
تنگهٔ ابوقریب
تنگهٔ ابوقریب فیلمی به نویسندگی و کارگردانی بهرام توکلی با تهیهکنندگی سعید ملکان و محصول سازمان هنری رسانهای اوج در سال ۱۳۹۶ است. نخستین نمایش این فیلم در جشنوارهٔ فیلم فجر بود. این فیلم یکی از سه فیلمی است که سازمان اوج در سیوششمین جشنوارهٔ فیلم فجر و در کنار فیلمهای به وقت شام و سوء تفاهم اکران شد. تنگهٔ ابوقریب در کنار مغزهای کوچک زنگزده با یازده نامزدی سیمرغ بلورین پیشتاز جشنوارهٔ سیوششم شدند. این فیلم با دریافت شش سیمرغ بلورین بیشترین سیمرغ را از سیوششمین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر دریافت کردهاست.
تولید فیلم سینمایی تنگهٔ ابوقریب از اواسط شهریور سال ۹۶ آغاز شد. بعد از اتمام نگارش فیلمنامه، کار انتخاب عوامل پشت دوربین آغاز شد. بعد از آن نیز کار انتخاب بازیگران انجام شد و فیلم جلوی دوربین رفت. کار تصویربرداری این فیلم در شهرک سینمایی دفاع مقدس، خرمشهر، اندیمشک و دزفول انجام شده و فیلمبرداری آن بعد از حدود ۲ ماه از آذر ماه به پایان رسید. امیرحسین قاسمی صداگذاری و حامد ثابت آهنگسازی تنگهٔ ابوقریب را بر عهده داشتند. این فیلم در سیوششمین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر افزونبر تهران، ۱۵ بهمن ۹۶ در تبریز نیز به نمایش درآمد.
ایستاده در غبار
ایستاده در غبار فیلمی به کارگردانی و نویسندگی محمدحسین مهدویان و تهیهکنندگی حبیبالله والینژاد محصول سال ۱۳۹۴ سازمان هنری رسانهای اوج است.
این فیلم برای حضور در بخش نگاه نو سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر انتخاب شد. ایستاده در غبار سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۴ را از آن خود کرد.فیلم ایستاده در غبار در ژانر مستند درام و جنگی تولید و در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ در سینماهای ایران اکران شدهاست.نسخه سریالی ایستاده در غبار که برگرفته از نسخه سینمایی این فیلم است در تیر ماه ۱۳۹۶ در شش قسمت از شبکه یک سیما پخش شد.
ویلاییها
ویلاییها فیلمی به کارگردانی منیر قیدی، نویسندگی منیر قیدی و ارسلان امیری و تهیهکنندگی سعید ملکان است که در واپسین روزهای اردیبهشت ۱۳۹۵ با حضور طناز طباطبایی در دزفول کلید خورد و تیر ماه ۱۳۹۵ فیلمبرداریاش پایان یافت.
دیدهبان
دیدهبان فیلمی به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم حاتمیکیا محصول سال ۱۳۶۷ است. این فیلم در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۳۶۸ در سینماهای ایران اکران شدهاست. محسن مخملباف تدوینکننده این فیلم است. نسخهٔ مرمت شدهٔ فیلم دیدهبان در سی و هفتمین دورهٔ جشنوارهٔ جهانی فیلم فجر و در بخش «فیلمهای کلاسیک مرمتشده» به نمایش درآمد.
ملکه
ملکه فیلمی به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر و نویسندگی محمدعلی باشه آهنگر و محمدرضا گوهری و تهیهکنندگی ابوالقاسم حسینی ساخته سال ۱۳۹۰ است.
خلاصه فیلم: فیلم ملکه به روایت داستان دیدهبانی به نام سیاوش (با بازی میلاد کیمرام) میپردازد که به دنبال فرصتی است تا تواناییهای خود را نشان دهد. او یک برج پالایشگاه (پالایشگاه آبادان) را برای دیدهبانی انتخاب میکند که بر حیاتیترین مختصات و جایگاههای دشمن احاطه دارد. داشتن چنین دیدگاهی یک فرصت طلایی برای جبهه خودی به وجود میآورد، اما با اولین تلفاتی که از دشمن میگیرد و ورود شخصیت خیالی داستان (با بازی مصطفی زمانی) که جمشید نام دارد، تردیدها آغاز میشود. به یکباره این قدرت مطلق برای کشتن انسانها برای سیاوش ترسناک میشود.
ملکه روایت زنبورهایی است که نیش میزنند با آن که میدانند میمیرند چرا که خانه از جان برایشان با ارزشتر است.
روز سوم
روز سوم ششمین فیلم سینمایی محمدحسین لطیفی در مقام کارگردان و محصول سال ۱۳۸۵ است. این فیلم بر اساس فیلم مستندی از حمید زرگرنژاد به همین نام میباشد.
داستان :این فیلم، روایت آخرین روزهای مقاومت در بخش غربی خرمشهر در سال ۱۳۵۹ است. سمیره و رضا، خواهر و برادری که همراه سایر مردم در حال مقاومت هستند. حلقه محاصره دشمن تنگتر میشود و در نتیجه سمیره که پاهایش شکستهاست و نمیتواند فرار کند در خانه باقی میماند، رضا تصمیم میگیرد سمیره را در حیاط خانه در یک موقعیت نسبتاً خوب با کمی غذا خاک کند تا شبانه بیاید و وی را فراری دهد. در این بین خواستگار قبلی سمیره که به جمع نیروی نظامی عراق پیوسته و روزی همکار او در مدرسه خرمشهر نیز بودهاست، به عنوان یک فرمانده عراقی به این منطقه میآید و خانه رضا و سمیره را اشغال میکند و برای نگهبانی از آنجا نیز دو مأمور قرار میدهد. در این بین رضا سعی بر نجات دادن سمیره میکند که در نهایت برادر کوچک رضا و دوستانش و خودش شهید میشوند و فقط سمیره از ماجرا جان سالم به در میبرد.
این داستان برداشتی آزاد از یک ماجرای واقعی میباشد که در آن همه عوامل زنده میمانند.
شیار ۱۴۳
شیار ۱۴۳ فیلمی به کارگردانی و نویسندگی نرگس آبیار و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی و ابوذر پورمحمدی محصول سال ۱۳۹۲ است.
همچنین رمانی با همین نام به قلم خود نرگس آبیار توسط انتشارات سورهٔ مهر به چاپ رسیدهاست. "نرگس آبیار" فیلمنامه اصلی "شیار ۱۴۳" را از خاطره ای با نام "شیار ۱۴۳" از کتاب "تفحص" حمید داودآبادی اقتباس شدهاست.
در متن فیلم، شیار ۱۴۳ یکی از محدودههایی است که در منطقه جنگی؛ برای مین یابی و یافتن اجساد کشته شدگان در جنگ مورد تفحص و کاوش قرار میگیرد. فیلم شیار۱۴۳ مورد استقبال طیفهای مختلف مردم قرار گرفت و نیز در بیش از ۳۰ جشنواره بینالمللی حضور یافت و ۱۶ جایزه بینالمللی دریافت کرد.
موقعیت مهدی
موقعیت مهدی فیلمی ایرانی محصول سال ۱۴۰۰ به نویسندگی و کارگردانی هادی حجازیفر و تهیهکنندگی حبیبالله والینژاد است. بازیگران این فیلم هادی حجازیفر، ژیلا شاهی، وحید حجازیفر، معصومه ربانینیا، وحید آقاپور و روحالله زمانی هستند. این فیلم بر اساس بخشهایی از زندگی مهدی باکری ساخته شدهاست.
موقعیت مهدی نخستینبار در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ در چهلمین جشنوارهٔ فیلم فجر و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمد. این فیلم در این مراسم از ۱۴ نامزدی برندهٔ پنج جایزه از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلم شد.