش وزن محرمانه" منتشر کرده است، تجربه خود را با 104 کودک و نوجوان به شدت چاق که توانستند به وزن سالمتری برسند و بیش از دو سال وزن خود را در حد طبیعی نگهدارند بیان کرده است.

این کودکان به طور متوسط 25 کیلو وزن کم کردند. اینها نکاتی است که دکتر فلچر این تجربه برای کاهش وزن این کودکان و نوجوان به آنها رسیده است:

1 - داشتن انگیزه

آمادگی برای کاهش وزن مهمترین چیز است. نوجوانانی که در این تجربه شرکت کرده بودند، به خاطر اینکه می‌خواستند سلامت‌شان بهبود یابد، ظاهر بهتری پیدا کنند، و احساس بهتری نسبت به خودشان داشته باشند، کارکرد ورزشی یا سایر فعالیت‌هایشان را بهتر کنند، انگیزه زیادی برای کاهش وزن داشتند.

2 - فعال بودن

ورزش تا به حال پرطرفدارترین شیوه برای لاغر شدن بوده است، و 83 درصد نوجوانانی که در این تجربه شرکت داشتند، برای کاهش وزن‌ و حفظ وزن طبیعی میزان فعالیت‌های‌ شان برای سوزاندن کالری‌ها را بالا برده بودند. دویدن، پیاده‌ روی و وزنه زدن رایج‌ ترین گزینه‌های آنها برای این کار بود. دو سوم این کودکان به انجام ورزش سه تا پنج بار در هفته ادامه دادند.

3 - خوردن وعده‌های غذایی کوچکتر

این نوجوانان فهمیدن که خوردن یک تکه گوشت به اندازه یک کارت بازی و یک فنجان ماکارونی برای یک وعده غذایی‌شان کافی است. آنها با استفاده از بشقاب‌ها و فنجان‌های کوچکتر می‌توانند، و نیز نخوردن مواد غذایی به طور مستقیم از پاکت آن توانستند وعده‌های غذایی کوچکتری را بخورند.

4 - حمایت والدین

هیچگاه قدرت پشتیبانی والدین را دست کم نگیرید. تشویق والدین به خوراکی‌ های مغذی کم‌ کالری و ورزش کردن والدین به همراه فرزندان‌ شان یک عامل مهم در موفقیت در کاهش وزن بود.

5 - کشف بهترین گزینه‌ها

برخی از این نوجوانان برای مشاوره رو در رو به متخصص تغذیه مراجعه کردند، برخی از آنها به اردوهای تابستانی رفتند که در آنها بر سبک زندگی سالم تاکید می‌ شد.

برخی دیگر خودشان با کاهش اندازه وعده‌های غذایی و مصرف نکردن برخی از غذا مثل سیب‌زمینی سرخ‌کرده و نوشابه گازدار برنامه کاهش وزن‌ شان را ایجاد کردند. پسر چاق خود دکتر فلچر کالری‌ های وعده‌های غذایی‌ اش را محاسبه می‌ کرد.

به قول دکتر فلچر ما همیشه می‌ توانیم مقدار زیادی غذا بخوریم بدون اینکه احساس پری به ما دست دهد، بنابراین توجه به اندازه وعده غذایی نقش مهمی در کاهش وزن دارد.

6 - ارتباط برقرار کردن

برخی از نوجوانان قدرت همراه شدن با سایر همسالان‌شان در برنامه‌های جمعی کاهش وزن را کشف کردند. یکی از دخترها و مادرش به همراه هم وزن کم می‌کردند.

7 - زمان دادن به خود

برخی از این نوجوانان در طول چندین ماه وزن کم کردند، و در برخی دیگر کاهش وزن چند سال طول کشید. به گفته فلچر کاهش وزن تدریجی نیازی به گرسنگی کشیدن برای رسیدن به نتایج سریع ندارد.

8 - فقط شماره وزنه موفقیت شما را نشان نمی‌دهد

گرچه این کودکان و نوجوانان حتما از اینکه سایز لباس‌ هایش کوچک‌ تر می‌شد، خوشحال می‌شدند، اما افراد موفق در کاهش وزن، همچنین از این احساس که راحت‌تر از پله‌ ها می‌روند، فشار خون‌ شان کمتر شده است، رابطه نزدیکی با دوستان‌ شان برقرار کرده‌اند و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده‌اند، انگیزه بیشتر پیدا می‌کردند.

اغلب این نوجوانان می‌دانستند که هرگز به لاغری آرمانی که در جامعه تبلیغ می‌شود، نمی‌رسند. ولی از دستاوردهای فعلی‌ شان خوشحال بودند، و هدف‌‌شان به جای رسیدن به آن بدن آرمانی، سالم‌تر شدن بیشتر بود.

بیشتر بخوانید :

کاهش وزن و رژیم غذایی دکتر کلاهدوزان/هفته اول رژیم درمانی

رژیم لاغری کانادایی - بهترین و سریع ترین راه درمان چاقی

رژیم شیر معجزه ای برای لاغری سریع در یک هفته



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.6 از 5 (13 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits