شرایط مهاجرت به جزیره ی نیوفاندلند کانادا

۱,۳۶۷
۱
۰
یکشنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۱

با مجله دلگرم همراه باشید تا با قوانین مهاجرت به جزیره ی نیوفاندلند بیشتر آشنا شوید

چه کسانی میتوانند برای مهاجرت به نیوفاندلند کانادا اقدام کنند ؟

  1. دسته ی کارگر ماهر
  2. دسته ی مؤسس مهاجر
  3. دسته ی فارق التحصیل بین المللی

دسته ی کارگران ماهر

  • این دسته برای کسانی است که نیوفاندلند و کارفرمای لابرادور استخدامشان را تضمین می کند یا از قبل در این ایالت جواز کار قانونی دارند
  • باید از طرف نیوفاندلند و کارفرمای لابرادور پیشنهاد شغلی تمام وقت داشته باشید
  • باید تبعیت و اجازه ی کار درکانادا یا حق درخواستشان را داشته باشید
  • باید صلاحیت، مهارت، آموزش و مجوز رسمی لازم برای آن کار را داشته باشید
  • ثابت کنید که قصد اقامت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را دارید
  • ثابت کنید که داراری سرمایه و منابع مالی کافی برای تشکیل زندگی موفق و متعلقات در نیوفاندلند و لابرادور هستید
  • کار فرمایتان (یا کارفرمای آینده) می تواند ثابت کند که به مهارت شما نیاز دارد و ثابت کنید برای انجام وظایف کارمندی در انگلیسی یا فرانسه دانش کافی دارید

دسته ی فارق التحصیل بین المللی

  • برخی متقاضیان دسته ی فارغ التحصیلان بین المللی که از دانشگاه مموریال یا کالج اطلس شمالی فارغ التحصیل شده اند، می توانند در زمان درخواست مشغول به کاری غیرمرتبط با رشته ی تحصیلیشان باشند
  • مدرک تحصیلات دانشگاهی یا دیپلم یا تجربه ی مساوی با این مدارک را داشته باشند
  • داراری شغل یا پیشنهاد شغلی مشابه با NOC در سطح O، A،B یا C
  • شغل موردنظر باید دارای پتانسیل ترقی و رشد باشد
  • بتوانند مهارت، تجربه و یا آموزش طبق دستورالعمل NOC در رشته ای که مشغول به کاراند را با هم ترکیب کنند
  • شغل یا پیشنهاد شغلی باید تمام وقت و نامعین باشد
  • شغلی که مربوط به بازار کار نیوفاندلند و لابرادور باشد
  • دسته ی مهاجرت فارغ التحصیلان بین المللی نیوفاندلند
  • این دسته برای فارغ التحصیلان جدیدی است که داراری مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی و شغل یا پیشنهاد شغلی از طرف نیوفاوندلند و کارفرمای لابرادور هستند

برای واجد شرایط بودن در این دسته داوطلبان باید

  • باید حداقل نیمی از تحصیلاتشان در کانادا را تکمیل کرده یا از یکی از کالج ها یا دانشگاه های معتبر کانادا فارغ التحصیل شده باشند
  • از دو سال بعد از تاریخ دریافت مدرک دانشگاهی یا دیپلم برای NLPNP درخواست داده باشند
  • داراری شرایط قانونی کار در کانادا باشند که همان تبعیت و مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی کانادا است
  • صلاحیت، آموزش، مهارت و مجوز رسمی لازم برای شغل موردنظر را داشته باشند
  • قصد و توانایی اقامت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را ثابت کنند
  • بتوانند ثابت کنند که دارای منابع کافی برای تشکیل زندگی موفق و متعلقات در نیوفاندلند و لابرادور هستند
  • بتوانند ثابت کنند برای انجام وظایف کارمندی در زبان انگلیسی یا فرانسه دانش کافی دارند


دسته ی مؤسسان مهاجر نیوفاندلند


این دسته برای کسانی است که مایل اند کسب و کاری را در نیوفاندلند و لابرادور شروع کنند یا بخرند. این برنامه هم اکنون مورد بازبینی قرار گرفته است. جزئیات بیشتر شرایط این دسته به زودی منتشر می شود.


ترجمه شده مجله دلگرم

مهتاب جهاندار


۱
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید