
سریال فضیلت خانم
سریال فضیلت خانم و دخترانش fazilet Hanim ve Kizlari محصول سال ۲۰۱۷ کشور ترکیه است که داستانی پر ماجرا دارد.
داستان قسمت آخر سریال فضیلت خانم و دخترانش
فضیلت خانم زنی است که کل عمرش آرزو داشته که ثروتمند شود و همه چیز داشته باشد که تا به حال اینطور نشده است.
فضیلت خانم در این سریال برای رسیدن به ثروت زیاد و رسیدن به آرزوی دیرینه اش دخترانش را وسیله ای برای رسیدن به خواسته اش می کند و سعی دارد که به واسطه دخترانش به پول برسد.
تلافی خشم و نفرت اش را نسبت به زندگی، و حساب کتاب خود را با گذشته اش، و وقوع آرزوهایش را به وسیله ی دخترانش و سوء استفاده از کاخ نشینان خانواده ی ثروتمند به انها دست پیدا کند.
خلاصه قسمت آخر سریال فضیلت خانم
اسامی بازیگران سریال فضیلت خانم و دخترانش
- نازان Nazan Kesal در نقش فضیلت خانم (بیوگرافی نازان کسال بازیگر محبوب ترک + عکس های جنجالی این بازیگر)
- دنیز بایسال Deniz Baysal در نقش هازان (بیوگرافی دنیز بایسال بازیگر ترک + عکس های جنجالی این بازیگر)
- ساگلار ارتوگول Caglar Ertugrul در نقش یاگیز
- ماهیر گونشیرای Mahir Günsiray در نقش هازیم
- تولگا گلوچ Tolga Güleç در نقش گوکهان
- افرا ساراچ اوغلو Afra Saraçoglu در نقش اجه (بیوگرافی افرا ساراچ اوغلو | اطلاعات شخصی + عکس های این بازیگر)
- آلپ ناوروز Alp Navruz در نقش سینان اجمن
- ادریس نبی تاکسان Idris Nebi Taskan در نقش یاسین
- اجم بالاتاسی Ecem Baltaci در نقش سلین
- گولچین گوونچ Gülçin Güvenç در نقش نرمین
- تورکان کلیچ Türkan Kiliç در نقش کریمه ییلدیز
- سوینچ ارول Sevinç Erol در نقش شوکری
سریال عطر عشق | خلاصه داستان + قسمت آخر سریال ترکی عطر عشق
قسمت آخر سریال فضیلت خانم
قسمت آخر فضیلت خانم
اجه چون از یاسین بارداره کاظم خان سعی میکنه اونو زیر بال و پر خودش بگیره ولی با گذشت زمان با یاسین زندگی میکنه.
کاظم خان بعد از چندی فلج شده و اجازه میده سینان و اجه در کاخ او در کنار کاظم خان زندگی کنند.
خزان که عاشق و شیفته سینان بود با برادر سینان (یاقوز) ازدواج میکنه.
یاسمن و بیرونش میکنن اجه با بچه اش میره ملاقات اگمن بزرگ که تو اسایشگاه هست.
بعد پدر واقعی بچه اش میاد دنبالش میگه بیا با هم باشیم اجه میگه باید فکر کنم شاید بعدا با هم زندگی کنیم سلین هم خودکشی میکنه.
یاز و حازان بهم میرسن یاسمینم یه دختر داره هیشکی نمیدونه از یوکانم حامله میشه وبهم برمیگردن سلین بچه ی اجه را میخاد بکشه که بقیه سر میرسن و اونم خودکشی میکنه.
بیشتر بخوانید : قسمت آخر سریال فضیلت خانم با زیرنویس فارسی + دانلود کامل
نظرات شما عزیزان که تا انتهای سریال فضیلت خانم را دیده اید:
نگین : یاسمین میمیره و اجه و یاسین با هم میمونن کاظم هم فلج میشه و در کنار اینا توی ویلا زندگی میکنه سینان بدبخت میشه اما دوباره یاز بهش کمک میکنه و یاز و خزان به هم میرسن
محمد یاسین : سینان اصلا نمیمیره کاضم هم فلج میشه و با اجه و یاسین تو ویلا زندگی میکنن خزان و یاووز هم به هم میرسن مسخره ها هیچی نمیدونید فقط الکی یه چیزی از خودتون میگید
ساعدی : سینان که نمیمیره فکر کنم با سلین اشتباه گرفتن اون سلینه که خودکشی میکنه
نیلوفر : من فقط میدونم یاز پسر اون زنه اس..قبلا فک کنم تو یه کانال ترکیه ای میذاشته گفتم بپرسم شاید کسی خبر داره اگه اخرش بد تموم میشه نبینم.
با تشکر از همراهی شما همراهان همیشگی مجله اینترنتی دلگرم. اگر مایل به دیدن قسمت های دیگر از این سریال و یا سریال های دیگر می باشید از طریق دیدگاه پایین همین صفحه ما را مطلع نمایید.
یکی گفته سینان میمیره یکی دیگه گفته کاظم میمیره.
کریمه میره زندان و یاز خزان به هم میرسن سینان بدبخت میشه
فضیلت سوار کشتی میشه میره
اجه یاسین به هم میرسن کاظم هم فلج میشه میره آسایشگاه
کاظم فلج میشه
فضیلت سوار کشتی میشه میره
ویلا به فروش میره
همه چی برملا میشه اونم سینان برملا میکنه که یاقوز پسر کریمه است
اجه با یاسین میره در کنار پسرشون
یاسمین میره با گوکان و حامله میشه
م دختری غیر ازیه هرزه سراغ برادر کسی میره که باهاش درارتباط بوده؟؟
لطفا کمی به سریالهای بد ترکیه ای درست نگاه کنیدالبته اگر خودتون چیزهای زشت را انجام نمیدهید ودوست ندارید.
متاسفم برای جامعه ایران
فضیلت درهمان محله ی قدیمی خودیک خانه می گیردوخوش وخورم زندگی می کند.
مسخره هاوقتى چيزى نمى دانيدلطفاازخودت
ان چيزى نگوييد.
میشه درست بگید اخرش چی میشه ؟
ولی در کل خیلی فیلم قشنگیه
خزان با یاز ازدواج میکنه و میرن آمریکا زندگی میکنند.
سلین با اسلحه خودکشی میکنه.
اجه به زندگی با یاسین ادامه میده.
یاسمین از گوکان حامله میشه و به زندگیشون ادامه میدن.
کاظم خان بقیه زندگیش را در آسایشگاه سپری میکنه.
نیل دوست دختر سینان با یک نفر دیگه ازدواج میکنه.
فضیلت خانم هم به دور از دخترانش به زندگی ادامه میده.
در پایان قصر اشرافی اگمن ها به فروش گذاشته میشه.
البته کلی اتفاق میفته این وسط.فک کنم کریمه میفته زندان.گوکهان بعدیاسمین ازدواج میکنه.قسمت آخر سینان تو روزنامه خبرنامزدی نیل روهم میخونه درحالی که تویه قایق کوچیکه.
کارگردان سریال فضیلت خانم یکجورایی باروان مردم بازی میکنه اولا باید یاسمن دستش رو بشه ومجازات بشه حازان وسینان ازدواج کنند حداقل پایان خوشی داشته باشد.