دلگرم
امروز: دوشنبه, ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۰۵ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۰۹ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
۱۳ درمان خانگی بی اشتهایی کودکان
71
زمان مطالعه: 5 دقیقه
داشتن تغذیه مناسب در دوران کودکی بسیار مهم و ضروری است. زیرا مهم ترین سیکل رشد در این سن پایه ریزی می شود. در صورت نداشتن تغذیه مناسب ، کودک دچار مشکلات جسمی و در موارد حاد حتی دچار مشکلات ذهنی نیز می شود .

بی اشتهایی کودکان راه حلهای خانگی مختلفی دارد , بهترین کار این است که آرامش داشته باشید و کم کم غذا دادن را به کودک شروع کنید. به غیر از درمان هایی که توسط پزشکان ارائه می شود، داروهای خانگی نیز برای درمان بی اشتهایی کودکان وجود دارد که موثر هستند. به هرحال از دست دادن اشتها یکی از مشکلات رایجی است که اغلب کودکان با آن مواجه هستند. روش های خانگی برای درمان بی اشتهایی کودکان را در این مقاله مرور خواهیم کرد. برای آشنایی با این روش های خانگی با مجله دلگرم همراه شوید.

روش های خانگی درمان کاهش اشتهای کودکان

1- لیموترش
لیموترش یک درمان خانگی ارزان برای درمان بی اشتهایی کودکان است. هنگامی که همراه با سایر میوه ها و به علاوه با زنجبیل خورده شود، اشتها برگردانده می شود. می توانید آب لیموترش را گرفته و روی غذای کودک بریزید یا این که برایش شربت درست کنید.

2- سیر
سیرعلاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی ، در بهبود عملکرد سیستم گوارش و بهبود اشتها نیز موثر است. هنگامی که سوپ درست می کنید، سعی کنید مقداری سیر به آن اضافه کنید، سیر یک ماده مفید برای درمان بی اشتهایی است.

3-آلوئه ورا
آلوئه ورا یک روش اثبات شده برای تحریک اشتهاست، همچنین در درمان مشکلات روده و مشکلات موکوس (مخاط) موثر است. شربت، مربا، میوه یا هر نوع چیز دیگری که با آلوئه ورا تهیه شده باشد اشتهای کودک را باز می کند.

4-زنجبیل
همانطور که در بخش بالا ذکر شد، زنجبیل برای تحریک اشتهای کودکان بسیار موثر می باشد. با مصرف زنجبیل اشتها برگردانده می شود. مقداری زنجبیل پودر کنید و با دو فنجان آب مخلوط کنید و زنجبیل را جوشانده و چای زنجبیل درست کنید. برای بهتر شدن طعم آن مقداری شکر به آن اضافه کنید. این چای را چند بار در روز بنوشیدو یا مقداری زنجبیل تازه را ریز ریز کنید.مقداری نمک به آن اضافه کنید و آن را بجوید.

 درمان بی اشتهایی کودکان

برای بی اشتهایی کودکان چه کنیم

5- عرق یونجه
چینی ها اولین کسانی بودند که از این گیاه برای مشکلات گوارشی استفاده می کردند. عرق یونجه وقتی که روزانه مصرف شود اشتها را تحریک می کند. به غیر از اشتها، مشکلات روده نیز با این گیاه رفع می شود.

6-کاهش استرس
اگر چه این یک درمان خانگی نیست، والدین نیز باید آگاه باشند که استرس می تواند باعث کم شدن اشتهای کودکان شود. اگر کودک در مورد موضوعی مشکل داشته باشد، در معرض آزار و اذیت قرار بگیرد و یا در محیطی احساس راحتی نداشته باشد، این عوامل ممکن است باعث از دست رفتن اشتها شود. بنابراین، صرف نظر از گیاهان و دیگر درمان های خانگی طبیعی، سعی کنید استرس کودکتان را درمان کنید.

7- ویتامین ها
درست همانطور که دکتر تجویز می کند، برای درمان بی اشتهایی مولتی ویتامین ها و مکمل های اشتهاآور را می توان مصرف کرد. گذشته از این، خوردن غذای غنی از ویتامین های C، D، کلسیم، B12 و زینک(روی) برای رشد کودکان لازم و ضروری می باشند. در مورد بهترین ویتامین های مورد نیاز برای فرزندتان از دکتر خود سوال کنید.

8- پودر ریشه ترب کوهی
ترب کوهی اشتها آور است، این خاصیت به ‌دلیل دارا بودن ویتامین ‌های گروه B است. پودر ریشه ترب کوهی باعث افزایش تولید شیره معده می شود وقتی شیره معده افزایش می یابد، اشتها تحریک می شود. برای این کار باید یک قاشق مرباخوری از پودر آن را قبل از غذا به فرزندتان بدهید.

9-نعناع
یکی دیگر از روش های عالی برای درمان بی اشتهایی کودکان استفاده از نعنا می باشد. یک راه عالی برای درمان بی اشتهایی، نوشیدن چای نعناع است.

10-رازیانه
اگر شما با رازیانه نا آشنا هستید، باید بدانید که مانند زیره سیاه است. رازیانه باعث بهبود هضم غذا می شود و مشکلات معده را از بین می برد و در تحریک اشتها موثر است.

چگونه بی‌اشتهایی کودکان را درمان کنیم

11-چای ریشه آنجلیکا (سنبل ختایی)
این گیاه یکی از درمان های موثر طبیعی و خانگی برای درمان بی اشتهایی کودکان است.

حتماً بخوانید:
دلیل کم اشتهایی روانی کودکان، آنورکسیا (anorexia) چیست ؟

دلیل کم اشتهایی روانی کودکان، آنورکسیا (anorexia) چیست ؟

بی اشتهایی در کودکان یک اختلال روانی تغذیه‌ای است که موجب کاهش وزن شدید کودک می‌شود. برای درمان بی اشتهایی کودکان بایستی دلیل ابتلا به این بیماری…

12- آب سیب
مانند پودر ریشه ترب کوهی، آب سیب باعث تحریک تولید شیره معده و آنزیم پپسین معده می شود، در نتیجه باعث تحریک اشتها و بهبود هضم به خصوص در کودکان می شود.

13-تعدیل در مصرف دارو
هنگامی که کودکان تحت مصرف دارویی قرار می گیرند، در مورد عوارض جانبی داروها با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها مانند ریتالین در عرض چند دقیقه سبب از دست دادن اشتها می شوند. برای کاهش دوز مصرفی از پزشک سوال بپرسید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.3 از 5 (71 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits