شرایط مهاجرت به جزیره ی نیوفاندلند کانادا

۱,۶۱۲
۱
۰
یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۱

با مجله دلگرم همراه باشید تا با قوانین مهاجرت به جزیره ی نیوفاندلند بیشتر آشنا شوید

چه کسانی میتوانند برای مهاجرت به نیوفاندلند کانادا اقدام کنند ؟

  1. دسته ی کارگر ماهر
  2. دسته ی مؤسس مهاجر
  3. دسته ی فارق التحصیل بین المللی

دسته ی کارگران ماهر

  • این دسته برای کسانی است که نیوفاندلند و کارفرمای لابرادور استخدامشان را تضمین می کند یا از قبل در این ایالت جواز کار قانونی دارند
  • باید از طرف نیوفاندلند و کارفرمای لابرادور پیشنهاد شغلی تمام وقت داشته باشید
  • باید تبعیت و اجازه ی کار درکانادا یا حق درخواستشان را داشته باشید
  • باید صلاحیت، مهارت، آموزش و مجوز رسمی لازم برای آن کار را داشته باشید
  • ثابت کنید که قصد اقامت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را دارید
  • ثابت کنید که داراری سرمایه و منابع مالی کافی برای تشکیل زندگی موفق و متعلقات در نیوفاندلند و لابرادور هستید
  • کار فرمایتان (یا کارفرمای آینده) می تواند ثابت کند که به مهارت شما نیاز دارد و ثابت کنید برای انجام وظایف کارمندی در انگلیسی یا فرانسه دانش کافی دارید

دسته ی فارق التحصیل بین المللی

  • برخی متقاضیان دسته ی فارغ التحصیلان بین المللی که از دانشگاه مموریال یا کالج اطلس شمالی فارغ التحصیل شده اند، می توانند در زمان درخواست مشغول به کاری غیرمرتبط با رشته ی تحصیلیشان باشند
  • مدرک تحصیلات دانشگاهی یا دیپلم یا تجربه ی مساوی با این مدارک را داشته باشند
  • داراری شغل یا پیشنهاد شغلی مشابه با NOC در سطح O، A،B یا C
  • شغل موردنظر باید دارای پتانسیل ترقی و رشد باشد
  • بتوانند مهارت، تجربه و یا آموزش طبق دستورالعمل NOC در رشته ای که مشغول به کاراند را با هم ترکیب کنند
  • شغل یا پیشنهاد شغلی باید تمام وقت و نامعین باشد
  • شغلی که مربوط به بازار کار نیوفاندلند و لابرادور باشد
  • دسته ی مهاجرت فارغ التحصیلان بین المللی نیوفاندلند
  • این دسته برای فارغ التحصیلان جدیدی است که داراری مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی و شغل یا پیشنهاد شغلی از طرف نیوفاوندلند و کارفرمای لابرادور هستند

برای واجد شرایط بودن در این دسته داوطلبان باید

  • باید حداقل نیمی از تحصیلاتشان در کانادا را تکمیل کرده یا از یکی از کالج ها یا دانشگاه های معتبر کانادا فارغ التحصیل شده باشند
  • از دو سال بعد از تاریخ دریافت مدرک دانشگاهی یا دیپلم برای NLPNP درخواست داده باشند
  • داراری شرایط قانونی کار در کانادا باشند که همان تبعیت و مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی کانادا است
  • صلاحیت، آموزش، مهارت و مجوز رسمی لازم برای شغل موردنظر را داشته باشند
  • قصد و توانایی اقامت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را ثابت کنند
  • بتوانند ثابت کنند که دارای منابع کافی برای تشکیل زندگی موفق و متعلقات در نیوفاندلند و لابرادور هستند
  • بتوانند ثابت کنند برای انجام وظایف کارمندی در زبان انگلیسی یا فرانسه دانش کافی دارند


دسته ی مؤسسان مهاجر نیوفاندلند


این دسته برای کسانی است که مایل اند کسب و کاری را در نیوفاندلند و لابرادور شروع کنند یا بخرند. این برنامه هم اکنون مورد بازبینی قرار گرفته است. جزئیات بیشتر شرایط این دسته به زودی منتشر می شود.


ترجمه شده مجله دلگرم

مهتاب جهاندار


شرایط مهاجرت به جزیره ی نیوفاندلند کانادا
امتیاز : 5 تعداد رای : 1
۱
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

آخرین مطالب دلگرم

StatCounter