
کتاب زنان برتر از ما کتابی است که از ماهیت موانعی که بر سر راه پیشرفت شغلی و شکوفایی زنان قرار دارد، صبحت میکند؛ موانعی که در جامعه مردسالار جلوی پیشرفت فردی زنان را میگیرد. «زنان برتر از ما» خطابهای است تا به زنان بگوید: سدهای موجود در راه پیشرفت و موفقیت، دلیلی بر توقف و مختومه اعلامکردن تلاش نیست، بلکه هشداری است تا زنان راهکارهایی را بیابند تا از این موانع عبور کنند.
کتاب «زنان برتر از ما: چطور در زندگی شخصی و حرفهای بلندپرواز باشیم»، همانطور که «جنی چاماس» در مقدمه توضیح میدهد، ماحصل تجربیات نویسنده در مسیر تحققیافتن اهدافش است. او با نوشتن این کتاب، در غالب زنی باتجربه نمایان شده تا به دیگر زنانی که میل رسیدن به اهدافشان را دارند، راهکارهایی را برای گذر از موانع نشان دهد.
کتاب «زنان برتر از ما» کتابی زنانه و آموزشی است تا به تمام زنانی که در راه بلندپروازیهای خود با موانع سرسختی روبهرو میشوند، کمک کند، و تا اندازهای برایشان مسیر را هموارتر بنماید.
«زنان برتر از ما» و تفکرهای زیانبار
«جنی چاماس» در کتاب «زنان برتر از ما» از سه تفکر زیانبار صحبت میکند. تفکراتی که زنان را به دام میاندازد و میل تلاش و کوشش را بهکل از بین میبرد. یکی از موضوعاتی که در این کتاب به آن اشاره شده، تفکری است که «در شرکتها هیچ اقدام مناسبی برای تسهیل شکوفایی حرفهای و عملکرد زنان انجام نمیشود». «چاماس» اگرچه بر صحت این تفکر اذعان دارد، اما بر این باور است که این موضوع نباید جلوی بلندپروازی زنان را بگیرد و پیشرفت را به امری غیرممکن بدل کند.
تفکر زیانبار دیگری که «جنی چاماس» به آن اشاره دارد، مربوط به کمالگرایی زنان است. به نظر او، زنانی که از کودکی شرطی میشوند، و طوری تربیت میپذیرند که باید در هر شرایطی بهترین و بینقصترین باشند، بهنوعی از تلاشکردن و بلندپروازی اجتناب میکنند. «چاماس» در کتاب «زنان برتر از ما»، زنانی را مثال میزند که در زمان واحد، میخواهند هم در حرفه خود موفق باشند، هم مادر مطلوبی باشند و هم کارهای خانه را به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند. این کمالگرایی با واقعیت موضوع تفاوت زیادی دارد، و همین به مانعی بر سر راه بلندپروازی زنان بدل میشود.
سومین تفکر زیانباری که «جنی چاماس» در «زنان برتر از ما» مورد بررسی قرار میدهد، این است که «تلفیق بلندپروازی حرفهای و شکوفایی فردی بسیار دشوار است». او در این کتاب ثابت میکند که این تفکر به هیچوجه درست نیست. «چاماس» برای اثبات نظر خود، راهکارهایی را به زنان میآموزد تا بتوانند موانعی که بر سر راهشان قرار دارد را بردارند، و به سمت موفقیت و اهداف خود حرکت کنند.
«زنان برتر از ما» و فهرست مطالب کتاب
کتاب «زنان برتر از ما»، جدا از مقدمه و یادداشت بعد از مقدمه، از بیست فصل و یک بخش نتیجهگیری تشکیل شده است. فصلهای بیستگانۀ کتاب «زنان برتر از ما» در سه بخش، با عنوانهای «من»، «زندگی حرفهای» و «زندگی شخصی» تنظیم شدهاند. این فصلها عبارتاند از: «کمبود زمان»، «تعیین اولویتها»، «صرفهجویی در زمان»، «حضور»، «کمبود زمان»، «دیگران به چه فکر میکنند»، «اعتماد به نفس»، «تعیین و رسیدن به اهداف»، «تصمیمگیری»، «شغل خود را دوست بدارید»، «قدرشناسی از خود»، «سندرم ایمپاستر»، «کمالگرایی»، «اثبات خود»، «احساس گناه»، «انتظار از دیگران»، «اقدام یا تحمل»، «مسئولیت هیجانهای خود را بپذیرید»، «تعادل» و «به خودتان افتخار کنید».
اهمیت کتاب «زنان برتر از ما» برای زنان
در دنیای امروز که زنان بیشتری مایل به ایفای نقش در جهان اجتماعی هستند، میتوانیم حدس بزنیم که در راه بلندپروازیهای خود، به موانع سختی بر میخورند، و همین قضیه میتواند موجب دلسردی آنها شود. به همین دلیل، مطالعه کتاب «زنان برتر از ما» میتواند امری لازم و حتی حیاتی واقع شود. این کتاب، جدا از راهنمایی زنان، راهکارهای عملیای را شرح میدهد که استفاده از آنها در مسیر حرفهای، میتواند تأثیر بسیار زیادی در موفقیت شما داشته باشد. کتاب «زنان برتر از ما» را شاید بتوان صدایی در نظر گرفت که به زنان یادآوری میکند، هیچ سد و مانعی نباید و نمیتواند جلوی پیشرفت شما را بگیرد.
اگر شما هم به مطالعه کتاب «زنان برتر از ما: چطور در زندگی شخصی و حرفهای بلندپرواز باشیم» اثر «جنی چاماس» ترغیب شدهاید، همین حالا میتوانید این کتاب را از فروشگاه اینترنتی کتاب بنوبوک، با بهترین قیمت تهیه کنید.
دیدگاه ها