دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
جوانان زیر سی سال و خطر سکته قلبی
3
زمان مطالعه: 2 دقیقه
جوانان زیر سی سال و خطر سکته قلبی-علل سکته حوانان -علایم سکته قلبی -سکته قلبی در جوانان -شیوع سکته قلبی در جوانان -فست فود عامل سکته -شیشه و کراک عامل سکته قلبی

یک متخصص قلب و عروق با بیان اینکه متاسفانه در سالهای اخیر گرایش جوانان به مصرف غذاهای فست فود و مواد مخدر افزایش پیدا کرده است، گفت: تغذیه مناسب، به حداقل رساندن استرس و هیجان، مصرف کم نمک، استفاده از میوه‌های تازه و نکشیدن سیگار از راه‌های پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است.

جوانان زیر سی سال و خطر سکته قلبی

جوانان زیر سی سال و خطر سکته قلبی

دکتر داریوش کمال هدایت با بیان اینکه تغییر سبک زندگی، مصرف غذاهای فست فود و پرچرب و مصرف مواد مخدر به ویژه شیشه و کراک از علل عمده شیوع بیماری‌های قلبی در بین جوانان است، افزود: هرگاه پلاک دچار آسیب و پارگی شود، لخته ایجاد می‌کند و خون رسانی به عضله قلب انجام نمی‌شود. نرسیدن خون و اکسیژن کافی، باعث مرگ سلول‌های عضله قلبی می شود. همین ناتوانی باعث نارسایی قلبی، اختلال ریتم قلب، ایست قلبی و در نهایت مرگ می‌شود.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه اگر فردی دچار سکته شده است باید سریع با اورژانس تماس گرفته شود، گفت: سکته قلبی بسیار خطرناک است و به هیچ وجه اطرافیان نباید در این مورد سهل انگاری داشته باشند و باید هرچه سریع‌تر به بیمارستان مراجعه کرد.

جوانان زیر سی سال و خطر سکته قلبی

هدایت با بیان این مطلب که ایست قلبی در جوانان زیر۳۰ سال هم ممکن است اتفاق بیفتد، اظهار کرد: احساس فشار، سنگینی در قفسه سینه، احساس درد در معده، درد شدید در دست، تعریق زیاد و احساس بغض در گردن شایعترین علائم سکته قلبی است.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که "آیا تپش قلب می تواند زمینه ساز ابتلا به بروز سکته قلبی باشد"، گفت: در صورتی که علائم تپش قلب با تنفس سریع، احساس ضعیف بودن، بیهوشی و سرگیجه همراه باشد می تواند منجر به سکته قلبی شود.

منبع : سلامت نیوز



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (3 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits