مهاجرت به استرالیا : شرایط و قوانین مهاجرت به استرالیا

۱,۵۵۸
۰
۰
دوشنبه, ۱۴ آبان ۱۳۹۷ ۱۴:۱۹

شرایط مهاجرت به استرالیا

دولت استرالیا به منظور بر طرف کردن هر گونه ابهام و سردرگرمی، به ارائه ی برنامه مفصل پرداخته است، و در آن هر ویژگی شخصی، مدرک تحصیلی ، سابقه ی کار، سطح زبان و هر آن چه را که در اخذ ویزای استرالیا مفید واقع می شود را، با امتیاز ویژه ای مشخص نموده است. دارا بودن حداقل امتیاز لازم برای درخواست ویزای استرالیا، لازمه شروع این پروسه می باشد.

  • انتخاب Occupation مناسب متناسب با شغل خود از لیست SOL
  • بررسی سازمان ارزیابی متناسب با Occupation انتخابی
  • آماده سازی نامه سابقه کار متناسب با Occupation شما
  • جمع آوری مدارک مورد نیاز سازمان ارزیابی و ارسال مدارک به سازمان مربوطه
  • محاسبه امتیازات و بررسی مجدد شرایط مهاجرت شما و پر کردن فرم EOI
  • بررسی اسپانسرهای ایالتی و جمع آوری داده های مورد نظر ایالت انتخابی
  • ثبت آنلاین اسپانسری
  • انتظار جهت دریافت اسپانسری و گرفتن Invitation
  • ثبت پرونده در سایت سازمان مهاجرت و آپلود داکیومنت های شما در سایت
  • مشخص شدن Case Officer و پاسخگویی به سئوالات احتمالی
  • Checking های مختلف از جمله سابقه کار و ...
  • ارائه نمره آیلتس
  • انجام آزمایش های مدیکال و گرفتن عدم سوء پیشینه
  • Visa

امتیازدهی استرالیا بر اساس قوانین جدید

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد. شرایط اولیه برای تقاضای ویزای افراد متخصص جهت مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد:

  1. متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۴ سالگی می توانند اقدام نمایند
  2. مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود
  3. حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است
  4. داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا
  5. داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

امتیازات مهاجرت به استرالیا

سن

  1. ۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
  2. ۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
  3. ۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
  4. ۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز

نمره IELTS

  • نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز صفر
  • نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۱۰
  • نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۲۰

سابقه کاری در استرالیا

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

سابقه کار در خارج از استرالیا

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
  • جهت بررسی شرایط و امتیازبندی خود به عنوان گام نخست برای شروع به بخش ارزیابی رایگان مراجعه نمائید.

مدارک تحصیلی


مدرك ارزشیابی شده توسط سازمان های استرالیایی ۱۰ امتیاز (Assessment)، لازم به توضیح است به هر ارزیابی مثبت این امتیاز تعلق نمی گیرد و متقاضیان رشته کامپیوتر به خصوص باید به این نکته توجه نمایند.

  • مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا ۱۰ امتیاز
  • مدارك فنی حرفه ایی ارزشیابی شده ۱۰ امتیاز
  • مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا ۱۵ امتیاز، لازم به توضیح است این امتیاز صرفا به مدارک لیسانسی که معادل لیسانس استرالیا باشد تعلق می گیرد و به هر لیسانسی که اخذ شود تعلق نمی گیرد.
  • مدرک دكتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز

امتیاز بندی تحصیلی استرالیا

قوانین جدید در مورد سیستم امتیازبندی استرالیا از اول جولای ۲۰۱۲ به اجرا درآمد با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می شود با داشتن نامه ارزشیابی (assessment) می توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر می شود می توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا: ۲ سال

تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز

تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه ایی در استرالیا: داشتن یك سال سابقه كار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرك در استرالیا ۵ امتیاز

نمره زبان دیگر: زبان فارسی ۵ امتیاز (به شرطی که فرد متقاضی حداقل امتحان Para Prfesional Naati را داده باشد و مدرک مربوطه را اخذ کرده باشد.)

توضیحات: همسر شما باید آیلتس 6.0 داشته باشد مدرك خود را ارزشیابی كند و سابقه كار ۱ ساله با بیمه نیز داشته باشد. اسپانسر ایالتی: گرفتن اسپانسر از ایالت های استرالیا ۵ امتیاز (ویزای 190)


در این رابطه بیشتر بدانید:

هزینه زندگی در انگلستان چقدر است؟ (اگر قصد مهاجرت دارید بخوانید)

مهاجرت به کشور ترکیه از طریق ویزای کار

۱۳ کشور برتر برای مهاجرت کدامند؟

مهاجرت به انگلیس از طریق پناهندگی

چک لیست کار هایی که قبل از مهاجرت به آلمان باید انجام دهید

مهاجرت به کانادا : روش ها و شرایط مهاجرت به کانادا کدامند؟

شرایط مهاجرت به جزیره ی نیوفاندلند کانادا

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری


مهاجرت به استرالیا : شرایط و قوانین مهاجرت به استرالیا
امتیاز : 1 تعداد رای : 1
۰
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

آخرین مطالب دلگرم

StatCounter