دلگرم
امروز: سه شنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۲ برابر با ۲۰ جمادى الأول ۱۴۴۵ قمری و ۰۵ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
بهترین راه مبارزه با ناراحتی ، افسردگی و استرس بیکاری
2
زمان مطالعه: 4 دقیقه
افسردگی یکی از شایع ترین بیماری های روانی در جامعه امروز ماست. دلایل زیادی را میتوان برای بروز انواع افسردگی نام برد که یکی از آنها بیکاری افراد می باشد.

از دست دادن شغل و استرس بیکاری یکی از سخت ترین و پرتنش ترین تجربیات زندگی یک فرد است؛ مخصوصا اگر از آن دسته افرادی باشید که برای مدت‌ها بر سر شغلی بوده‌اید و هم از لحاظ مالی و هم ذهنی به شغل‌تان نیاز داشته‌اید. این خیلی طبیعی است که به خاطر استرس بیکاری دچار خشم، عصبانیت و حس افسردگی شوید و نگران آینده‌تان باشید. اما بیکاری آخر دنیا نیست! در لحظاتی که استرس بیکاری به سراغ‌تان می‌آید با انجام تکنیک‌هایی می توانید این تنش را کنترل کنید. خلاصه کتاب‌ های رشد و توسعه مهارت‌های فردی به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر استرس خود داشته باشد.

چرا از دست دادن شغل اینقدر سخت است؟

استرس بیکاری را فقط آن‌هایی که تجربه‌اش کردند، درک می‌کنند. از لحاظ روانشناسی ، اهمیت شغل، بیشتر از چیزی است که تصورش را می‌کنید.

شغل استرس موقعیت اجتماعی

داشتن یک شغل به ما هدف و معنایی برای ادامه زندگی می‌دهد. شاید به همین دلیل باشد که از دست دادن شغل، اینقدر برایمان سخت است و استرس بیکاری شب و روز را از ما می‌گیرد.
بیکاری فقط باعث قطع شدن درآمد نمی‌شود و نتایج دیگری هم به دنبال دارد که به استرس بیکاری دامن می‌زند. برای مثال :

استرس بیکاری

از دست دادن هویت شغلی
ضعف اعتماد به نفس و عزت نفس
از بین رفتن روتین‌های روزانه
فقدان فعالیت‌های هدفمند
از دست دادن حس امنیت
از دست دادن ارتباطات دوستانه با همکاران

اما مهم نیست که استرس بیکاری چقدر توانسته باعث از دست دادن روحیه و خلا مالی در زندگی‌تان شود؛ با این قدم‌ها می‌توانید استرس بیکاری را از بین برده و با آرامش به دنبال یافتن شغل جدیدی باشید.
غم، واکنشی طبیعی به بیکاری است.
احساس غم و افسردگی بعد از بیکاری کاملا طبیعی است. بیکاری و از دست دادن شغل، شما را درگیر یک تغییر جدید و نابهنگام می‌کند که اصلا انتظار آن را نداشته‌اید. بنابراین استرس و تنش بیکاری در روزها و یا حتی ماه‌های اول عادی است.

افسردگی بیکاری

استرس تنش بیکاری انعطاف

یادتان باشد تمام افراد موفق و مشهور دنیا، استرس بیکاری را تجربه کرده‌اند. آن‌ها از موقعیت‌های پرتنش، خود را بالا کشیده‌اند و در استرس بیکاری یا از دست دادن شغل نمانده‌اند.
مطمئن باشید که از دست دادن شغل و بیکاری، یک مرحله موقتی در زندگی‌تان است و قرار نیست تا ابد ادامه داشته باشد. همانطور که دان جوزف گوی در کتاب پایان استرس، عامل استرس را آن‌قدر مضر می‌داند که در صورت تدام آن ممکن است به تدریج باعث مرگ افراد شود. در این کتاب ارزشمند، می‌آموزید که چگونه برای همیشه به استرس‌های‌تان پایان دهید..
ممکن است بعد از بیکاری و از دست دادن شغل نخواهید با کسی ارتباط برقرار کنید. اما پیشنهاد می‌کنیم برای درمان استرس بیکاری حتما با کسانی که احساس خوبی از بودن در کنارشان دارید، وقت بگذرانید.

حتماً بخوانید:
بیکاری چیست ؟ پیامدهای زیان بار بی کاری کدامند ؟

بیکاری چیست ؟ پیامدهای زیان بار بی کاری کدامند ؟

بی تردید یکی از معضلات اساسی و مخاطره آمیز در کشورهای جهان سوم، مساله بیکاری است. که عمدتا از نقش و جایگاه آنها در معادلات و مناسبات جهانی از یک سو و…

دوست همنشینی

علاوه‌بر این شما از این طریق کنترل بیشتری بر روی تنش و استرس بیکاری‌‌تان خواهید داشت.

استرس و افسردگی بیکاری

منزوی نشوید!

برای از بین بردن استرس بیکاری و یا از دست دادن شغل بهتر است به جای انزوا و گوشه نشینی، شبکه ارتباطات اجتماعی خود را قوی‌تر کنید. به وبسایت‌ها و یا اپلیکیشن‌هایی که در زمینه کسب و کار و یافتن شغل است رجوع کنید. با افراد جدید دوست شوید و از این طریق علاوه ‌بر‌ اینکه استرس بیکاری را مهار می‌کنید، شرایط جدیدی برای یافتن شغلی مناسب ایجاد کنید.
خودتان را سرزنش نکنید.
ممکن است خودتان را بعد از بیکاری و از دست دادن شغل سرزنش کنید. اما هرگز اینکار را انجام ندهید!

استرس انتقاد سرزنش اعتماد بنفس

برای غلبه بر این احساس آزاردهنده، سعی کنید تا پیدا کردن شغلی جدید، روتین‌های روزانه‌ای برای خودتان ایجاد کنید تا بهتر بتوانید این دوران را پشت سر بگذارید. علاوه بر این یکی دیگر از راه‌‌کارهای مفید برای رفع استرس بیکاری و از دست دادن شغل، تعیین اهداف معنادار است تا ازین طریق به زندگی‌تان معنا و مفهوم بیشتری ببخشید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits