دلگرم
امروز: چهارشنبه, ۱۲ مهر ۱۴۰۲ برابر با ۱۸ ربيع الأول ۱۴۴۵ قمری و ۰۴ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی
بهبودی سریع خشکی لب بعد از تزریق ژل
1
زمان مطالعه: 6 دقیقه
گاهی اوقات عوارض تزریق ژل می‌تواند خشکی‌ لب باشد که بهبود خشکی لب بعد از تزریق ژل به کمک پماد ها و ویتامین ها امکان پذیر است.

خشکی لب بعد از تزریق ژل

در سال‌های اخیر انجام اقداماتی از جمله تزریق ژل به نواحی مختلف صورت و چهره از جمله لب‌ها بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است و از جمله عمل‌های زیبایی محبوب و پرطرفدار می‌باشد. لب جزئی از قسمت های صورت است که با بالا رفتن سن، حجم آن کم می شود و برجستگی و ارتفاع لب ها کاهش می یابد، از این رو تزریق کردن ژل لب میتواند در زیبایی و رفع تغییرات ناشی از بالا رفتن سن بسیار مفید واقع شود.

در تزریق کردن ژل لب کاری که انجام می شود این است که حاشیه های لب را برجسته و حجم میدهند که در این صورت پس از تزریق کردن ژل لب به زیبایی صورت افزوده می شود.
یکی از عوارض نه چندان معمول ژل ها، خشکی لب بعد از تزریق ژل است. خشکی لب با اینکه ممکن است مسئله جدی به نظر نرسد؛ ولی افراد درگیر را دچار حس ناخوشایندی می کند. علاوه بر این خشکی لب بعد از تزریق ژل ممکن است منجر به پوسته پوسته شدن لب نیز شود.

علل خشکی لب بعد از تزریق ژل

خشکی لب بعد از تزریق ژل با اینکه عارضه خطرناکی نیست؛ ولی می تواند برای فرد آزاد دهنده باشد. افراد زیادی به خشکی لب بعد از تزریق ژل دچار نمی شوند. چند علت برای افرادی که به خشکی لب بعد از تزریق ژل دچار می شوند وجود دارد که آن را بررسی می کنیم:

حساسیت فرد به کرم بیحسی: کرم های بیحسی در صورتی که فرد به یکی از مواد موجود در آنها حساسیتی نشان دهد یا ترکیبات قوی روی پوست حساس قرار بگیرند، ممکن است موجب خشکی لب بعد از تزریق ژل شود.

 خشکی لب بعد از تزریق ژل

مرطوب کردن مداوم لب بعد از تزریق: با توجه به این که لب ها بعد از تزریق دچار تورم می شوند افراد مدام با زبان آن را مرطوب می کنند. در صورتی که در حالت طبیعی به تکرر این کار را نمی کنند، بنابراین با مرطوب، لب ها مستعد خشکی لب بعد از تزریق ژل می شوند. توصیه می شود از مرطوب کننده های لب استفاده کنید.

استفاده از لوازم آرایشی: یکی دیگر از دلایل خشکی لب بعد از تزریق ژل را می توان استفاده زیاد فرد از ماتیک های مختلف دانست. رژ های مات یا برق لب ها مواد مختلفی دارند که با مرطوب کننده لب متفاوت هستند و ممکن است باعث خشکی لب بعد از تزریق ژل یا پوسته پوسته شدن لب شوند.

خواص تورم: معمولاً افرادی که بیشتر دچار تورم می شوند احتمال بیشتری دارد به خشکی لب بعد از تزریق ژل دچار شوند؛ زیرا تورم یک فرآیند طبیعی بدن است. با فرآیند تورم معمولاً لایه بالایی پوست خشک و به صورت پوسته ای جدا می شود.

مزایای تزریق ژل به لب

  • ضخیم‌تر کردن لب‌های نازک
  • هماهنگی بیشتر بین لب‌های نامنظم
  • کاهش خطوط ایجاد شده بر روی لب‌ها
  • تورم حداقلی در ناحیه هدف
  • کنترل حجم لب‌ها
  • بالا کشیدن گوشه‌های دهان
  • حداقل دوره بهبودی و استراحت
  • اثرگذاری سریع پس از تزریق
  • دوام و ماندگاری به نسبت طولانی
  • دائمی نبودن نتایج و امکان تغییر و اصلاح نتایج در آینده
  • حداقل عوارض جانبی
  • مقرون به صرفه بودن

نحوه تزریق ژل به لب

پس از بیحس کردن موضع، محل تزریق با محلول ضد میکروبی یا الکل تمیز می‌شود. سپس به وسیله سرنگ مخصوص و سوزن‌هایی ظریف با زاویه‌ای‌ درست میزان دقیقی‌ از دارو در لب‌ها تزریق می‌شود.

نحوه تزریق ژل به لب

مراقبت های قبل از تزریق ژل لب

مراقبت های قبل از فرایند تزریق ژل، به اندازه مراقبت های بعد و دوره ریکاوری، حائز اهمیت است.

در تمام روندهای تزریق، بهتر است در زمان مراجعه به پزشک جهت درمان، آرایش نکنید.
برای جلوگیری از کبودی، یک هفته قبل از تزریق، به شما توصیه می شود تا مصرف آسپرین، ایبوپروفن، موترین روغن زیتون، روغن ماهی، ویتامین E، ویتامین A و دیگر اسیدهای چرب الزامی را کنار بگذارید.
باید از نوشیدن الکل چند روز قبل از درمان، اجتناب کنید.
پزشک مصرف خوراکی آرنیکا را 3 تا 5 روز قبل از درمان، توصیه می کند. این کار به کمتر شدن سطح کبودی و تورم کمک می کند.

مراقبت های پس از تزریق ژل لب

مراقبت های پس از تزریق ژل لب، باعث ماندگاری و تداوم ژل و همچنین برطرف شدن کبودی ها می شود، در نتیجه رعایت این نکات حائز اهمیت است:

استفاده از یک ماسک برای جلوگیری از انتقال میکروب و عوامل عفونت زا: برای این کار میتوانید از گاز استریل استفاده کنید.

ضربه ای به لب ها وارد نکنید: خوردن غذاهای سفت و همچنین کشیدن سیگار و قلیان باعث فشار به لب ها شده همچنین از انجام ورزش های سنگین (والیبال، بسکتبال، شنا و …) بپرهیزید.

روزانه به مدت چند دقیقه لب ها را ماساژ دهید: البته این کار باید پس از یک روز کامل انجام گیرد.

از کمپرس یخ استفاده کنید: پس از تزریق ژل، پوست لب حساس و متورم میشود این التهاب با کیسه های خنک کننده برطرف میشود.

از مصرف داروهای رقیق کننده خون بپرهیزید: داروهای مسکن باعث التهاب و قرمزی پوست و در مواقعی حتی باعث خونریزی می شود.
از پاک کننده های فاقد الکل استفاده کنید: مواد مضر شیمیایی باعث بروز آلرژی و سوزش در ناحیه لب ها می شود، برای جلوگیری از این اتفاق میتوانید از شامپوی بچه استفاده کنید.

مایعات داغ ننوشید: گرما باعث التهاب پوست می شود، لذا از هرگونه مواد غذایی یا نوشیدنی های داغ بپرهیزید، همچنین دوش آب گرم به پوست صدمه میزند، برای این منظور از آب ولرم استفاده کنید.

درصورت مشاهده علائم غیر عادی به پزشک مراجعه کنید: اگر دچار آلرژی و افزایش التهاب (قرمزی، خارش، تورم، گز گز کردن و حساسیت به لمس) شدید، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

درمان خشکی لب

درمان خشکی لب

کرم های چرب کننده و روغن های مختلفی وجود دارد که علاوه بر زیبا کردن لب، این مشکل را هم برطرف می کند. پماد هایی مثل وازلین یا آکوافور هم در مرطوب نگه داشتن لب ها مؤثر هستند.

حتماً بخوانید:
۱۱ درمان خانگی خشکی و ترک خوردگی لب

۱۱ درمان خانگی خشکی و ترک خوردگی لب

رفع ترک خوردگی لب با استفاده از روش های خانگی و داروهای گیاهی کار آسان و موثری است. شما حتی می توانید با استفاده از این روش ها به پیشگیری از ترک لب…

عوارض تزریق ژل به لب

تزریق ژل لب اگر به درستی انجام نشود، می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد. در ادامه به عوارض عمومی پس از تزریق اشاره می‌کنیم:

  1. تورم و کبودی در ناحیه لب و حاشیه آن
  2. ایجاد عفونت
  3. آسیب به بافت لب از عوارض تزریق ژل لب
  4. ایجاد زخم در ناحیه تزریق ژل
  5. بروز واکنش‌های آلرژیک

منبع : دکتر لادن ناظمی



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  


دیدگاه ها
اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !

hits