چگونه میتوان ویزای کاری به آذربایجان گرفت ؟

شرایط لازم برای گرفتن ویزای کاری به آذربایجان
۱,۵۱۹
۰
۰
جمعه, ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۰:۵۲
به چه صورت می توان برای مهاجرت کاری به آذربایجان اقدام کرد ؟ آیا امکان اخذ اقامت و تابعیت با مهاجرت کاری به آذربایجان وجود دارد ؟ چه قوانینی برای مهاجرت کاری به آذربایجان وجود دارد ؟
شرایط لازم برای گرفتن ویزای کاری به آذربایجان

مهاجرت کاری به آذربایجان در سال 2018 یکی از مسائلی است که می توان گفت مردم کشورهای آسیایی در اندیشه آن هستند به خصوصا اشخاصی که قصد مهاجرت به آذربایجان را دارند تمایل دارند تا بتوانند مهاجرت کاری به آذربایجان را اقدام نمایند و از این طریق به اقامت و سپس تابعیت آذربایجان دست یابند .

با توجه به اینکه مهاجرت کاری به آذربایجان جز مواردی است که طرفداران بسیاری دارد به همین دلیل بر آن شدیم تا در این مقاله شرح کاملی از مهاجرت کاری به آذربایجان را برای شما خوانندگان گرامی عنوان نماییم تا بتوانید با اطلاعات کافی در مورد مهاجرت کاری به آذربایجان برای این روش مهاجرت اقدام نمایید .

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

شرایط کار در آذربایجان :

اشخاصی که قصد کار در آذربایجان را دارند می توانند با دریافت یک دعوتنامه کاری از یک کارفرما در آذربایجان وارد این کشور شوند و به کار بپردازند . البته اجازه کار باید در مدت زمان معین شده باشد یعنی شخص کارفرما باید در دعوت نامه کاری خود مدت زمانی برای برای کار در آذربایجان تعیین نماید . بهتر است متقاضیان مهاجرت کاری به آذربایجان بدانند که مجوز یا اجازه کار در آذربایجان با توجه به نوع ملیت شخص متقاضی ، حقوق و دستمزدی که فرد متقاضی دریافت می نماید متفاوت است .

متقاضی مهاجرت کاری به آذربایجان در صورتی که قصد کار در این کشور را داشته باشد باید بتواند اجازه کار و کارت اقامت خود را اخذ نماید تا پس از ورود به آذربایجان امکان کار در این کشور را داشته باشد .

اشخاصی که مجوز کار در آذربایجان را دریافت می نمایند باید بدانند که در ابتدا یک کارت اقامت 1 ساله دریافت می نمایند که این کارت اقامت تا 5 سال قابل تمدید می باشد و شخص متقاضی می تواند در صورت تمایل تا 5 سال مجوز اقامت خود را تمدید نماید .

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

قوانین کار در آذربایجان

1: اشخاصی که قصد اقامت دائم در این کشور را دارند می توانند مجوز کار در آذربایجان را دریافت نمایند.

2: اشخاصی که قصد کارآفرینی در آذربایجان را دارند اجازه کار در این کشور را خواهند داشت .

3: پرسنل سازمان های بین المللی نیز اجازه کار در این کشور را نیز خواهند داشت.

4: ملوانان نیز این امکان را دارند که اجازه کار در این کشور را اخذ نمایند.

5: ورزشکاران و کارگران هنری نیز می توانند اجازه کار را نیز دریافت نمایند.

6: نمایندگان شرکت هایی که ثبت شده اند می توانند اجازه کار در آذربایجان را اخذ نمایند.

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

نکات مهم در مورد مهاجرت کاری به آذربایجان:

1: شخص متقاضی کار در آذربایجان می تواند کارت اقامت خود را به مدت 5 سال تمدید نماید.

2: اشخاص خارجی که اجازه کار در آذربایجان را دریافت می نمایند در صورتی که قصد کار بیش از 5 سال در این کشور را داشته باشند باید بعد از سال پنجم به مدت 1 سال کشور آذربایجان را ترک نمایند.

3: اشخاصی که قصد مهاجرت کاری به آذربایجان را دارند و مجوز کار در این کشور را دریافت می نمایند می توانند خانواده خود همسر و فرزندان زیر 18 سال را نیز همراه داشته باشند.

4: شخص متقاضی کار در آذربایجان باید سند ازدواج و مدارک هویتی خود و خانواده خویش را همراه داشته باشد .

5: گذرنامه شخص متقاضی باید از اعتباری کافی برخوردار باشد .

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

انواع ویزای هایی آذربایجان

  1. ویزای توریستی
  2. ویزای تحصیلی
  3. ویزای ترانزیت
  4. ویزای کاری
  5. ویزای مهمان

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

مدارک لازم برای مهاجرت کاری به آذربایجان :

  1. ارائه مدرک لیسانس و ریز نمرات
  2. ارائه مدرک دیپلم و ریز نمرات
  3. ارائه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  4. ارائه مجوز کار در آذربایجان
  5. ارائه دعوت نامه کاری از شخص کارفرما در آذربایجان
  6. ارائه پاسپورت شخص متقاضی

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

چه افرادی نمی توانند به آذربایجان مهاجرت کنند

  1. اشخاصی که دارای اقامت دائم کشور محل اشتغال خود هستند.
  2. اشخاصی که در کشور آذربایجان پناهنده می شوند امکان کار در این کشور را نخواهند داشت.
  3. اشخاصی که از طریق بیزینس و ثبت شرکت اقدام می نمایند امکان اخذ ویزای کار را نخواهند داشت.
  4. کارمندان نمایندگان کنسولی در آذربایجان امکان اخذ ویزای کار را نخواهند داشت.
  5. نمایندگان سازمان های بین المللی در آذربایجان نیز امکان کار در این کشور را نخواهد داشت.
  6. اشخاصی که به عنوان مسافرت کاری به این کشور ورود می نمایند نیز امکان اخذ ویزای کار را نخواهند داشت.
  7. اشخاصی که به صورت توریستی به این کشور وارد شده اند امکان دریافت اجازه کار را نخواهند داشت.
  8. هنرمندان و بازیگران نیز امکان دریافت اجازه کار در آذربایجان را ندارند.
  9. اساتید دانشگاه ، معلمان و . . . که برای سمینار و برنامه های کاری به این کشور دعوت می شوند امکان کار در آذربایجان را نخواهند داشت.
  10. اشخاصی که کارمند رسانه های معتبر و دولتی هستند نیز امکان کار در آذربایجان را ندارند.

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

در چه مواردی ویزای کاری منحل می شود

1 : در صورتی که مجوز کاری شخص متقاضی مفقود شود اجازه کار وی لغو خواهد شد .

2: در صورتی که فرد متقاضی مدارک اشتباه به سفارت و اداره کار ارائه نماید اجازه کار وی رد خواهد شد .

3: در صورتی که فرد متقاضی مدارک خود را ناقص ارائه نماید مجوز کار شخص متقاضی رد خواهد شد .

4: در صورتی که طبق دلایل خاص با ورود اشخاص به آذربایجان جلوگیری شود مجوز کار نیز صادر نخواهد شد.

در انتها و در مورد مهاجرت کاری به آذربایجان باید گفت که این روزها بسیاری از اشخاص قصد دارند تا در کشورهای آسیایی به کار بپردازند که برای این موضوع باید بدانید که باید اجازه و مجوز کار خود را از یک کارفرما در آذربایجان داشته باشید تا بتوانید مهاجرت کاری به آذربایجان داشته باشید و از این طریق اقدام نمایید که برای مهاجرت کاری به آذربایجان باید شرایط و قوانینی رعایت گردد تا فردا متقاضی بتواند مجوز کار را دریافت نماید که در این صورت برای شخص متقاضی یک اقامت 1 ساله صادر خواهد شد،که این اقامت تا 5 سال قابلیت تمدید را خواهد داشت.

چگونه میتوان ویزای کاری آذربایجان را گرفت

کاربر گرامی چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده لایک کنید ، یا راهکاری دیگری دارید با دیگر کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید.

تهیه و گردآوری مجله دلگرم

جهان باورصاد


چگونه میتوان ویزای کاری به آذربایجان گرفت ؟
امتیاز : 1 تعداد رای : 1
۰
۱

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

آخرین مطالب دلگرم