دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
چکار کنیم که بعد ازدواج هم عاشق همسرمان بمانیم؟
2
زمان مطالعه: 8 دقیقه
حفظ عشق در زندگی زناشویی شاید سخت ترین کار ممکن است. در اینجا به چند نکته اشاره می کنیم که می توانید همسر خود را برای همیشه عاشق خود نگه دارید.

​چگونه بعد ازدواج عاشق بمانیم؟

یک زندگی بی عیب و نقص، بدون بحث و دلخوری فقط متعلق به قصه هاست؛ قصه شاهزاده و گدایی که با هزار و یک تفاوت در یک نگاه عاشق هم می شوند و تا پایان عمرشان هم عاشق می مانند اما در دنیای واقعی، عاشق شدن سخت تر و ضربه پذیرتر از این حرف هاست، به همین دلیل است که عاشق هایی که از کودکی در اطراف تان دیده اید، امروز ناامید و دلسرد شده اند اما نترسید!
شما می توانید راهی که آن ها رفته اند را انتخاب نکنید و تا ابد همین قدر عاشق بمانید. اگر باور ندارید، این چند راه را امتحان کنید؛ راه هایی که شاید ساده و کوچک باشند اما نادیده گرفتن شان می تواند عاقبت شما را شبیه همین آدم های پر از مشکل و خسته کند.

دعواها را علنی نکنید

با همسرتان دعوا کرده اید؟ احساس می کنید سخت ترین روز زندگی شماست و دل تان می خواهد این همه دل تنگی را فریاد بزنید؟ دست نگه دارید! قبل از این که گوشی تلفن را بردارید و ماجرا را با دوست صمیمی تان درمیان بگذارید یا این که در وبلاگ تان یا شبکه های اجتماعی مجاز درد دل کنید، ۱۰دقیقه به خودتان و این زندگی فرصت بدهید.
همیشه دقایق اول فاجعه بدترین لحظه ها هستند، پس به جای نشان دادن واکنش های اغراق شده یا به اشتراک گذاشتن غم های تان با دیگران، یک قلم و کاغذ در دست تان بگیرید و احساس تان را بنویسید. نیازی نیست که کاغذ را نگه دارید بعدا آن را کاملا از بین ببرید تا این احساسات دیگر به شما یادآوری نشوند.

عاشق همسر بودن

فرشته نجات نباشید

بسیاری از ما تشنه محبت دیگران هستیم. به همین دلیل، بی وقفه به آن ها محبت کرده و رابطه را پر از فداکاری می کنیم تا آن ها هم گاهی از سر دین، حس شان را با ما در میان بگذارند و به ما هم توجه کنند. اگر پیش از این خواسته یا ناخواسته چنین رفتاری داشته اید، بهتر است در آن تجدیدنظر کنید. سعی کنید یک رابطه متعادل را برقرار کنید. بی وقفه محبت کردن و بیشتر از طرف مقابل خود را قربانی کردن هیچ نتیجه ای جز خستگی و دلسردی نخواهد داشت. اگر می خواهید تا ابد خوشبخت بمانید، خود را نادیده نگیرید و همان قدر که از این رابطه انرژی می گیرید در آن انرژی خرج کنید. قرار نیست شما فرشته نجات همسرتان باشید، بلکه قرار است برایش یک دوست و همراه باشید. پس همه بار رابطه را یک تنه به دوش نکشید.

از هر کسی مشاوره نگیرید

هیچ وقت برای درست کردن ارتباط تان و حل کردن مشکلات ۲ نفره تان از خانواده تان کمک نگیرید. خانواده شما و همسرتان نمی توانند مشاوران خوبی برای شما باشند، زیرا هر کدام به دلیل علاقه ای که به شما دارند، ممکن است گرفتار قضاوت های نادرست شوند. از طرف دیگر اگر نمی خواهید برای مشورت گرفتن از یک روان شناس یا مشاور کمک بگیرید، تنها باید سراغ زوج هایی بروید که واقعا زندگی موفقی دارند و سبک زندگی شان هم بیشتر از هرکسی شبیه شماست.
البته مشکل تنها در ناتوانی این افراد برای کمک کردن به شما نیست، معمولا وقتی زندگی شما پرشده از مشکلات و با ناامیدی با دیگران مشورت می کنید، تنها چیزی که به زبان می آورید جملات منفی، مشکلات و ایرادهای طرف مقابل تان است. یک روان شناس و مشاور به دلیل تخصص و تجربه اش می داند که این مشکلات تنها بخشی از زندگی شماست و به خاطر شرایطی که دارید نمی توانید آن بخش بزرگ تر یعنی خوشبختی های تان را بیان کنید اما یک دوست یا یکی از اعضای خانواده، به اشتباه گمان خواهد کرد که تمام زندگی شما خلاصه شده در این مشکلات و هیچ نقطه رو به امیدی در زندگی شما وجود ندارد.

دوست داشتن بعد از ازدواج

روی غم هایتان بخوابید

این ادعای ما نیست؛ بلکه محققان دانشگاه کالیفرنیا می گویند مغز ما می تواند در زمانی که خوابیم مشکلات مان را حل کند و آرامش را به ما برگرداند. آن ها می گویند به جای نشان دادن واکنش های عجیب و غریب در زمان ناراحتی، به مغز تان استراحت دهید و چند دقیقه بخوابید.
قبل از تصمیم گرفتن و حکم صادر کردن، کمی به مغزتان فرصت دهید. چند دقیقه خوابیدن یا پیاده روی بهترین کاری است که در این زمان می توانید انجام دهید و البته بی ضررترین انتخاب برای رابطه شماست. اگر از نامزد تان ناراحت هستید، به جای فرستادن یک پیامک و تا صبح جنگیدن به تختخواب تان بروید و صحبت کردن را برای فردا بگذارید و اگر همسرتان شما را آزرده، به جای بزرگ تر کردن این مشکل کتانی های تان را بپوشید و چند دقیقه ای پیاده روی کنید.

شما هم مثل هر فرد دیگر ممکن است هزار و یک ایراد داشته باشید، پس گمان نکنید که تمام این مشکلات به خاطر اشتباهات همسرتان به وجود آمده و اخلاق عجیب و غریب اوست که همیشه آزار تان می دهد. اگر چنین تصوراتی داشته باشید، میان شما و آدم های دیگر هیچ تفاوتی وجود نخواهد داشت؛ در حالی که شما به عنوان همسر او باید به شکل قابل توجهی توانایی بخشیدن او را داشته باشید و از کنارشان عبور کنید.
اگر موضوعی واقعا آزارتان می دهد، به جای همیشه سرکوفت زدن سعی کنید بدون جانب گیری و به مرور آن را تغییر دهید. یادتان نرود که عادت های ۱۰ساله، یک شبه تغییر نمی کنند و اگر می خواهید یک همسر ایده آل و یک رابطه ایده آل داشته باشید، به او و عادت هایش فرصت دهید و تا زمان تغییر کردن، کمک و همراهی را فراموش نکنید. از طرف دیگر، نباید ایراد های او را زیر ذره بین بگذارید. اگر زیاده از حد دقیق شوید حتی شیوه لقمه جویدن او در وقت ناهار برای تان به یک کابوس بزرگ تبدیل خواهد شد.

از این ویژگی واگیردار فرار کنید

بدخلقی واگیر دار است. اگر به این موضوع اعتقاد ندارید، نگاهی به تجربه های قبلی تان بیندازید. کار کردن با یک همکار ایراد گیر، چقدر شما را نسبت به محیط کارتان بدبین کرده است؟ یا وقتی با زوج های همیشه بداخلاق و ایرادگیر در ارتباط بوده اید، چقدر نسبت به زندگی خودتان بدبین و سرد شده اید؟ چنین تغییراتی خیلی آرام در رابطه شما اتفاق می افتند و گاهی بدون این که بدانید در زندگی مشترک تان تاثیر می گذارند.
اگر یک رابطه آرام می خواهید، دوستان خانوادگی تان را از میان آدم های آرام، موفق و خوشبختی انتخاب کنید که به جای دلسرد کردن تان بیشتر به شما امید و انگیزه می دهند. این فقط یک نصیحت ساده نیست، محققان هم ثابت کرده اند کسانی که با زوج هایی که در معرض جدایی هستند یا طلاق گرفته اند ارتباط نزدیکی دارند، بیشتر از دیگران به جدایی فکر می کنند.

عشق و دوست داشتن در زندگی زناشویی

تجربه های ۲ نفره داشته باشید

خوشبختی بعد از ازدواج یعنی تجربه لحظه هایی که در آن ها احساس می کنید همه تنهایی تان از شما گرفته شده و برای انجام هرکاری یک راه مشترک دارید. نیازی نیست کار خارق العاده ای انجام دهید. اگر دانشجو هستید و درس می خوانید، در یک زمان کتاب های تان را بردارید و سراغ درس خواندن بروید؛ اگر به فکر سلامت و تناسب اندام هستید، شب ها یک ساعت در کنار یکدیگر پیاده روی کنید و اگر می خواهید غذا درست کنید تا جایی که می توانید از هم کمک بگیرید.

شما کار خانه را دوست ندارید؟ خب! چه کسی دوست دارد؟ احتمالا نه شما و نه همسرتان از انجام کارهایی مثل ظرف شستن، جارو کردن و گرد گیری لذت نمی برید اما به هرحال این کار ها باید هر روز انجام شوند و تمامی هم ندارند. حالا یا شما ۲ نفر با هم کنار می آیید و در کنار هم این کارها را تمام می کنید یا با تقسیم وظایف هر کدام تان گوشه ای از کار را می گیرید، ولی اگر نمی توانید به شکل مسالمت آمیز به خانه برسید و این کارهای روزانه نتیجه ای به غیر از دعواهای هر روزه را برای تان ندارند، باید به دنبال یک راه دیگری باشید.

راه سوم کمک گرفتن از کسی است که شغلش تمیز کردن خانه شماست. اگر تنها مشکل شما تنفر از کار خانه است و توانایی پرداخت دستمزد چنین فردی را دارید، هر هفته یا هر ۲ هفته یک بار برای انجام کارهای کلی خانه از او کمک بگیرید و برای باقی کارهای کوچک روزانه خودتان را به زحمت بیندازید. شما می توانید این مشکل را به هر شکلی حل کنید اما دعوا و قهر به خاطر گرد و غبارهای خانه نه منطقی است و نه کمکی به تمیز شدن خانه شما می کند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits