دلگرم
امروز: جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۸ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۹ مارس ۲۰۲۴ میلادی
از اهمیت و فواید مصرف طلای خوراکی چه می دانید؟
1
زمان مطالعه: 6 دقیقه
از خواص طلای خوراکی می توان به سلامت قلب، تقویت مغز و حافظه و تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. امیدوارم از این مطلب لذت برده باشید و مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

ورقه ی طلای خوراکی اخیرا رواج زیادی برای تزئینات خوراکی های مدرن پیدا کرده است، یا این خواص طلای خوراکی برای بدن از نظر علمی ثابت نشده است اما مطالعات پراکنده نشان دهنده این هستند که از نظر خوراکی می تواند با فواید سلامتی همراه باشد.

معرفی خواص طلای خوراکی

ورق طلای خوراکی موضوعی است که شاید درباره آن چیزهایی شنیده باشید. استفاده خوراکی طلا از مصر باستان و در قرون وسطی هم رواج داشته است و شاهزادگان و اشراف زادگان برای به رخ کشیدن ثروتشان از طلا در خوراکی ها استفاده می کرده اند. اخیرا از ورق طلای خوراکی برای تزئین در بستنی، کیک ها، نوشیدنی ها و دسرها بسیار استفاده می شود. فلز طلای مایع طعم به خصوصی ندارد و از نظر تغذیه ای جایگاهی در ساختار شیمیایی بدن ایفا نمی کند.

به گفته الی مارکش سر دبیر Simply Mumma در قدیم از طلا در طبابت و دندان پزشکی و تزئین غذا استفاده می شده است.

طلای خوراکی

طلای خوراکی خالص با عیار ۲۲ تا ۲۴ که به شکل ورق های بسیار نازک تولید می شود به عنوان افزودنی مجاز خوراکی در اتحادیه اروپا و آمریکا مورد تایید قرار گرفته است.
طلای خوراکی یکی از غذاهای باستانی برای فخر فروشی و نشان دادن میزان ثروت افراد بوده است و در حال حاضر به یک غذای لاکچری و خاص برای خودنمایی تبدیل شده است. استفاده از ورق طلا برای خوراکی ها اغلب جنبه تزئینی دارد، از آنجایی که طلا یک فلز غیر رسمی است و برای بدن حساسیتی ایجاد نمی کند تنها موجب افزایش قیمت خوراکی ها می شود، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

در باره مزایا یا ضررهای طلای خوراکی برای بدن مطالعات و تحقیقات گسترده ای صورت نگرفته است بنابراین هنوز در این زمینه اطلاعات درستی در دسترس نیست. بعضی از افراد بر این باور هستند که استفاده بیش از حد طلا ممکن است برای بدن ضرر داشته باشد و موجب زردی پوست شود. امروزه طلا در سرم ها و ماسک های ضد لک و ضد چین و چروک مورد استفاده قرار می گیرد.
البته استفاده از ورق طلا تقلبی در محصولات خوراکی و آرایشی بسیار رایج می باشد بنابراین هر رنگ طلایی نمی تواند نشان دهنده استفاده از طلا در خوراکی ها یا مواد آرایشی باشد.

طلای خوراکی چیست

مزایا طلای خوراکی

بعضی از افراد اعتقاد دارند خواص طلای خوراکی برای بدن در صورتی که کم و متعادل مصرف شود بسیار زیاد است که در زیر برای شما بیان می کنیم:

بهبود عملکرد قلب
افزایش تمرکز
جوانسازی اندام های داخلی بدن
تقویت نیروی جنسی
آرامش بخش
تقویت سیستم ایمنی
جلوگیری از پیری
از بین رفتن میکروارگانیسم های بیماری زا
بالا رفتن طول عمر

آرتریت روماتوئید

بر اساس مطالعه ای که سال ۲۰۱۵ در مجله رومالوتوژی منتشر شد، استفاده از نمک طلا در آرتریت روماتوئید پیشرفته می تواند از صدمه بیشتر مفاصل جلوگیری کند. به باور متخصصان، انباشته شدن طلا توسط ماکروفاژها؛ فعالیت آنزیم لیزوزوم مو فاگوسیتوزرا کنترل می کند که قادر است مرحله فعال آرتریت روماتوئید را سرکوب کند.

تقویت سیستم ایمنی

به گفته ورنر گری، تحقیقاتی در زمینه تعامل بین سلول های سیستم ایمنی و نانو ذرات طلا انجام شده است. مطالعه ای در سال ۲۰۱۶ صورت گرفت نشان دهنده خواص ایمنولوژیکی نانو ذرات طلا و قدرت نفوذ انتخابی آن ها به سلول های ایمنی بود که موجب تقویت سیستم ایمنی می شد.

فایده طلای خوراکی

تقویت مغز و حافظه

به بیان محققین در قرن ۱۹ از طلا برای معالجه امراضی مانند افسردگی، میگرن، صرع و غیره استفاده می شود. مطالعه کوچکی که درباره طلای خوراکی صورت گرفت نشان دهنده این است که احتمال دارد طلا بر توانایی های شناختی تاثیر مثبت داشته باشد.

لیانا ورنر گری، متخصص تغذیه ای که درباره طلای خوراکی مطالعاتی داشته است بیان می کند که بعضی از محققین بر این باورند که طلای خوراکی تاثیر مثبتی بر ساختار عصبی مغز دارد و قادر است باعث کاهش اضطراب شود و ظرفیت بدن را برای کاهش استرس، ترمیم مغز و تقویت پاسخ ایمنی بدن به استرس اکسیداتیو را بالا ببرد.

افزایش باروری

طبق گزارشی که سال ۲۰۱۷ در مجله Scientific Reports انتشار پیدا کرد، هزاران سال است که در آیورودای هند از خاکستر طلا در ترکیب با عصاره های گیاهی و مواد معدنی برای درمان استفاده می شود. در طب سنتی آیرودا هند از خاکستر طلا یا Swarna Bhasma برای افزایش قدرت باروری استفاده می شود. به بیان دکتر تابیثا کرینی خاکستر طلا برای معالجه ناباروری مردان بسیار مفید است.

سلامت قلب

یکی از خواص طلای خوراکی این است که برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد. با وجودی که شواهد زیادی در این باره در دسترس نیست اما گفته می شود طلا خواص آنتی اکسیدانی دارد و به همین سبب می تواند برای سلامت قلب بسیار مفید باشد. استفاده اندکی از طلا می تواند پلاک های موجود در عروق خونی را نابود می کند.

خوردن طلای خوراکی چه فوایدی دارد؟

هومیوپاتی

Aurum Metallicum یکی از داروهای هومیوپاتی است که از طلا ساخته شده است و مزایا سلامتی زیادی دارد. از این دارو برای معالجه سردرد مزمن، گلودرد، افسردگی، اضطراب، میگرن، التهاب لوزه و درد و سوزش معده مورد استفاده قرار می گیرد.

امراض دیگری که از Aurum Metallicum برای معالجه آنها استفاده می شود به شرح زیر است:

پیشگیری از زخم لثه
معالجه تپش قلب
کاهش نشانه های اضطراب و افسردگی
التیام درد پارگی مفاصل
تسکین سوزش معده
گرفتگی سر و سردرد

معالجه اختلالات جنسی

یکی از خواص طلای خوراکی درمان اختلالات جنسی می باشد. استفاده اندک طلا قادر است برای معالجه انزال زودرس بسیار فایده داشته باشد و فعالیت اسپرم را تقویت نماید. قرن ها است که در طب سنتی آیورودا از خاکستر طلا برای بهبود استقامت و رفع خستگی، تقویت اختلال جنسی و عملکرد جنسی استفاده می شود. شواهد تاریخی نشان دهنده این هستند که پادشاهان در قدیم برای جلوگیری از مشکلات جنسی در ظروف طلایی آب و غذا می خوردند.

خوردن طلا

پوست

استفاده به اندازه محدود طلا می تواند منجر به درخشانی و روشنی پوست می شود. سموم خون را تصفیه می کند و از اختلالات پوستی جلوگیری کند. در کتاب های تاریخی آمده است که کلئوپاترا ملکه مصر برای مواظبت از زیبایی خود طلا استفاده می کرده است و روی پوستش طلا می زده است.

استفاده طلا در محصولات مراقبت پوستی بسیار رواج دارد، از اساسی ترین فواید برای زیبایی پوست به شرح زیر است:

ترمیم بهتر سلول های پوست
پیشگیری از چین و چروک
درخشان کننده پوست
مداوای آسیب های خورشیدی به پوست
بهبود گردش خون و افزایش درخشندگی پوست
جلوگیری از تجمع رنگدانه ها و تیرگی پوست
بهبود تولید کلاژن
کاهش التهاب و آلرژی پوستی



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits