دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۲۱ آذر ۱۴۰۳ برابر با ۰۸ جمادى الآخر ۱۴۴۶ قمری و ۱۱ دسامبر ۲۰۲۴ میلادی
توصیه و مراقبت های بعد از تزریق فیلر زیر چشم
1
زمان مطالعه: 7 دقیقه
مهمترین نکته در مراقبت های بعد از فیلر زیر چشم این است که از ماساژ دادن محل تزریق خودداری کنید چون این کار باعث پخش شدن ژل به نواحی دیگر می شود.

بعد از انجام تزریق ژل زیر چشم چه کنیم؟

فیلر زیر چشم یک روش زیبایی‌ سازی است که در آن از موادی مانند هیالورونیک اسید برای پر کردن چین و چروک‌های زیر چشم استفاده می‌شود. این ماده به صورت تزریق زیر پوستی در ناحیه زیر چشم تزریق می شود و با کاهش عمق چین و چروک‌ های این ناحیه، ظاهر پوست زیر چشم را تقویت و بهبود می‌بخشد.

استفاده از فیلر زیر چشم یک روش غیر جراحی و کم‌ خطر برای بهبود ظاهر پوست زیر چشم است.
فرایند تزریق ژل زیر چشم یک فرایند ایمن است و معمولا عوارض جدی ایجاد نمی‌کند. با این حال لازم است تا برای اینکه بهترین نتیجه از تزریق ژل حاصل شود نکاتی رعایت شوند.

رعایت این نکات علاوه بر جلوگیری از ایجاد عوارض منجر به افزایش طول عمر ژل و رضایت از نتیجه‌ی تزریق می‌گردد.

مراقبت‌های بعد از تزریق ژل زیر چشم

هر پزشکی بر اساس ویژگی‌ها و شرایط مراجعین خود ممکن است توصیه‌های مختلفی را ارائه کند اما برخی توصیه‌ها عمومی هستند که از جمله‌ی آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ارتفاع سر هنگام خواب: نکته بعدی این است که حتما شبی که ژل برایتان تزریق شده است هنگام خواب کمی ارتفاع بالش بالاتر باشد که از تورم زیر چشم در صبح جلوگیری شود.

تزریق ژل زیر چشم

در طی 24 ساعت ابتدایی پس از تزریق ژل نباید آرایش کرد.
به مدت حداقل 24 تا 48 ساعت از مالش ناحیه‌ی تزریق ژل و شستن آن خودداری شود.
حداقل 24 تا 48 ساعت از ورزش کردن دوری شود زیرا منجر به افزایش ورم و کبودی محل تزریق می‌شوند. توصیه می‌شود در صورت امکان فعالیت‌های سنگین و ورزش‌های دشوار حداقل یک هفته کنار گذاشته شوند زیرا احتمال عفونت را بالا می‌برند.

علاوه بر ورزش‌های سنگین، دوری از یوگا نیز توصیه می‌شود زیرا تغییر شکل ایجادشده در طی این ورزش می‌توان احتمال ورم و کبودی را افزایش دهد.
در طی دو روز اول پس ازتزریق فیلر، از کمپرس یخ برای کاهش ورم محل تزریق می‌توان استفاده کرد. بهتر است هر بار از کمپرس یخ به مدت 5 تا 10 دقیقه استفاده شود.
مسافرت با هواپیما بلافاصله پس از تزریق مشکل اثبات شده‌ای ندارد.
حداقل به مدت یک هفته از دمای بالا همچون حمام آفتاب، سونا و ... دوری شود.
حداقل به مدت یک هفته باید از پوست در مقابل هوای سرد مراقبت کرد.

اگرچه بلافاصله پس از تزریق فیلر می‌توان سیگار کشید و تاثیری در نتیجه‌ی تزریق ژل ندارد اما توصیه می‌شود تا به دلیل تاثیر منفی سیگار بر روی پوست و آسیب‌های دیگر آن، از مصرف آن خودداری شود. همچنین از مصرف مشروبات الکی باید به مدت حداقل 48 ساعت دوری شود.

برخی افراد ممکن است برای کاهش کبودی زیر چشم بخواهند از مواد آرایشی استفاده کنند. با این حال استفاده از مواد آرایشی حداقل به مدت 6 ساعت پس از تزریق فیلر ممنوع است.
از خاراندن، ماساژدادن و دستکاری محل تزریق باید خودداری کرد.
ممکن است پس از تزریق فیلر کمی احساس درد ایجاد شود و پزشک توصیه کند تا از استامینوفن استفاده شود. توصیه می‌شود تا از قرص‌های ضدالتهاب، قبل و بعد از تزریق استفاده نشود.

در طی 48 ساعت اول پس از تزریق باید فرد بصورت طاق باز بخوابد و از واردشدن فشار به محل تزریق فیلر جلوگیری کند.
توصیه می‌شود تا مراجعه به دندانپزشکی، به دلیل افزایش احتمال عفونت، حداقل دو هفته پس از تزریق صورت بگیرد. در صورتی که نیاز مبرم بر درمان مشکلات دندان وجود دارد باید با پزشک خود در مورد آن مشورت شود.

مراقبت های بعد از تزریق ژل زیر چشم

عفونت بعد از تزریق ژل

عفونت ناشی از تزریق فیلر شایع نیست و با احتمال بسیار پایینی در برخی افراد ممکن است بروز کند. هر گاه سوزنی در پوست فرو برود، احتمال عفونت وجود دارد، حتی اگر آن سوزن کاملا استریل باشد.

ممکن است عفونت دقیقا پس از تزریق فیلر ایجاد شود یا اینکه برای ایجاد آن چند هفته زمان گذشته باشد. علائم عفونت شامل قرمزی، سوزش، ورم و درد است و معمولا فقط در یک ست صورت ایجاد می‌شود. برخی مطالعات نشان می‌دهند افرادی که سابقه‌ی جوش صورت و جای زخم صورت دارند احنمال بروز عفونت در آنها بیشتر است.

برای جلوگیری از عفونت پس از تزریق فیلر باید به نکات زیر توجه کرد:

سیگار احتمال عفونت را بالا می‌برد.
تزریق باید در مرکز پزشکی معتبر صورت بگیرد و از استریل‌بودن ابزار تزریق اطمینان حاصل شود.
تا زمانی که جای تزریق فیلر بسته شود باید جای آن تمیز نگه داشته شود.
در افرادی که احتمال بروز عفونت در آنها بیشتر است، ممکن است پزش‌ک تصمیم به تجویز آنتی‌بیوتیک کند. در هر حال، از مصرف خودسرانه‌ی آنتی‌ بیوتیک به شدت دوری شود.

نحوه خوابیدن بعد از تریق ژل لب

برخی افراد عادت دارند تا به شکم بخوابند. اما زمانی که تزریق فیلر به زیر چشم، لبها، گونه‌ها و سایر اجزای صورت انجام گرفته باشد این وضعیت بسیار نامناسب است.

حتماً بخوانید:
علت تورم ناگهانی صورت و زیر چشم چیست؟

علت تورم ناگهانی صورت و زیر چشم چیست؟

چرا صورت پف می کند؟ عوامل مختلفی که باعث ورم صورت و پف زیر چشم میشود کدامند؟با این بخش از دلگرم همراه باشید. چه عواملی موجب تورم صورت می شوند ؟ از چه…

برای خواب پس از تزریق فیلر توصیه می‌شود تا فرد به پشت خود و بصورت طاق باز بخوابد. همچنین توصیه می‌شود تا ارتفاع بالشت را کمی بالاتر از حالت معمول قرار دهند. این‌کار را با افزایش تعداد بالشت زیر سر می‌توان انجام داد. با توجه به اینکه برای ایجاد شکل‌ مناسب فیلر پس از تزریق لازم است تا چند روز زمان بگذرد بنابراین در صورتی که فرد بصورت اتفاقی بر روی صورت خود بخوابد، احتمال ایجاد عدم تقارن افزایش می یابد.

برای جلوگیری از چنین اتفاقات ناخواسته‌ای، توصیه می‌شود تا قبل از خواب، اطراف سر را با بالشت پر کرد تا امکان چرخش سر در هنگام خواب وجود نداشته باشد. معمولا این کار برای چند شب اول پس از تزریق است و پس از آن افراد به راحتی می‌توانند در شکل دلخواه خود بخوابند.

کبودی بعد از تزریق ژل

کبودی بعد از تزریق ژل

شایع‌ترین عارضه‌ی تزریق فیلر را می‌توان کبودی پس از تزریق نام برد؛ از جمله زمانی که فیلر به زیر چشم یا لب‌ها تزریق می‌شود. علت ایجاد کبودی پس از تزریق، آسیب عروق خونی است و پس از هر نوع تزریقی، زیبایی یا درمانی، قابل انتظار است. انتظار می‌رود تا کبودی بعد از تزریق ژل پس از 5 تا 7 روز از بین برود، بنابراین جای نگرانی ندارد. همچنین برخی توصیه‌ها می‌توانند احتمال ایجاد کبودی بعد از تزریق ژل را کاهش دهند:

حداقل یک هفته قبل از تزریق فیلر، از مصرق قرص‌های رقیق‌کننده‌ی خون مانند آسپرین خودداری شود.
استفاده از کمپرس یخ پس از تزریق فیلر می‌تواند کبودی آن را کاهش دهد. باید توجه داشت که یخ نباید به محل تزریق فشار داده شود و لازم است تا به آرامی بر روی محل تزریق قرار گیرد تا نیروی اضافی وارد نکند.
استفاده از برخی کرم‌ها مانند لازونیل می‌تواند شدت کبودی را کاهش داده و سرعت رفع آن را بیشتر نماید.
در صورتی که پس از یک هفته کبودی محل تزریق ژل رفع نشود بهتر است با پزشک مشورت گردد.

جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم برای جوانسازی اطراف چشم ممکن است از روشهایی مانند جراحی افتادگی پلک ، جراحی لیفت شقیقه و روشهای غیر جراحی مانند تزریق چربی ، فیلر و بوتاکس استفاده نمایند. باید توجه داشته باشید؛ انجام این روشها به ویژه در نواحی اطراف چشم، اگر توسط پزشک متخصص و مجرب انجام نشود، می‌تواند عوارض ناخوش آیندی به همراه داشته باشد.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits