دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
غیبت کردن در کودکان چه دلایلی دارد؟ چطور مانع این عمل زشت فرزندمان بشویم
1
زمان مطالعه: 4 دقیقه
احتمالا شما نیز به عنوان والدین متوجه غیبت در کودکتان شده اید. بهتر است بدانید ترک این عادت برای کودک بسیار ضروری است. زیرا در صورتی که کودک به رفتارش ادامه دهد، ممکن است این رفتار در آینده مشکلات زیاد احساسی و عاطفی را به دنبال داشته باشد.

دلایل غیبت کردن کودکان چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم؟

غیبت کردن در بین کودکان ۸ تا ۹ سال بسیار رایج است و اگر این مشکل را در فرزندانتان درمان نکنید می تواند در آینده باعث ایجاد برخی مسائل عاطفی احساسی در فرزندتان شود . این مشکل در کودکان از سن ۸ تا ۹ سالگی ایجاد می شود که کودکان از این عادت برای اینکه بتوانند قدرت و غلبه بر دیگران را تجربه کنند ، استفاده می نمایند و این کار را اغلب در دید عموم انجام می دهند که بیشتر شناخته تر و محبوب تر شوند . ولی با این وجود این عادت می تواند به مرور زمان در آنها گسترش یابد و باعث تخریب شخصیت آنها و برخی مسائل ناخوشایند دیگر شود. در ادامه به علت غیبت در کودکان خواهیم پرداخت.

تخریب در کنار تعریف

کودکانی که دچار بد گویی می شوند ، دوست دارند از خودشان تعریف کرده و بقیه را تخریب کنند. به طور مثال کودکان فکر می کنند همه چیز را می دانند.
این حالت معمولا برای دوستان انجام می شود. در صورتی که با این نوع غیبت مواجه شدید و شایعه پراکنی را نیز در کودکتان دیدید ، سعی کنید با او کمی حرف بزنید. این کار می تواند او را در آینده از مشکلات احساسی که با آن مواجه می شود نجات دهد.

علت غیبت کردن کودکان

دوستان بد عامل اصلی غیبت در کودکان

دوستان بد علاوه بر غیبت کردن ، مسخره کردن و گزافه گویی را نیز به دیگران می آموزند.
با این وجود سعی کنید به کودکانتان بیاموزید این رفتار بد می تواند عواقب ناخوشایندی در آینده برای او به همراه داشته باشد. برای این کار لازم است زمان بگذارید و ممکن است لازم باشد بار ها و بارها او را از این کار ها منع کنید. با این وجود حس لجاجت را در آن تقویت نکنید.

حتماً بخوانید:
پیامد و آثار غیبت کردن در اسلام

پیامد و آثار غیبت کردن در اسلام

آثار غیبت از دیدگاه ائمه اطهار(علیهم‌السلام) با این بخش از دلگرم همراه باشید تا از عوامل و آثار غیبت بیشتر بدانید. غیبت، گناه بزرگ زبانی در آیات…

کمبود اعتماد به نفس و جلب توجه

یک روانشناس می گوید ، غیبت کردن کودکان دلایل مختلفی می تواند داشته باشد که یکی از آن ها که کمتر مورد توجه قرار می گیرد ، کمبود اعتماد به نفس در کودکان است. کودکان برای اینکه جلب توجه کنند نیز گاها به غیبت کردن می پردازند.
درواقع برخی از کودکان به دلیل روی حسادت و جلوگیری از اشتباهات آن ها ، به والدینشان گزارش می دهند که این کار می تواند بدگویی و غیبت را در کودکان افزایش دهد.

بدگویی و غیبت کردن کودکان چه نشانه هایی دارد؟

تشخیص غیبت توسط والدین اصلا سخت نیست. پدر و مادر اولین کسانی هستند که با کودک ارتباط برقرار می کنند و می توانند احساسات آن ها را درک کنند. با این وجود علائمی وجود دارد که شما را از بدگویی و عادت بد غیبت کردن مطمئن خواهد کرد. این علائم عبارت اند از :

بدگویی و غیبت کردن

  • لذت بردن از تنبه دیگران و اذیت کردن آن ها

با اینکه می توانید متوجه بدگویی و غیبت در کودکتان شوید ، اما ممکن است علت آن را کمی دیر یا اصلا متوجه نشوید در این صورت بهتر است از یک روانشناس کمک بگیرید و از او بخواهید به شما کمک کند چگونه این رفتار را در کوکتان از بین ببرید.

  • والدین چگونه با غیبت کردن کودک رفتار کنند

نحوه برخورد والدین با کودکانی که بدگویی دیگران را می‌کنند چندان ساده به نظر نمی‌رسد، چراکه قصد و نیت اصلی آنها از انجام این کار مشخص نیست، برخی از آنها به دلیل کمبود اعتماد به نفس، برخی از روی حسادت و برخی برای جلوگیری از اشتباه همسالان خود آن رفتار را به والدینشان گزارش می‌دهند.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (1 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits