دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
پماد تریامسیکورت چیست و در چه مواردی تجویز می شود؟
1
زمان مطالعه: 4 دقیقه
پماد تریامسیکورت در درمان كانديدياز پوستی و التهاب پوستی همراه با عفومت كانديديائی يا باكتريائی تجويز میشود. مصرف اين تركيب دارويی فقط برای درمان كوتاه‌مدت (كمتر از دو هفته) كانديديازيس التهابی توجيه میشود.

پماد تریامسیکورت و توصیه های دارویی آن

پماد تریامسیکورت برای درمان کوتاه مدت کم تر از دو هفته کاندیدیازیس توصیه شده است. برای کسب اطلاعات دارویی بیشتر از این محصول با ما همراه باشید.
پماد تریامسیکورت یک محصول موضعی است که حاوی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بوده تا سبب کاهش التهابات ضایعات مختلف به همراه درمان آن ها گردد. در این مطلب اطلاعات بیشتری از این پماد را کسب خواهید کرد.

توصیه ها و هشدارهای پماد تریامسیکورت

این پماد در درمان کاندیدیاز پوستی و التهابات آن همراه با عفونت کاندیدیایی یا باکتریایی مورد مصرف دارد. مصرف این پماد موضعی تنها برای درمان کوتاه مدت و کم تر از دو هفته کاندیدیاز التهابی توصیه شده است. تریامسیکورت یک داروی کورتیکواستروئید قوی می باشد و کورتیکواستروئیدهای موضعی در اکثر ضایعات پوستی نقش ضد التهاب بازی می کنند.
امروزه محصولات موضعی فراوانی در بازار دارو مشاهده می شود که در آن ها کورتیکواستروئیدهای موضعی به همراه دیگر مواد موثر دارویی شامل ضد باکتریایی مانند تتراسایکلین و ضدقارچ ها حضور دارد تا سبب کاهش التهابات ضایعات مختلف به همراه درمان آن ها گردد.

پماد تریامسیکورت

کورتیکواستروئیدهای موضعی مشابه تریامسیکورت در ترکیب با کرم های مرطوب کنده هم در تسکین ضایعاتی مانند اگزما و حساسیت پوستی تاثیر می گذارند تا التهاب، قرمزی و خارش را به همراه درمان، تسکین دهند.
با وجود اثر مناسب دارو بر ضایعات التهابی مصرف کورتیکواستروئیدهای موضعی قبل از معاینه پزشک ممنوع است زیرا در مواردی مصرف این دارو در زمان نامناسب نه تنها علائم بیماری را کاهش نمی دهد بلکه سبب تشدید آن در آینده می شود. از این رو بدون مشورت و تجویز پزشک از مصرف تریامسیکورت اجتناب ورزید.

توصیه های دارویی در زمان استفاده از پماد تریامسیکورت

در این جا به برخی توصیه ها برای استفاده از پماد مذکور اشاره می شود.
اگر همزمان با استعمال این پماد از کرم های مرطوب کننده هم استفاده می کنید بهتر است ابتدا مرطوب کننده را استفاده و بعد از یک ربع پماد را استعمال کنید. این فاصله کمک کرده تا مرطوب کننده جذب پوست شده و سطح ضایعه برای اثرگذاری بیشتر دارو آماده شود.
از پانسمان یا پوشاندن ضایعه بعد از مصرف دارو اجتناب ورزید مگر این که پزشک توصیه کرده باشد. چرا که این کار میزان جذب پوستی تریامسیکورت را بالا برده و می تواند عوارض جانبی بیشتری به همراه آورد.
هرگز بدون تجویز پزشک دارو را بر روی پوست صورت استعمال نکنید و در صورت لزوم استفاده از آن مراقب باشید که پماد با نواحی دور چشم تماس پیدا نکند.
تا زمانی که التهابات فروکش کند از این پماد استفاده کرده و با برطرف شدن علائم استعمال آن را ترک نمایید. معمولا دوره درمانی با این پماد حداکثر ۷ روز است. بعد از این مدت اگر علائم التهاب بهبود نیافت به پزشک مراجعه کنید.

موارد مصرف پماد تریامسیکورت

هشدارها

در این بخش هشدارهای دارویی پماد مذکور ارائه می شود.
قبل از استعمال پماد تریامسیکورت حتما به پزشک مراجعه و اطمینان یابید که مصرف آن برای ضایعه شما مناسب است.
در صورت وجود سابقه ابتلا به آکنه پزشک را مطلع کنید.
بارداری یا شیردهی خود را به پزشک یا داروساز اطلاع دهید.
اگر اخیرا دارویی مانند آنتی بیوتیک ها را مصرف می کنید حتما پزشک یا داروساز را در جریان قرار دهید.
اگر سابقه حساسیت دارویی دارد به پزشک اطلاع دهید.
استعمال کورتیکواستروئیدهای موضعی به مدت طولانی روی ضایعات وسیع مناسب نیست.
در صورت ابتلای بیمار به تبخال، اگزما یا دیگر عفونت های ویروسی پوستی باید این دارو با احتیاط زیاد تجویز شود.
مصرف بیشتر از دو هفته و یا بیشتر از یک بار در روز ممکن است سبب افزایش جذب دارو عوارض سیستماتیک آن بشود.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits