alexametrics
دلگرم
امروز: جمعه, ۰۷ آذر ۱۳۹۹ برابر با ۱۲ ربيع الآخر ۱۴۴۲ قمری و ۲۷ نوامبر ۲۰۲۰ میلادی
چگونه بفهمیم استوری اینستاگرام برای ما هاید شده
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
چگونه بفهمیم استوری برای ما هاید شده؟ یا چگونه بفهمیم از لایو هاید شدیم؟ اگر به این مساله شک دارید، این مقاله را تا نتها دنبال کنید .

مخفی کردن استوری اینستاگرام

شما می توانید با استفاده از هایلات های موجود در پیج اینستاگرام شخص متوجه این مساله شوید. برای این منظور به شکل زیر عمل کنید:

  1. مرحله اول: ابتدا به پیج شخص مورد نظر رفته و اگر هایلایت داشت و شما هایلات ها را در پیج او مشاهده کردید، آن شخص هیچ استوری را از شما پنهان نکرده است.
  2. مرحله دوم: اگر به پیج شخص مورد نظر مراجعه کردید و آن شخص هیچ استوری نداشت، با یک اکانت دیگر به پیج شخص مورد نظر رفته و ببینید که آیا هایلایت دارد یا خیر! اگر با پیج فرد دیگری وارد شدید و هایلایت داشت و شما با پیج خود هایلایت ها را مشاهده نمی کنید، پس حتما در تنظیمات اینستاگرام استوری ها را از شما مخفی کرده است.

چگونه می توان لایو استوری را از اشخاص خاصی پنهان کرد؟

اگر تمایل نداشته باشید که فردی لایو استوری تان را مشاهده کند، کافی است از قسمت تنظیمات وارد بخش استوری شده و در بخش مخفی کردن استوری بر روی شخص مورد نظر کلیک کنید و سپس بر روی گزینه DONE بزنید. در ان حالت فرد مورد نظر قادر به تماشای لایو شما نخواهد بود.

چگونه بفهمیم استوری اینستاگرام برای ما هاید شده

تنظیمات story اینستاگرام

شاید برای شما هم چنین سوالاتی پیش آمده باشد: چطوری تعیین کنم افراد خاصی میتوانند استوری من را ببینند؟ چیکار کنم استوری که میذارم برای همه نمایش داده نشه؟ و سوالات رایج دیگر... در این آموزش همراه باشید تا به همه این سوالات پاسخ داده شود.

بای اینکه تعیین کنید چه کسانی story شما را ببینند وارد بخش setting شوید و گزینه story setting را انتخاب کنید، در این قسمت 5 گزینه وجود دارد:

  • 1. everyone : اگر این گزینه تیک خورده شود هر کسی وارد صفحه شما شود میتواند استوری های شما را ببیند.
  • 2. people you follow : فقط دنبال کنندگانی میتوانند استوری شما را ببینند که شما هم آنها را فالو میکنید.
  • 3. off : کلا نمایش استوری خاموش میشود.
  • 4. hide story from : افرادی را که نمیخواهید استوری های شما را ببینند را انتخاب کنید.
  • 5. seve shared photo : با فعال کردن این گزینه عکس ها و فیلم هایی که در قسمت استوری گرفتید در گوشی شما ذخیره میشود.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
 
دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
hits