دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۳ برابر با ۰۶ ربيع الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی
بیماری کرونا چیست و چگونه بوجود می آید؟

علت بیماری کرونا چیست؟ آیا این بیماری قابل درمان است؟

بیماری کرونا چیست و چگونه بوجود می آید؟
10
زمان مطالعه: 4 دقیقه
همه چیز درباره بیماری کرونا : عطسه، آبریزش و سرفه از نشانه های جدی بیماری کرونا هستند که ممکن است برای فرد مشکلات تنفسی ایجاد کنند و اولین درمان برای آن استراحت کردن است.

بیماری کرونا چیست و چگونه بوجود می آید؟

ویروس«کرونا» به عنوان عامل این بیماری به سیستم تنفسی حمله می کند و به تدریج این سیستم را از کار می اندازد و از علائم این بیماری می توان به سرفه، تب شدید که به التهاب ریه و نارسایی کلیه منجر می شود، اشاره کرد ،اما تاکنون واکسنی برای جلوگیری از ابتلای به آن ساخته نشده است.

ویروس های کرونا، ویروس هایی هستند که اکثر افراد در طول زندگیشان به آن مبتلا می شوند. ویروس های انسانی کرونا معمولا منجر به بیماری های خفیف تا نیمه شدید شبکه تنفسی فوقانی می شوند.ویروس های کرونا بخاطر تیغ های تاج مانند روی سطح آنها به این نام شناخته شده اند و سه زیر گروه اصلی برای ویروس های کرونا وجود دارد، با عنوان های « آلفا، بتا، گاما» و یک گروه چهارم که به تازگی بوجود آمده، با عنوان«دلتا».

ویروس های کرونا برای اولین بار در اواسط دهه ۶۰ شناسایی شدند. پنج ویروس کورونا که می تواند افراد را مبتلا کند، عبارتند از: ویروس کورونای آلفا ۲۲۹E، NL۶۳ و ویروس کرونای بتا OC۴۳، HKU۱ و SARS CAV. ویروس کورونا می تواند به سندرم تنفسی حاد منجر شود.ویروس های کرونا ممکن است حیوانات را نیز مبتلا کند، اکثر این ویروس های کرونا معمولا تنها یک گونه جانور را مبتلا می کنند ازجمله میمون ها، گربه های هیمالیایی، سگ های راکون، گربه ها، سگ ها و جوندگان.

ابتلا به ویروس های انسانی کرونا چقدر شایع است؟

افراد در سراسر دنیا عموما به ویروس انسانی کرونا مبتلا می شوند. البته یک استثنا وجود دارد و آن ویروس SARS COV است که البته از سال ۲۰۰۴ تاکنون هیچ مورد شناسایی شده از ابتلا به ویروس SARS COV در هیچ جای دنیا گزارش نشده است.

آشنایی با علائم، راه‌های تشخیص و مقابله با ویروس‌ کرونا

ویروس کرونا می توانند علایم آنفلوانزا و علائم تنفسی را ایجاد کنند. ویروس کرونا انسانی (HCoV) ابتدا در دهه 1960 در بینی بیماران مبتلا به سرماخوردگی شناسایی شدند. دو ویروس کرونا انسانی مسئول بخش بزرگی از سرما خوردگی های معمول OC43 و 229E هستند.

ویروس کرونا بر اساس طرح های تاج مانند بر روی سطوح خود،به این نام شناخته شده است. "Corona" در لاتین به معنی "هاله" یا "تاج" است. در میان انسان ها، عفونت اغلب در ماه های زمستانی و همچنین نزدیک بهار اتفاق می افتد ، این، معمولی است که فردی که به خاطر ویروس کرونا سرما بخورد و، بارها در معرض آن قرار بگیرد و این، به این دلیل است که آنتی بادی های کرونا متغیر هستند.

عطسه، آبریزش و سرفه

علائم و نشانه های بیماری کرونا

علائم سرما خوردگی و یا آنفلوانزا معمولا از دو تا چهار روز پس از عفونت ویروس کرونا اتفاق می افتد و معمولا خفیف است.

علائم عبارتند از:

  • عطسه کردن
  • آبریزش بینی
  • خستگی
  • سرفه
  • در موارد نادر، تب
  • گلو درد
  • و آسم را تشدید می کند.
  • بر خلاف رینوویروس، علت دیگر سرماخوردگی، ویروس کورونا انسانی در آزمایشگاه به آسانی قابل کشت نیست.

روش های پیشگیری از بیماری کرونا

چگونه از دیگران محافظت کنیم:

  1. اگر علائم سرماخوردگی دارید، می توانید با انجام موارد زیر به محافظت از دیگران کمک کنید.
  2. در حالی که بیمار هستید، در خانه بمانید.
  3. از تماس نزدیک با دیگران جلوگیری کنید.
  4. هنگام سرفه کردن یا عطسه کردن ،دهان و بینی خود را پوشش دهید، و دست ها را بشویید.
  5. اشیاء و سطوح را تمیز و ضد عفونی کنید.
  6. محافظت از اطرافیان در برابر بیماری کرونا

درمان های تجویز شده برای بیماری ویروسی کرونا

  • درمان های خاصی برای بیماری های ناشی از ویروس های کرونا انسان وجود ندارد ، اکثر افراد مبتلا به بیماری کرونا ویروسی رایج بدن انسان به تنهایی بهبود می یابند. با این حال، شما می توانید برخی از چیزهایی را برای از بین بردن علائم خود انجام دهید.
  • داروهای درد و تب را مصرف کنید (احتیاط:آسپرین را به کودکان ندهید).
  • استفاده از یک رطوبت ساز یا حمام گرم برای کمک به کاهش گلو درد و سرفه.
  • اگر به اندازه کافی بیمار هستید، باید مقدار زیادی مایعات بنوشید و در خانه بمانید و استراحت کنید.


این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.3 از 5 (10 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits