دلگرم
امروز: جمعه, ۲۳ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۱۰ جمادى الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۱۳ دسامبر ۲۰۲۴ میلادی
فیسبوک به «متا» تغییر نام داد!
1
مارک زاکربرگ با اعلام تغییر نام فیس بوک به متا از لوگوی جدید این شبکه اجتماعی رونمایی کرد. او هم همچنین اعلام کرد 10 میلیارد دلار در متاورس (متا) سرمایه گذاری خواهد کرد.

مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس بوک، روز پنجشنبه اعلام کرد که نام شرکتی این پلتفرم رسانه اجتماعی به "متا Meta" تغییر خواهد کرد تا بر چشم انداز "متاورس" آن تاکید شود. این شبکه اجتماعی پرچمدار نام خود را حفظ خواهد کرد.

زاکربرگ در یک سخنرانی زنده Live در کنفرانس سالانه توسعه دهندگان این شرکت گفت: «از این به بعد ما ابتدا متاورس خواهیم بود، نه فیسبوک. "امیدوارم مردم با برند متا و آینده ای که ما برای آن ایستاده ایم آشنا شوند."

زاکربرگ گفت که آینده این شرکت بر ساخت محصولات واقعیت مجازی متمرکز خواهد شد که کاربران را از طریق رسانه های مختلف به هم متصل می کند. او پیش بینی کرد که یک میلیارد نفر در دهه آینده در متاورس خواهند بود.

این شرکت متاورس را به عنوان یک فضای مجازی سه بعدی توصیف می کند که در آن کاربران می توانند آواتارهایی ایجاد کنند که آنها را نشان می دهد. زاکربرگ گفت دنیای جدید واقعیت مجازی به کاربران امکان می دهد بدون خروج از اتاق نشیمن خود بازی های ویدئویی، تماشای فیلم، شرکت در کنسرت، همکاری با همکاران و جمع شدن با دوستان خود انجام دهند.

متاورس فیسبوک

زاکربرگ فیس‌بوک را که در سال 2004 از اتاق خوابگاه خود راه‌اندازی کرد، «یک شرکت رسانه‌های اجتماعی نمادین» نامید، اما افزود که این نام دیگر شامل تمام کارهایی که این شرکت انجام می‌دهد نیست.

زاکربرگ گفت: «در حال حاضر، برند ما به قدری با یک محصول مرتبط است که نمی‌تواند نمایانگر تمام کارهایی باشد که امروز انجام می‌دهیم، چه برسد به آینده.

این شرکت همچنین در حال تغییر شاخص سهام خود از "FB" به "MVRS" است که از اول دسامبر اعمال می شود.

در ماه آگوست، زاکربرگ به مجری برنامه CBS Mornings، گیل کینگ، گفت که متاورس «نسل بعدی اینترنت است».

او توضیح داد که «به‌جای اینکه اینترنت باشد که ما به آن نگاه می‌کنیم، درست، روی تلفن‌های همراه یا صفحه‌نمایش رایانه‌مان، اینترنتی است که ما بخشی از آن هستیم یا می‌توانیم درون آن باشیم».

زاکربرگ گفت، در حالی که متاورس سال‌ها تا تحقق کامل فاصله دارد، علاوه بر پیشرفت‌های فناوری، به «اشکال جدید حکومت‌داری» نیز نیاز دارد.

این شرکت در حال حاضر به دلیل عدم حمایت هایی که در مجموعه برنامه های رسانه های اجتماعی خود برای کاربران ارائه کرده است، با انتقاداتی مواجه است. در اوایل این ماه، کارمند سابق فیس‌بوک، فرانسیس هاگن، پس از افشای هزاران سند که نشان می‌داد مدیران شرکت می‌دانستند این پلتفرم سال‌ها به انتشار اطلاعات نادرست کمک می‌کند، علناً مطرح شد، اما برای مبارزه با اثرات منفی آن به اندازه کافی تلاش نکردند.

او در شهادت در مقابل یک کمیته کنگره و در «60 دقیقه»، این شرکت را متهم کرد که سود را بر مردم گذاشته است. فیسبوک این اتهامات را رد کرده است.

زاکربرگ روز پنجشنبه گفت که کنترل‌های "حریم خصوصی" و "ایمنی" باید از همان روز اول در متاورس تعبیه شود.

زاکربرگ گفت: «شما باید تصمیم بگیرید که چه زمانی می‌خواهید با افراد دیگر باشید، چه زمانی می‌خواهید کسی را از ظاهر شدن در فضای خود مسدود کنید یا چه زمانی می‌خواهید استراحت کنید و به یک مکان خصوصی برای تنها بودن تلپورت کنید.»

واکنش کاربران به این رویداد:

یکی از کارهای که مارک زاکربرگ در زمان عمومی کردن سهام در فیس‌بوک کرد این بود که ساختار سهام رو طوری چید که همیشه حق اکثریت رای رو داره و برای همین امکان کله پا کردنش به عنوان مدیرعامل فیس‌بوک - الان #متا - نیست و تنها راه استعفای خودشه.

من و همه دوستای نزدیکم #متا رو خیلی وقته پاک کردیم از رو‌گوشیمون، چیزی جز اتلاف عمر و‌جوونی نیست حالا هی اسم عوض کن شما!



این مطلب چقدر مفید بود ؟
2.0 از 5 (1 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits