دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۱۳ مهر ۱۴۰۲ برابر با ۱۹ ربيع الأول ۱۴۴۵ قمری و ۰۵ اکتبر ۲۰۲۳ میلادی
بچه های دهه ۸۰ شما هم از این کارا میکردین ؟!؟
20
اگر شما هم از این دسته ده هشتادیا هستین همین الان خودتونو لو بدین و بگین چه کارایی و انجام میدادین ؟

دهه هشتادیا اگر کار دیگه ای هم میکنین بیاین همین الان اعلام حضور کنید .

بچه های دهه ۸۰ شما هم از این کارا میکردین ؟!؟

ده ههشتادی ها به دلیل عضویت در شبکه های اجتماعی کمتر روزنامه و کتاب می خواند. یعنی جایگاه کتاب خواندن در این نسل به شدت تضعیف شده و فقط کتاب درسی است که برای آنها اهمیت دارد. در نسل های گذشته در کنار کتاب های درسی، کتاب های زیادی اعم از کتب تاریخی، سیاسی، اجتماعی، مذهبی، شعر، رمان و حتی مجلات عمومی اهمیت پیدا می کرد.

بچه های دهه ۸۰ شما هم از این کارا میکردین ؟!؟

در حال حاضر، بیشتر وقت بچه ها صرف مدرسه و بعد از آن کلاس های آمادگی برای کنکور می شود. در نتیجه، وقت محدودی برای آنها باقی می ماند که آن را نیز شبکه های اجتماعی می گیرد.

بچه های دهه ۸۰ شما هم از این کارا میکردین ؟!؟

فرهنگ ادبی در بین نسل دهه هشتاد جای جای خود را به فرهنگ تصویری می دهد و ویژگی این فرهنگ تصویری، کوتاه نویسی، تفکر الگوریتمیک، منتقل کردن پیام های کوتاه به ویژه بیان ایده ها و مسائل از طریق تصاویر و ایماژها و کلیپ ها و انیمیشن ها است.

بچه های دهه ۸۰ شما هم از این کارا میکردین ؟!؟

پس افراد بیش از آن که حرف بزنند، عکس ها را رد و بدل می کنند. اگر هم بخواهند حرف بزنند کوتاه نویسی می کنند و این فرهنگ ممکن است در عرصه آموزش، کار، فرهنگ و فراغت تاثیرات خود را بگذارد.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
3.9 از 5 (20 رای)  


۶ دیدگاه
شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید

ریحانه دیمیادی | ۲ هفته پیش
من دهه نودیم و به نظرم این کارای مسخره رو هم مطمعنم دهه هشتادیا به غیر از اون ادای فیلم هارو درآوردنه انجام نمیددادن
0
1
ناشناس | ۲ هفته پیش
افرین
۸۳ من هستم
2
1
پاسخ ها:
ناشناس | ۲ هفته پیش
من متولد ۸۹ ام ، همه میگن نودی دیگه ، ولی از دهه نودی ها میپرسم نه اون فیلم زورو نه بن تن قدیمی رو ندیدن ، جالبیش اینجاس بعضیا حتی نمیدونن جی تی ای سن آندرس چیه 😂😂
و همین دیگه خدافظ 😂😂
1
0
ملینا | ۲ هفته پیش
هار هار من نودیمممممم
4
4
پاسخ ها:
ناشناس | ۲ هفته پیش
چیه به خودت مینازی ؟🤣🤣
0
3
gomnam gamer | ۲ هفته پیش
من دهه هشتادی نیستم ولی زندگیم با یه دهه هشتادی هیچ فرقی نمیکرد
3
1
hits