دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
بیماری پیرونی (Peyronies) سبب ناتوانی جنسی می شود

بیماری پیرونی : آیا پیرونی (بیماری جنسی مردانه) قابل درمان است؟

بیماری پیرونی (Peyronies) سبب ناتوانی جنسی می شود
3
زمان مطالعه: 7 دقیقه
بیماری پیرونی یک بیماری جنسی مردانه است که در آن آلت کوتاه تر می شود و گاهی دردناک. همچنین ممکن است فرد دچار مشکلات نعوظ باشد.

نکاتی درباره بیماری پیرونی (کج شدن آلت تناسلی مردان)

سردسته بیماری هایی که سبب کجی اکتسابی آلت تناسلی می شود، بیماری پیرونی است که وارد شدن ضربه به آلت تناسلی در حالت نعوظ در ایجاد بیماری پیرونی دخیل است.بیماری پیرونی، رشد بافت فیبری در داخل آلت تناسلی است که منجر به نغوظ دردناک می شود.

شکل و اندازه آلت تناسلی متفاوت می شود و داشتن یک خمیدگی در زمان نغوظ لزوماً دلیل نگرانی نیست. اما بیماری پیرونی باعث خم شدن آلت تناسلی و یا درد در برخی از مردان می شود , این می تواند از داشتن رابطه جنسی شما جلوگیری کند و یا ممکن است به مشکل تبدیل شود (اختلال عملکرد نغوظ).

در بسیاری از مردان بیماری پیرونی باعث استرس و اضطراب می شود. بیماری پیرونی گاهی به خودی خود از بین می رود اما در اغلب موارد، این وضعیت پایدار می ماند یا بدتر می شود.اگر انحنا خیلی شدید باشد که مانع روابط جنسی موفق شود، درمان لازم است.

علائم بیماری پیرونی:

علائم بیماری پیرونی و نشانه های آن ممکن است به طور ناگهانی ظاهر شوند و یا به تدریج رشد کنند.

شایع ترین نشانه ها و علائم، عبارتند از:

بافت زخم:

بافت زخم (پلاک) مرتبط با بیماری پیرونی را می توان در زیر پوست آلت تناسلی با شکل تکه های برامدگی صاف یا یک سطح از بافت سخت احساس کرد.

یک پیچ قابل توجه در آلت:

آلت جنسی ممکن است به سمت بالا، رو به پایین و یا به یک طرف متمایل شود. در برخی موارد ممکن است نازک شود و یا شکل ساعت شنی داشته باشد.

مشکلات نغوظ:

بیماری پیرونی ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در ایجاد یا نگهداری نغوظ شود.

کوتاه شدگی آلت تناسلی:

آلت ممکن است در نتیجه بیماری پیرونی کوتاه تر شود.

درد:

شما ممکن است بدون حالت نغوذ در آلت خود احساس درد داشته باشید. انحنای مرتبط با این بیماری ممکن است به تدریج بدتر شود. با این حال، در برخی موارد، به طور معمول تثبیت می شود.

درد در طی نغوظ معمولاً در طول یک تا دو سال بهبود می یابد، اما بافت زخم و انحنا اغلب باقی می مانند. در برخی موارد، هم انحنا و هم درد مرتبط با بیماری پیرونی بدون درمان بهبود می یابد.


برای بیماری پیرونی چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد و یا انحنای آلت باعث می شود که شما رابطه جنسی نداشته باشید و یا باعث اضطراب می شود، به پزشک مراجعه کنید.

علت بیماری پیرونی به طور کامل معلوم نیست، اما به نظر می رسد که تعدادی از عوامل در این مشکل دخیل هستند. متخصصان معتقدند که این بیماری عموماً منجر به آسیب مکرر به آلت تناسلی می شود.

به عنوان مثال، آلت تناسلی ممکن است در طول رابطه جنسی، فعالیت ورزشی و یا در نتیجه یک حادثه آسیب ببیند. با این حال، اغلب اوقات، هیچ ضربه خاصی به آلت تناسلی نمی رساند.

در طول فرآیند التیام، بافت زخم بی شکل و بد شکل می گیرد که ممکن است منجر به انحنا شود که می توانید آن را احساس کنید. هر طرف آلت شامل یک لوله اسفنج مانند است که حاوی رگ های خونی بسیار کوچکی میباشد.

علت بیماری پیرونی چیست؟

هر یک از اینها در یک غلاف از بافت الاستیک به نام تونیکا آلبگوینا محصور شده است، که در طی نغوظ به کار می رود. زمانی که از نظر جنسی برانگیخته می شوید، جریان خون به این فضاها افزایش می یابد.

وقتی آنها با خون پر می شوند، آلت منبسط می شود، صاف می ایستد و راست می شود. در بیماری پیرونی، زمانی که آلت بلند می شود، ناحیه ای که بافت زخم دارد، خم نمی شود و احتمالاً دردناک می شود.

در برخی از مردان، بیماری پیرونی به تدریج صورت می گیرد و به نظر می رسد که این بیماری مربوط به جراحت باشد. محققان در حال تحقیق در مورد این موضوع هستند که این بیماری ممکن است مرتبط با ویژگی ارثی و یا شرایط خاص سلامتی باشد.

همچنین بخوانید:

علت سایز مختلف آلت تناسلی مردان چیست؟

اندازه آلت مردان چقدر باید باشد؟

۱۰ روش طبیعی برای بزرگ کردن آلت تناسلی

چگونه آلت تناسلی بزرگ و سفتی داشته باشیم؟

پیرونی

20 نکته در مورد بیماری آلت مرد

  1. بیماری پیرونی یک بیماری خطرناک است که اگر به موقع درمان نشود سیر آن بطرف ناتوانی جنسی خواهد بود.
  2. بیماری پیرونی بیشتر از دهه پنجم زندگی به بعد دیده می شود، ولی متاسفانه در کشور ما اکثر بیماران مبتلا زیر 50 سال و بیشتر در دهه سوم و چهارم زندگی هستند. یکی از دلایل آن تا کردن آلت تناسلی در حالت نعوظ برای از بین بردن نعوظ می باشد. عده ای به این عمل "تقاندن" می گویند.
  3. علت اصلی بیماری پیرونی هنوز ناشناخته است ولی بیشتر دانشمندان معتقد هستند که وارد شدن ضربه به آلت تناسلی در حالت نعوظ سبب ایجاد این بیماری می شود
  4. برای پیشگیری از ابتلا به بیماری پیرونی باید از هرگونه ضربه به آلت تناسلی جلوگیری کرد.
  5. انواعی از وضعیت برقراری رابطه زناشوئی مرد را مستعد وارد شدن ضربه به آلت تناسلی می کند و نباید از آنها استفاده کرد.
  6. پس از وارد شدن هر نوع آسیب و ضربه به آلت تناسلی بخصوص اگر همراه با کبودی و خونمردگی باشد به پزشک متخصص مراجعه نمائید.
  7. بیماری پیرونی دارای سه مرحله است: مرحله زودرس – مرحله میانی و مرحله دیررس. بهترین موقع برای درمان این بیماری مرحله زودرس است.
  8. شاه علامت مرحله زودرس بیماری پیرونی درد در هنگام نعوظ است که اکثر مردان آنرا یا بی اهمیت تلقی کرده و یا اینکه بعلت خجالت به پزشک مراجعه نمی کنند.
  9. یکی از علائم مهم بیماری پیرونی، کجی آلت تناسلی است. در هر قسمتی از آلت تناسلی که پلاک تشکیل شود، سبب انحراف آلت تناسلی بطرف خودش می شود. بنابراین اگر مردی اخیرا دچار کجی آلت تناسلی شده است، یکی از علل مهم آن بیماری پیرونی است
  10. بیماری پیرونی، اگر در مرحله زودرس درمان نشود، در اکثر موارد کم کم پشرفت می کند و وارد مراحل بعدی می شود.
  11. بهترین روش تشخیص پلاک و رسوب کلسیم در آن سونوگرافی مخصوص از آلت تناسلی است که باید توسط افراد خبره در این سونوگرافی انجام شود.
  12. از خصوصیات مرحله دیررس بیماری پیرونی ایجاد یک سفتی در پوشش آلت تناسلی بنام پلاک می باشد. پلاکها یک نقاط کاملا سفت مثل سکه هستند که به راحتی با دست قابل لمس هستند. اندازه آنها از چند میلی متر تا چند سانتیمتر می تواند متفاوت باشد و تعداد آنها ممکن است یک یا چند عدد باشد. فقط حدود 20 درصد بیماران در این مرحله قابل درمان هستند.
  13. مرحله دیررس خودش به دو مرحله جداگانه تقسیم می شود: مرحله ابتدائی و مرحله نهائی. در مرحله ابتدائی فقط پلاک تشکیل شده است و اگر در روی پلاک کلسیم رسوب کند در اصطلاح می گویند که پلاک کلسفیه شده است و این مرحله دیررس نهائی است و بیماری تقریبا در این مرحله غیر قابل درمان است.
  14. بیماری پیرونی رفته رفته سبب اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی در مردان می شود. علت آن ایجاد نشت وریدی توسط پلاک می باشد. اختلال نعوظ ناشی از نشت وریدی بدترین نوع اختلال نعوظ است.
  15. در مرحله ابتدائی این بیماری باید حداکثر تلاش را کرد تا بیماری بطرف تشکیل پلاک پیشرفت نکند و اگر پلاک قبلا تشکیل شده است، باید حداکثر تلاش را کرد تا کلسیم در آن رسوب نکند.
  16. در مرجله ای که پلاک تشکیل شده است ولی هنوز کلسیم در آن رسوب نکرده است در 30-20 درصد موارد می توان با تجویز دارو سبب از بین رفتن پلاک و اصلاح کجی آلت تناسلی شد و یا حداقل از پیشرفت آن به مرحله رسوب کلسیم جلوگیری کرد.
  17. این بیماری درمان قطعی ندارد. عده ای از پزشکان داروهای بخصوصی را در داخل پلاک تزریق می کنند ولی این روش درمانی موثر نیست.
  18. کجی آلت تناسلی را می توان با جراحی اصلاح کرد ولی خود بیماری قابل اصلاح با جراحی نیست.
  19. چون با پیشرفت بیماری کجی آلت تناسلی نیز زیاد می شود، در عمل جراحی نباید عجله کرد و باید صبر نمود تا بیماری به پایان خود برسد و بعد کجی آلت تناسلی با جراحی اصلاح شود.
  20. درمانهای داروئی اختصاصی در مرحله زودرس می توانند در بسیاری از موارد از پیشرفت بیماری جلوگیری کنند.


این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.3 از 5 (3 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits