یکی از صداهای خاطره انگیز دوران کودکی و نوجوانی خیلی از ما، صدای اینترنت دیال آپ است. صدایی که هنگام وصل شدن به اینترنت از اعماق مودم بیرون میآمد و مشتاقانه منتظر بودیم وارد اندک سایت های آن زمان شویم. شاید برای نسل امروز 18 ساعت صبر کردن برای دانلود یک آهنگ مسخره باشد اما برای ما 18 ساعت انتظار و اشتیاق بود. آن موقع مثل الان نبود که هرکسی حتی کودکان در سکوت کامل خبری (!) وارد اینترنت شوند! در آن زمان ابتدا باید پشت یک مانیتور به طول دو وجب مینشستیم، صدای بلند وصل شدن دیال آپ را تحمل میکردیم و خط تلفن را اِشغال، تا بتوانیم وارد چند سایت بشویم. سایت هایی با طراحی های عجیب و غریب و به شدت ساده که باید مدت ها توی سایت میگشتیم تا یک چیز به درد بخور پیدا کنیم! اما امروزه همه چیز، از اینترنت تا طراحی سایت ها به حدی پیشرفت کرده اند که هرکس حداقل ساعتی از روز را به وب گردی اختصاص میدهد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با طراحی سایت حرفه ای و نحوه انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
چرا طراحی سایت انقدر فراگیر شده است؟
این سوال، پاسخ های زیادی دارد اما اگر بخواهیم مهمترین عوامل فراگیر شدن طراحی سایت را بگوییم باید همه گیری و در دسترس بودن اینترنت، افزایش کسب و کارهای مجازی و گوگل (!) را نام ببریم. در ادامه هرکدام از این موضوعات را توضیح کوتاهی میدهیم.
در دسترس بودن اینترنت
برخلاف گذشته که باید به سختی تا یک کافی نت برای انجام امور اینترنتی میرفتیم، امروزه با انواع کامپیوتر ها، تلفن های همراه، تلویزیون های هوشمند و حتی ساعت های هوشمند میتوان در عرض چند ثانیه به اینترنت متصل شد. همین سهولت دسترسی باعث شده است افراد بیشتری بخواهند از این ظرفیت استفاده کنند و به طبع آن طراحی سایت های گوناگون رواج فراوانی یافته است.
کسب و کارهای اینترنتی
گذشت آن زمانی که برای خرید یک لباس باید تا بازار و حتی برای خرید تلفن همراه تا بازار موبایل میرفتید، امروزه هر چیزی که نیاز داشته باشید را میتوانید از طریق اینترنت سفارش بدهید. (البته هنوزم فراوان هستند کسانی که خرید حضوری را ترجیح میدهند) همین موضوع باعث شده است کسب و کارهایی که تا امروز به سراغ طراحی سایت نرفته بودند هم تصمیم بگیرند وارد این حوزه بشوند تا از رقبایشان جا نمانند. این کسب و کارها فقط شامل کسب و کارهای با فروش فیزیکی کالا نمیشود؛ بلکه فروش محصولات آنلاین، مانند دانلود فیلم، یا ارائه خدمات اینترنتی، مانند دیجیتال مارکتینگ را نیز شامل میشود.
گوگل!
بله گوگل؛ امروزه هرکس هرچیزی را نداند بلافاصله در گوگل سرچ میکند و کمتر از یک ثانیه بعد با کوهی از اطلاعات رو به رو میشود. مشخصا وقتی به دست آوردن اطلاعات درباره هرچیزی انقدر ساده شده است افرادی که در یک حوزه مشخص کار میکنند نیز علاقه دارند تا مردم بیشتر با کسب و کار آن ها آشنا شوند و کاربران بیشتری را متوجه ارزش کار خود کنند.
روش های طراحی سایت حرفه ای
بهتر است بدانید به طور کلی دو نوع روش طراحی سایت داریم. طراحی سایت اختصاصی (کدنویسی شده) و طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا (وردپرس، جوملا و ...). در ادامه با هرکدام از این دو نوع طراحی سایت، بیشتر آشنا میشویم.
طراحی سایت اختصاصی
این نوع طراحی سایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی سطح بالا، مانند پایتون، جاوا، پیاچپی، جاوااسکریپت و ... صورت میپذیرد و تمام مراحل ساخت فرانت اند و بک اند (سمت کاربر و سمت سرور) کدنویسی میشود.
مزایای طراحی سایت کدنویسی
سایت های کدنویسی شده، از سرعت بسیار بالایی برخوردار هستند. دلیل این موضوع، به نحوه کدنویسی این سایت ها برمیگردد. برنامه نویسان حرفه ای از استانداردهایی مانند کلین کد (کدنویسی تمیز) و دیزاین پترن ها استفاده میکنند تا سایت با کمترین مقدار کدنویسی آماده شود. همچنین از دیگر مزایای طراحی سایت کدنویسی شده، قابلیت سفارشی سازی است که امکان انجام هرکاری را فراهم میکند. وقتی میگوییم هرکاری مبالغه نمیکنیم، دست طراحان سایت برای ایجاد آپشن های مختلف کاملا باز است و این از دیگر مزایای طراحی سایت کدنویسی شده است.
معایب طراحی سایت کدنویسی
سایت های کدنویسی زحمت بیشتری دارند و برای انجام آن حداقل به دو نفر نیروی متخصص نیاز دارید. یک نفر برنامه نویس قسمت قابل مشاهده و یک نفر برای برنامه نویسی بخش ارتباط سمت سرور. حتی اگر بخواهید هر دوی این کارها را به یک نفر محول کنید، به دلیل اینکه آن شخص کار زیادتری خواهد داشت چیزی از قیمت کار دو نفر کمتر دریافت نخواهد کرد. از دیگر معایب این نوع طراحی سایت طولانی شدن مدت تحویل پروژه است. چنانچه با این دو مورد مشکلی ندارید میتوانید به سراغ طراحی سایت اختصاصی بروید.
طراحی سایت وردپرسی
به دلیل اینکه اکثر سایت های مدیریت محتوا توسط وردپرس ساخته میشوند، ما نیز به طور اختصاصی وردپرس را در این بخش مورد بررسی قرار میدهیم. سیستم مدیریت محتوایی که امروزه 63.5 درصد سهم بازار طراحی سایت را به خود اختصاص داده است.
مزایای طراحی سایت وردپرسی
سایت های وردپرسی ارزان هستند، به سرعت آماده میشوند، متن باز هستند و به همین دلیل امنیت بسیار زیادی دارند چون اگر باگی در هر یک از قسمت های آن به وجود بیاید، به سرعت، توسط برنامه نویسانی از سراسر جهان کشف و عیب یابی میشود. علاوه بر این، وردپرس دارای پلاگین های فراوانی است که به افزایش کارایی آن منجر میشود.
معایب طراحی سایت وردپرسی
سایت های وردپرسی کدنویسی بهینه ای ندارند به همین دلیل سنگین هستند و باز به همین دلیل نیازمند پلاگین هایی هستند که کدنویسی آن را جمع و جور تر کند. بنابراین برای سبک کردن و افزایش سرعت نیازمند نصب پلاگین هستید. همچنین وردپرس حقیقتا رابط کاربری ضعیفی دارد و به همین دلیل اگر کسی به آن عادت نداشته باشد، موقع کار با آن به زحمت میافتد.
منظور از طراحی سایت حرفه ای چیست؟
یک طراحی سایت حرفه ای شامل موارد مختلفی است، مثلا طراحی باید کاملا کاربر پسند باشد. منظور از کاربر پسند بودن، طراحی UI و UX است که نقش بسزایی در افزایش ماندگاری کاربر در سایت دارد. ریسپانسیو بودن روی تلفن همراه یکی از مهمترین مواردی است که میتواند حرفه ای بودن یا نبودن یک طراحی سایت را رتبه بندی کند. همچنین از بهینه نوشتن کدها در سایت های کدنویسی و یا استفاده حداقلی اما کاربردی از افزونه ها در سایت های وردپرسی، تا تهیه هاست و سرور و حتی دامنه خوب، همه میتوانند عضو خانواده طراحی سایت حرفه ای باشند. به طور کلی هر طراحی ای که باب میل کاربر باشد میتواند حرفه ای لقب بگیرد.
چگونه بهترین شرکت طراحی سایت حرفه ای را پیدا کنیم؟
برای پیدا کردن بهترین شرکت طراحی سایت، باید به فاکتورهای مختلفی توجه داشته باشید تا برای هزینه ای که میکنید بیشترین بازدهی را دریافت کنید. یک طراحی سایت حرفه ای باید توسط حرفه ای ترین ها انجام شود و چه کسی حرفه ایست؟ بله کسی که نمونه کارهای قابل توجه و زیادی دارد. شرکت ایران وب لایف با داشتن نیروهای متخصص و کاربلد و با تجربه، جزو بهترین شرکت های طراحی سایت است که یک طراحی سایت حرفه ای تحویل شما خواهد داد. نمونه کارهای همکاری این شرکت با بهترین برندهای ایرانی، نشان از کیفیت خدمات آن دارد.
سخن پایانی
در این مطلب سعی کردیم تا شما را با طراحی سایت حرفه ای و روش های آن آشنا کنیم. طراحی سایت امروزه جزو تاثیرگذار ترین روش های افزایش سود کسب و کارها میباشد و چنانچه این کار به خوبی انجام گیرد بدون شک میتوانید به درآمد بالا فکر کنید، همانطور که اگر این کار سرسری گرفته شود و برای آن وقت نگذارید، قطعا چیزی جز از دست دادن هزینه ای که کردید نصیبتان نخواهد شد.
دیدگاه ها