دلگرم
امروز: جمعه, ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۰۹ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری و ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
علت ایست قلبی ناگهانی ورزشکاران زمان ورزش چیست ؟
4
زمان مطالعه: 2 دقیقه
ورزشکار وقتی ورزش‌های ناگهانی انجام می‌دهد، بین دو قسمت آئورت تا شریان ریوی فشار وارد می شود، به طوری که انگار این رگ‌ها قیچی می شوند. در این مواقع خون‌ رسانی مختل می شود و شخص ایست قلبی می کند.

دلایل ایست قلبی در ورزشکاران!

مرگ ناگهانی قلبی در ورزشکاران کمتر از ۳۵ سال ناشی از پنج دلیل شایع و در ورزشکاران بیش از ۳۵ سال به یک دلیل شایع است.
مرگ ناگهانی قلبی به مرگ هایی اطلاق می شود که به صورت غیر قابل انتظار از شروع علائم قلبی رخ می دهد و در این بین ایست قلبی در بین ورزشکاران کمتر و بیش از ۳۵ سال دلایل خاص و شایعی دارد.

ورزشکاران کمتر از ۳۵ سال

بر اساس این مطلب که از سوی محمود امرایی، متخصص پزشکی ورزشی تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ما قرار گرفته، ‌ در رابطه با علل مرگ ناگهانی ورزشکاران در حین مسابقه و تمرین آمده است: شایع ترین علل مرگ ناگهانی قلبی در ورزشکاران جوان (زیر ۳۵ سال) شامل کاردیومیوپاتی هیپرتروفی، ناهنجاری مادرزادی عروق کرونر قلب، میوکاردیت، پارگی آنوریسم آئورت و دیس پلاژی آرتیموژنیک بطن راست است.

ایست قلبی در ورزش

ورزشکاران بیش از ۳۵ سال

همچنین شایع‌ترین علت مرگ ناگهانی قلبی در ورزشکاران بالای ۳۵ سال، تصلب شرایین و شایع‌ترین علت مرگ ناگهانی قلبی در افرادی که بیماری زمینه ای قلبی ندارند، ضربه شدید به قفسه سینه و آریتمی قلبی است.

حتماً بخوانید:
علائم سکته قلبی،چه میزان آشنایی با علائم سکته قلبی دارید؟

علائم سکته قلبی،چه میزان آشنایی با علائم سکته قلبی دارید؟

سکته قلبی در اصطلاح پزشکی ام‌آی و یا انفارکتوس میوکارد عبارت از انهدام و مرگ سلولی دائم و غیرقابل برگشت در بخشی از عضله قلب(میوکارد) است که بعلت از…

توصیه مهم

به تمام ورزشکاران حرفه ای و نیمه حرفه‌ای توصیه می‌شود هرساله با مراجعه به متخصص طب ورزشی، یا متخصص قلب و عروق و انجام اتوکاردیوگرافی، تست ورزشی و سایر اقدامات تشخیصی از وقوع مرگ ناگهانی قلبی در میادین ورزشی جلوگیری کنند.

منبع : ایسنا



این مطلب چقدر مفید بود ؟
4.8 از 5 (4 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits