دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
آشنایی با ویژگی های کفپوش چوب پنبه و مزایای آن
1
زمان مطالعه: 6 دقیقه
کفپوش چوب پنبه ماده ای طبیعی و سازگار با طبیعته که برای انواع کاربرد های داخلی انتخابی ایده آل می باشد. این محصول سطحی نرم و زیبا را برای مکان های مختلف فراهم نموده و با توجه به قابلیت رنگ آمیزی متنوع به منظور طراحی داخلی انتخاب وسیعی را شامل می شود.

یکی از ملزومات و صنایع مورد استفاده در طراحی داخلی که در سبک ها و مدل های متنوعی در بازار موجود می باشد کفپوش بوده که برای پوشش دادن کف ساختمان مورد استفاده قرار گرفته و انتخاب این عنصر ضروری و مهم بر اساس نوع کارایی محیط و دیزاین آن انجام می گیرد.

آشنایی با ویژگی های کفپوش چوب پنبه

بهتر است بدانید چوب پنبه دارای قابلیت بازگشت به محیط زیست بوده و از ایده آل ترین مواد برای ساخت و تهیه پوشش کف ساختمان می باشد. کفپوش چوب پنبه از خصوصیات غیر قابل تصور متریال سبز برخوردار بوده و همین ویژگی های خاص آن را نسبت به دیگر انواع کفپوش متمایز کرده است.

کفپوش چوب پنبه

ویژگی های کف پوش چوب پنبه ای

بهتر است بدانید چوب پنبه از پوسته مرده درخت بلوط حاصل شده و احتیاجی به قطع کردن درخت نمی باشد. چوب پنبه با کمک دست و بدون بکار بردن وسایل تیز و برنده از درخت مادر جداسازی می شود. به منظور ساخت کف پوش چوب پنبه هیچ گونه درختی قطع نشده و صدمه ای به درختان و منابع طبیعی محیط زیست وارد نمی گردد. از این محصول در تهیه خیلی از لوازم در دیزاین داخلی بهره گرفته می شود. با جانشین کردن چوب پنبه به جای پلاستیک طبیعت پاک تر و سالم تری خواهیم داشت.

مزایای کفپوش چوب پنبه

ترکیب اولیه ساخت این نوع کفپوش پوست درخت بلوط بوده که به شکل آسیاب شده استفاده می گردد. در روند تولید این نوع کفپوش پوست آسیاب شده بلوط به شکل ورقه های هم سایز تشکیل می گردد. این فرآیند با کمک گرما و درجه حرارت بالای کوره صورت می گیرد و بدین گونه کف پوش چوب پنبه ای برای محیط های اداری، مسکونی و تجاری تهیه می گردد.

فواید کفپوش چوب پنبه

خصوصیات کف پوش چوب پنبه ای

نوعی ترکیب طبیعی به اسم سوبرین در چوب پنبه وجود داشته که در واقع نوعی ضد قارچ طبیعی می باشد. کف پوش چوب پنبه دچار کپک زدگی نشده و با گذشت زمان حالت فرسوده و پوسیده ای به خود نمی گیرد. ترکیب اولیه این کفپوش خیلی مستحکم بوده و از ویژگی خمش و منعطف بودن زیادی برخوردار می باشد. بعد ار نصب کردن این نوع کف پوش قسمت کف ساختمان خیلی شیک و جذاب به نظر می رسد. این کفپوش از خصوصیت ضد صوتی برخوردار بوده و در کم کردن میزان آلودگی های صوتی محیط بسیار اثرگذار می باشد.

کف پوش چوب پنبه ای در طی نوسانات دمایی درگیر حالت انبساط و انقباض می شود. به منظور ممانعت از وارد کردن صدمه به کفپوش نیاز است تا زمان نصب فضای خالی نزدیک به نیم اینچ در نظر گرفته شود. بعد از پایان نصب لایه ای محافظ از پلی یورتان بر روی تایل های چوب پنبه ای قرار داده می شود. بدین گونه ماندگاری کفپوش به میزان زیادی بالا خواهد رفت.

کاربرد های کف پوش چوب پنبه ای

کاربرد های کف پوش چوب پنبه ای

سازگار بودن با طبیعت و محیط زیست
برخوردار بودن از بافت متنوع
دارای قابلیت نصب بر روی سطح های ناهموار
حس گرما در کف ساختمان زمان قدم زدن
خصوصیت ضد آب و رطوبت
یک نوع عایق طبیعی صوتی و حذف اصوات آزار دهنده
قابلیت نصب و اجرا در دستگاه های گرمایشی تابشی
استحکام زیاد در مقابل فشار
برخوردار بودن از ویژگی ضد کپک و قارچ
قیمت به صرفه و اقتصادی
امکان نصب کام و زبانه با سریش
دارای خاصیت ضد حریق
قابلیت نصب بر روی کف پوش های پیشین

معایب کف پوش چوب پنبه ای

معایب و مشکلات

تناژ و گستره رنگی محدود
سوراخ شدن در نتیجه برخورد اجسام نوک تیز
احتیاج داشتن به آب بندی به منظور حفظ خصوصیات ضد رطوبت
منتشر کردن کربن در زمان حمل و نقل

مشکلات کف پوش چوب پنبه ای

جنس این نوع کفپوش ها از چوب پنبه طبیعی می باشد ولی در پروسه تولید بعضی ترکیبات به آن اضافه می شود. در وهله اول حالت ظاهری زیبا و جذاب کف پوش توجه را جلب می کند ولی بعد از قدم زدن روی آن احساس بی نظیری را تجربه می کنید. کف پوش چوب پنبه هیچ گونه فشاری به قسمت مچ پا اعمال نمی کند و زمان قدم زدن خیلی راحت می باشد.

نصب کف پوش چوب پنبه در ساختمان از هدر رفتن منابع انرژی ممانعت کرده و بر روی کم کردن مخارج گرمایش ساختمان اثر دارد. این مدل کفپوش به خاطر خصوصیات ذاتی و طبیعی خود ضد حریق می باشد بدین ترتیب در بیشتر ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری قابلیت نصب و اجرا دارد. در حال حاضر در اغلب ساختمان های ورزشی، محیط های تجاری و فضاهای عمومی از این مدل کف پوش استفاده می گردد. از مرسوم ترین محیط های نصب کف پوش چوب پنبه فضای آشپزخانه می باشد.

عکس کف پوش چوب پنبه ای

کاربرد کف پوش چوب پنبه برای محیط آشپزخانه

پیش از نصب کردن کف پوش نیاز است تا سطح از لحاظ ناهمواری بررسی گردد. از سیمان به منظور تراز نمودن کف بنای موردنظر بهره گرفته می شود. در محیطی مثل آشپزخانه همواره روغن، بخار، رطوبت و چربی موجود می باشد. کف پوش هایی که در مقابل رطوبت و آب از استحکام بالایی برخوردار می باشند برای این محیط بسیار مناسب می باشند.

نصب کردن کف پوش در گام های پایانی بازسازی ساختمان صورت می گرد. بدین گونه امکان صدمات ناشی از خراشیدگی، ضربه و فشار بر روی کف پوش خیلی کم می باشد. بنابراین در صورتی که تصمیم به عوض کردن کابینت ها دارید اول باید همین عمل را انجام بدهید. در مرحله پایانی می توانید کف پوش چوب پنبه ای را نیز نصب نمایید.

در مورد کف پوش چوب پنبه ای

کف پوش های چوب پنبه ای و وجود حیوانات خانگی

در صورتی که از سگ و گربه در منزل نگه داری می کنید همواره نگران خراش های ایجاد شده روی کف پوش های چوبی می باشید. کف پوش چوب پنبه ای در مقابل خراشیدگی مستحکم بوده و گزینه مناسبی برای کسانی می باشد که حیوان خانگی دارند. در بافت چوب پنبه حدود ۵۰ درصد هوا وجود دارد و این موجب شده تا حتی فشار و ضربه نیز سبب صدمه دیدن کف پوش نگردد.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits