قوانین گرفتن اقامت از طریق ازدواج در بلژیک (۲۰۱۸)

۱,۵۵۹
۰
۰
دوشنبه, ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶

اقامت در بلژیک از طریق ازدواج


در صورتی می توان در این کشور ازدواج کرد:

  1. یکی از زوجین در زمان ازدواج بلژیکی باشد
  2. یکی از زوجین در زمان ازدواج رسمی مقیم بلژیک باشد.
  3. یکی از زوجین در زمان ازدواج رسمی بیش از ۳ سال در بلژیک اقامت داشته باشد.

در کشور بلژیک ، ازدواج با همجنس در شرایطی که یکی از آن دو بلژیکی باشند و یا بیش از ۳ سال در بلژیک اقامت داشته باشند امکان پذیر است.

قوانین گرفتن اقامت در بلژیک از طریق ازدواج (2018)

محل ثبت ازدواج در بلژیک

اگر یکی از زوجین اقامت بلژیک را داشته باشند ازدواج آنها در شهرداری به ثبت می رسد. اگر هیچ کدام از آنها در بلژیک اقامت نداشته باشند ازدواج آنها در شهرداری محل اقامت دائمی آنها ثبت می شود.

افراد بلژیکی که در خارج از این کشور زندگی می کنند و اقامت بلژیک را ندارند در صورتی ازدواج آنها در شهرداری ثبت می گردد که:

  1. محل اقامت قبلی آنها بلژیک باشد
  2. محل اقامت اقوام خونی درجه یک یا دو مانند پدر بزرگ و مادر بزرگ، پدر و مادر، برادران، خواهران، فرزندان و نوه یکی از زوجین باشد
  3. زادگاه یکی از زوجین باشد

و اگر هیچ کدام ازاین شرایط وجود نداشته باشد بلژیکی که اقامت این کشور را ندارد می تواند در شهرداری بروکسل ازدواج کند.

شرایط اساسی حاکم بر ازدواج در زمان عقد شامل قوانین ملیت هر یک از زوجین است. یعنی اگر شما فردی بلژیکی هستید و قصد دارید خارج از بلژیک ازدواج کنید باید شرایط اساسی ازدواج کشور بلژیک را داشته باشید یعنی سن شما باید بالای ۱۸ سال باشد، ازدواج نکرده باشید و ازدواج دیگری پس از آن نداشته باشید (قانون منع چند همسری) و رضایت کامل برای ازدواج داشته باشید.

همچنین شرایط اساسی حاکم بر ازدواج همسر شما طبق قوانین کشور خود این فرد تعریف می شود. همچنین تشریفات رسمی برای ازدواج بر طبق قوانین کشوری است که مراسم در آن اجرا می شود.

قوانین گرفتن اقامت در بلژیک از طریق ازدواج (2018)

در چه صورت دولت بلژیک درخواست ازدواج می پذیرد

  1. حداقل ۳ سال با هم زندگی کرده باشند در شرایطی که فرد خارجی اجازه اقامت بیشتر از ۳ ماه در بلژیک را دارا نباشد.
  2. حداقل ۶ ماه در بلژیک زندگی کرده باشند در شرایطی که فرد خارجی در زمان درخواست اجازه اقامت بیشتر از سه ماه را داشته باشد.
  3. فردی که از بین زوجین می خواهد در تابعیت بلژیک را اخذ کند باید قبل از ازدواج و ثبت آن در شهرداری درخواست خود را اظهار کند.
  4. اگر محل اصلی اقامت شما خارج از بلژیک باشد باید درخواست خود را به کنسول بلژیک اظهار کنید که توسط دادستان عمومی دادگاه بدوی در بروکسل تصمیم گیری خواهد شد.

قوانین گرفتن اقامت در بلژیک از طریق ازدواج (2018)

در چه صورت بعد از ازدواج تابعیت بلژیک را میتوان گرفت؟

خارجی که می خواهد با یک فرد بلژیکی ازدواج کند به صورت اتوماتیک تابعیت بلژیکی دریافت نمی کند. فرد پس از سپری کردن ۳ سال از اقامت خود می تواند درخواست تابعیت نماید و این درخواست فرد به شرایط و روابط زندگی زوجین بستگی دارد.برای اخذ تابعیت بلژیک باید با همسر بلژیکی در طول زمان مشخصی قبل از درخواست تابعیت زندگی کرده باشید.

قوانین گرفتن اقامت در بلژیک از طریق ازدواج (2018)

ازدواج برای خارجی ها


در بلژیک ازدواج در صورتی انجام می شود که یکی از زوجین:

  1. در زمان مراسم ازدواج شهروند بلژیک باشد.
  2. محل اقامت وی در طول ۳ ماه در بلژیک باشد

این ۳ ماه به صورتهای متفاوتی قابل اثبات است:

  1. بلیط هواپیما
  2. اجاره نامه
  3. مدارک تشریفات اداری که توسط مقامات کامل شده
  4. و غیره

قوانین گرفتن اقامت در بلژیک از طریق ازدواج (2018)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ازدواج در بلژیک :

  1. تکمیل فرم درخواست ویزا (نوع ویزا از انواع ویزا های نوع C می باشد)
    https://dofi.ibz.be/sites/dvzoe/EN/Documents/application_form.pdf
  2. پاسپورت
  3. اسنادی که هدف سفر شما را نشان می دهد، کپی مدارکی که رابطه شما را در طول ۶ ماه قبل از ارائه درخواست نشان می دهد.
  4. اسنادی دال بر تمکن مالی شما برای امرار معاش و هزینه رفت و برگشت در کشور مقصد.
  5. بیمه درمانی با پوشش ۳۰٫۰۰۰ یورو.
  6. کپی کارت شناسایی و اجازه اقامت شخص بلژیکی. اگر این شخص مدت اجازه نامحدود دارد این اجازه اقامت باید ۱۲ ماه قبل صادر شده باشد.
  7. مدرکی دال بر اینکه هر دو بالای ۲۱ سال سن دارند.
  8. نامه عدم ابتلا به بیماری های خطرناک واگیردار
  9. عدم سو پیشینه
  10. مدارکی که تمکن مالی و دریافت حقوق ماهانه مکفی توسط شخص در بلژیک برای سرپرستی خود و افراد تحت تکلف و همسر آینده شخص را نشان می دهد.

قوانین گرفتن اقامت در بلژیک از طریق ازدواج (2018)

کاربر گرامی چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده لایک کنید ، یا راهکاری دیگری دارید با دیگر کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید.

تهیه و گردآوری مجله دلگرم

جهان باورصاد


قوانین گرفتن اقامت از طریق ازدواج در بلژیک (۲۰۱۸)
امتیاز : 1 تعداد رای : 1
۰
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

آخرین مطالب دلگرم