
لوییجی با هزینه شخصی محمولهای حامل بیش از 100 میلیون بذر درخت و گیاهِ بومی آمازون را خریداری کرده و برای جانِ دوباره دادن به جنگلهای آمازون به آن منطقه سفر کرده است. در نهایت لوییجی به همراه جعبهای چوبی و تجزیه شونده در طبیعتِ حاوی بذرها بر فراز جنگلهای آمازون از هواپیما پرید و به این شیوه عجیب بذرها را در سراسر جنگلهای آمازون پراکنده کرد.
جنگل زدایی به ریشه کنیِ درختان جنگلیِ یک منطقه یا زمین گفته می شود که در نتیجهٔ آن، تمام یا بخشِ بزرگی از درختان قطع می شود و پهنهٔ جدید به عنوانِ یک منطقهٔ غیرجنگلی موردِ استفاده قرار می گیرد. تبدیلِ زمین های جنگلی به مزارع یا استفادهٔ شهری، نمونه هایی از جنگل زدایی است. حدود نیمی از جنگل های اصلیِ دنیا تا سال ۲۰۱۱ از بین رفته اند که بیشترِ آنها در طولِ ۵۰ سالِ قبل از بین رفته بودند. همینطور تا سال ۱۹۹۰ میلادی، نیمی از جنگل های بارانی دنیا نابود شده بودند. بیش از نیمی از جانوران و گیاهانِ جهان در جنگل های استوایی زندگی می کنند.
ظاهرا در این روش بیش از 95 درصد بذرها به گیاه تبدیل میشوند و نیازی به دخالت انسان هم نیست.کلیپ آن را در اینجا می توانید ببینید.