دلگرم
امروز: پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ برابر با ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری و ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
چند راهکار بی نظیر برای رهایی از تحمل سختی و فشار کاری
2
زمان مطالعه: 6 دقیقه
رهایی از فشار کاری گام مهم و موثری است که می تواند بهره وری شما را در محیط کاری بالا ببرد. افرادی که در محیط کاری دچار اضطراب و نگرانی هستند، به دلیل نداشتن برنامه ریزی و یا تصور اینکه کارهای سخت و وقت گیری دارند، با نگرانی موجه می شوند.

اقدامات لازم برای رهایی از فشار کاری و انگیزه برای ادامه کار

رها شدن از فشار کار قدمی مهم و موثر است که می تواند بهره وری شما را در محیط کار بیشتر کند و انگیزه را برای ادامه کار کردن بیشتر کند. افرادی که در محیط کار دچار اضطراب و نگرانی هستند به دلیل نداشتن برنامه ریزی و یا تصور اینکه کارهای سخت و وقت گیری دارند، با نگرانی روبرو می شود. برای این منظور شما باید از تکنیک های خاص و کاربردی استفاده کنید.

بالا بودن حجم کاری در دنیای پیشرفته امروزه باعث شده تا از لحاظ روحی و جسمی فشارهای زیادی را تحمل کنیم. خیلی از مشکلات روانی و جسمی افراد ناشی از حجم بالای کار است که گاهی باعث می شود که فرد دچار افسردگی، اضطراب و حتی مشکلات جسمی گردد. این تجربه برای خیلی از افراد ایجاد شده است. اینکه کارهای عقب افتاده داریم و زمان کمی برای رسیدگی به این کارها وجود دارد، می تواند هر فردی را در شرایط بحرانی و استرس زا قرار بدهد. حتی گاهی موقع رسیدگی به کارها ممکن است که درگیری های فکری داشته باشیم. ولی برای رهایی از فشار کاری چه باید کرد؟

رهایی از فشار کاری

روش های رهایی از فشار کاری

همان گونه که می دانید، اضطراب باعث حواس پرتی و کاهش تمرکز روی فعالیت ها می شود. این اضطراب از عوامل متعددی ناشی می شود. در محیط های کاری فشار بالای شغل یکی از دلایل ایجاد کننده اضطراب است. گاهی با عقب افتادن کارها ممکن است دچار استرس شوید. مثلا گاهی با گیر افتادن در ترافیک ممکن است که دیرتر به محل کار برسید و همین موضوع باعث نگرانی شما می شود.

چنانچه لحظاتی را تجربه کرده اید که به دلیل حجم بالای کاری خود دچار خستگی و نگرانی هستید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید. استفاده کردن از روش های مناسب می تواند حجم کاری شما را کم کند و از استرس ناشی از آن هم بکاهد. با کشیدن چند نفس عمیق، می توانید انرژی بیشتری بگیرید و باز فعالیت های خود را ادامه بدهید. آماده سازی ذهن و داشتن برنامه ریزی درست می تواند به مدیریت شغلی منجر گردد. از سویی برای افزایش بهره وری انسانی باید ابتدا مشکلات محیط کاری را کنترل کنید.

فشار کار بیش از حد

افزایش مهارت های پذیرش

داشتن مونولوگ سالم در این مورد می تواند مهم باشد. این مهارت سعنی در واقع شما باید مشغله های کاری خود را بپذیرید، سپس برای آنها برنامه ریزی درست داشته باشید. با داشتن مونولوگ شما حس آرامش زیادی خواهید داشت. با داشتن این الگو شما فردی مسئولیت پذیر هستید که سعی می کنید از نگرانی های خود را دور کنید. برای شروع باید از واگویه های زیر استفاده کنید:

من مشغله های کاری زیادی دارم و باید تنها روی فعالیت هایی که باید انجام دهم، تمرکز کنم.
ترجیح می دادم، کارهایم را یک روزه انجام دهم، اما واقع بینانه نیست. این مهارت به فرد می آموزد که ترجیحات خود را جایگزین بایدها کند.

در زمان حال بهترین کار چیست؟

من از انجام کارهایم لذت می برم. این کار به طور طبیعی احساس فشار ار کم خواهد کرد.
ارائه این دسته از واگویه ها به خود باعث می شود که تاثیر زیادی داشته باشد. با استفاده از آنها به این نتیجه می رسید که باید در زمان حال زندگی کرد به این مورد توجه باید کرد که زندگی در گذشته و یا آینده بخش مهمی از اضطراب است. از سویی شما برای رها شدن از فشار کاری می توانید از این تکنیک ها استفاده کنید.

مقابله با فشار روانی در محیط کار

پیگیری کردن زمان

تحقیقات نشان می ده که بعضی از افراد درباره اینکه ساعت های کاری طولانی دارند، دچار اغراق می شوند. با توجه به اینکه مغز انسان بر اساس احساسات نیز می تواند تصمیم بگیرد، بعضی دچار این خطا می شوند. در مواقعی که فرد دارای اضطراب و نگرانی بالایی است، ذهن او تصور می کند که واقعا مشغله های بالایی دارد و یا اینکه زمان زیادی را صرف کرده است.

وقتی که درک فرد از میزان کار بالا باشد و یا به شکل اغراق آمیزی رفتار کند، از موقعیت های فعلی خود نا امید می شود. در نهایت فرد دچار افسردگی و گوشه گیری می شود. ولی وقتی که این خطای تخمینی را می دانید، دیگر در زمان کاری خود دچار اغراق و ترس نمی شوید. برای این منظور باید مدت یک هفته فعالیت ها به همراه زمان را ردیابی کنید. این مورد از کارهایی می باش که باعث افزایش رضایت شغلی کارمندان می شود.

رهایی کامل از استرس کاری

استفاده از ابزارهای آنلاین هم در این زمینه موثر می باشد. سعی کنید یک فایل اکسل تهیه کنید. هر کدام از فعالیت ها و مدت زمان انجام آنها را در این فایل بنویسید. با این کار می توانید زمان را بهینه سازی نمایید. با استفاده از این برنامه شما فعالیت های غیر مهم را شناسایی می کنید و به این صورت زمان بیشتری برای رسیدگی به کارها خواهید داشت.

فرضیات درباره انتظارها

یکی دیگر از گزینه های مفید برای رهایی از فشار کاری، ارائه دادن فرضیاتی است که در راستای انتظارات شغلی شما می باشند. همانطور که می دانید، ما دارای قوانین خاص خود هستیم، اینکه باید سریع کاری را انجام دهیم، می تواند یکی از قوانین ما باشد. اگر از خود انتظار دارید که فعالیت هایتان در زمان مشخص انجام بگیرد، پس باید اولویت بندی کنید. اینکه در ساعت اداری کارهای متفرقه انجام ندهید یا پاسخ تلفن را ندهید، به صرفه جویی زمان کمک می کند.

با توجه به اینکه زندگی در دنیای مدرن امروزی می تواند زمان زیادی از ما بگیرد، باید تمرین کنیم که فعالیت و کارهای جزیی را کنار بگذاریم. تقسیم کردن فعالیت به کارهای کوچک تر هم یکی از فدم های مهم در این مورد است.

اضطراب در محل کار

استراحت کردن

گاهی استراحت کردن می تواند از مقدار فشار کار کم کند. اگر مشغله های زیادی دارید، در طول روز مدت زمانی را برای رسیدگی به خستگی ها و استراحت کردن در نظر بگیرید. با استراحت کردن می توانید آرامش بیشتری داشته باشی. استراحت کردن در فضای باز هم می تواند تاثیر بیشتری روی شما داشته باشد. اگر قصد دارید که موفق تر باشید، باید برای خواب خود هم برنامه ریزی اصولی و درستی را تنظیم کنید.

حتماً بخوانید:
فشار روانی در محیط کار عذابتان میدهد؟راه های کاهش فشار روانی در محیط کار

فشار روانی در محیط کار عذابتان میدهد؟راه های کاهش فشار روانی در محیط کار

كارگران و كارمندان و به طور كلی همه كاركنان سازمانها با فشارهای روانی در محیط كار روبه‌رو هستند. این فشارها در موارد زیادی سبب اختلال در زندگی و حیات…

در مورد استرس شغلی هم باید بگوییم که با وجود آن عملکرد خیلی از افراد کاهش پیدا می کند، همچنین بعضی از افراد نمی توانند با وجود آن به درستی تصمیم گیری کنند، یا به خوبی به فعالیت های خود برسند. برای کنترل آن روش های زیادی وجود دارد. یکی دیگر از فعالیت های موثر برای رهایی از فشار کاری، ورزش کردن است زیرا با ورزش کردن می توانید تمرکز خود را روی فعالیت ها افزایش دهید.



این مطلب چقدر مفید بود ؟
5.0 از 5 (2 رای)  
توجه: مطالب پزشکی و سلامت مجله دلگرم ، از منابع معتبر داخلی و خارجی تهیه شده اند و صرفا جنبه اطلاع رسانی دارند ، لذا توصیه پزشکی یا درمانی تلقی نمی شوند ، چنانچه مشکل پزشکی دارید حتما برای تشخیص و درمان به پزشک یا متخصص مراجعه کنید.

دیدگاه ها

اولین نفر برای ثبت دیدگاه باشید !


hits