قوانین ویزای تحصیلی در آلمان در سال ۲۰۱۸

۱,۲۵۴
۰
۰
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۶

دلگرم - قوانین تحصیل در آلمان شاید تا کنون سوالاتی درمورد امر مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل داشته اید ولی منبعی موجه و معتبری جهت کسب اطلاع درمورد قوانین تحصیل در آلمان پیدا نکرده اید.

فلذا در این مقاله دلگرم به بررسی قوانین تحصیل در آلمان خواهیم پرداخت. و درصورت داشتن سوالات بیشتر و بررسی های بیشتر در مورد قوانین تحصیل در آلمان می توانید با موسسه حقوقی معتبر تماس بگیرید.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل در آلمان و همچنین گرفتن اقامت آلمان پس از مهاجرت به آلمان و همچنین پس از گرفتن وکیل مهاجرت میسر می باشد ؟ راه های اخذ اقامت آلمان چه می باشد ؟

برای مهاجرت تحصیلی به آلمان و همچنین تحصیل در آلمان از کجا می بایست شروع کرد؟ قوانین تحصیل در آلمان چیست؟ مزایای ویزای تحصیلی در آلمان چیست؟ مدت زمان ویزای دانشجویی از طریق مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل چقدر است؟

یکی از انواع راه های مهاجرت به کشور آلمان از طریق تحصیل در آلمان می باشد که می توان گفت این راه نسبت به راه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، از سرمایه خیلی کمتری برخوردار می شود،

فرد می تواند در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از دوران دبستان/راهنمایی/دبیرستان/ کالج و دانشگاه در مقاطع مختلف کارشناسی /کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل داشته باشد.

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

ویزای دانشجویی آلمان :

آلمان جایگاهی برای کیفیت آموزش عالی، زیرساخت های پژوهشی، روش علی آموزش، مطالعات کم هزینه و چشم انداز حرفه ای است. به همین دلیل است که بسیاری از مراجع بین المللی معتقدند که آلمان بهترین مکان برای تحصیلات عالی خود را دارد.

از سوی دیگر، هر فرد خارجی قادر به ادامه چنین رویایی نیست. این به این دلیل است که چندین ملیت اجازه ورود و اقامت در قلمرو آلمان بدون استفاده از ویزای مناسب آلمانی ندارند.

در مورد ما، ویزا مورد نیاز سند رسمی مجاز است که برای اجازه دادن به یک ملیت غیر آلمانی برای ورود و اقامت در قلمرو آلمان به منظور تحصیل در یک دوره خاص در نظر گرفته شده است.

بنابراین، افراد خارجی که :

فقط نامه پذیرش از دانشگاه آلمانی دریافت کرده اند

به زودی انتظار می رود پاسخی در مورد درخواست دانشگاه خود در یک دانشگاه در آلمان دریافت کنند.

باید قبل از درخواست در یک دانشگاه آلمانی در یک دوره پایه ثبت نام کرده باشند

نیاز به انجام یک دوره پایه ( Studienkolleg ) برای آماده شدن برای آزمون “Feststellungsprüfung” – معاینه ارزیابی صلاحیت، دارند

نیاز به تکمیل مدرک دکترا دارد

می خواهد در یک پروژه پژوهشی در آلمان شرکت کند

شما باید برای تحصیل مناسب VISA VISA در سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود درخواست کنید تا برای دوره مورد نظر در آلمان وارد شوید و سکونت داشته باشید، در صورتی که از یکی از این کشورها آمده اید:.

در صورت نیاز به بیش از 90 روز یا 3 ماه در آلمان باقی بماند، شما نیز پس از ورود به آلمان، مجوز اقامت را دریافت خواهید کرد.

صحبت از زمان مناسب، مدت زمانی مشخص نیست که شما باید درخواست ویزا را تهیه کنید، اما بسیار پیشنهادی برای انجام آن به زودی از سفر برنامه ریزی شده به آلمان به شما پیشنهاد می شود.

به طور معمول، 3 (سه) ماه قبل از شروع مطالعات برنامه ریزی شده، مناسب برای بسیاری از کسانی که قبلا در همان تجربه کار بودند.

اما، اجازه دهید با هم ببینیم چه چیز دیگری شما باید در مورد گرفتن ویزای آلمان برای اهداف تحصیلی بدانید:

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

کدام نوع ویزا های آلمانی برای اهداف تحصیلی هستند؟

همانطور که قبلا توضیح دادیم، هر زمان که بخواهید به منظور تحصیل به آلمان سفر کنید، باید درخواست ویزای مناسب آلمانی خود را در ارتباط با هدف سفر خود داشته باشید و که در آنجا تحصیل کنید.

3 (سه) نوع ویزای آلمانی برای اهداف تحصیلی شرح داده شده است:

  1. Visa (Visa for Learning Language) – گزینه ای مناسب برای کسانی است که می خواهند یادگیری زبان آلمانی در آلمان داشته باشند.
  2. Visa Student Visa Applicant (Visum Zur Studienbewerbung) – اگر میخواهید در آلمان تحصیل کنید، اما هنوز در حال تلاش برای یافتن برنامه درست هستند یا هنوز نامه تایید از دانشگاه خود را دریافت نکرده اند
  3. ویزای دانشجویی (Visum Zu Studienzwecken) – اگر قبلا در یک دانشگاه آلمانی پذیرفته شده باشند.

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

کجا و چگونه درخواست شود ؟

همانطور که قبلا اعلام کردیم، جایی که باید برای ویزا درخواست کنید، سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور شما است.

برای اولین بار، شما نیاز به یک قرار ملاقات برای مصاحبه ویزا دارید. در روز مصاحبه، باید اسناد درخواست ویزیتان را ارائه دهید.

علاوه بر این، شما باید به سؤالات مصاحبه ای که افسر کنسول آماده می کند، به منظور بررسی دقیق شما به عنوان یک نامزد بالقوه ویزا پاسخ دهید.

به زودی ویزا اعطا می شود!

قبل از انجام هر کاری دیگری، برای درخواست ویزای دانشجویی باید از ویزای سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود استفاده کنید.

بعد از این شما می توانید زمان خروج خود را برنامه ریزی کنید، تاریخ های موجود را بررسی کنید و قرار ملاقات در سیستم آنلاین را در وب سایت سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود قرار دهید.

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

مصاحبه ویزا درقوانین تحصیل در آلمان :

مصاحبه ویزا لحظه ای است که شما به طور مستقیم به عنوان یک متقاضی ویزا، افسر کنسولی را ملاقات می کنید. در همان زمان شما باید مدارک مورد نیاز ویزا را ارائه کنید، زیرا افسر کنسولی شما به طور منظم آنها را درخواست می کند. در طول یک ویزا وظیفه، افسر همچنین شما را در مورد درخواست و همچنین موارد شخصی که شما باید با دقت و حقیقت پاسخ دهید، سوالاتی می دهد.

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

ثبت نام در دفتر ثبت نام اقامت دائم

خارجیانی که در طول بیش از 2 ماه در آلمان د می مانند، باید تأیید ثبت نام “Meldebestätigung” را دریافت کنند. برای دریافت چنین تایید یک خارجی باید در اداره ثبت احوال محلی یا “Einwohnermeldeamt” درخواست کند.

خارجیانی که می خواهند در بیش از 90 روز یا سه ماهه در آلمان باقی بمانند نیازمند به داشتن نام محل اقامت مناسب هستند. در مورد ما، اجازه اقامت “Aufenthaltsgenehmigung” عنوان مناسب است که برای اهداف تحصیلی در نظر گرفته می شود. مجوز اقامت فقط به درخواست صاحب ویزا در دفتر ثبت نام بیگانه Ausländerbehörde در شهر که در آن دانشگاه شما واقع شده است صادر می شود.

ثبت نام در دفتر ثبت نام اقامت دائم برای اهداف تحصیلی

مهمترین چیزهایی که باید به عنوان یک متقاضی ویزا / یا ویزا برای تحصیل در آلمان بدانید

مدارک اضافی می تواند توسط افسر ویزا بر اساس مصاحبه ویزا مورد نیاز باشد

شخصا در مصاحبه ویزا ظاهر می شود

در مورد معتبر بودن گذرنامه خود احتیاط کنید – باید برای تمام مدت اقامت خود، از جمله مدت انتظار ، معتبر باشد

در قوانین تحصیل در آلمان در نظر داشته باشید که درخواست ناقص ویزا می تواند رد شود

عکس های خود را در فرم درخواست ویزا نگذارید

در قوانین تحصیل در آلمان در طی یک مصاحبه ویزا کسی را با خود به سفارت یا کنسولگری دعوت نکنید

هر متقاضی مجاز است که به درخواست سفارت و یا کنسولگری خود در مورد درخواست ویزا اقدامات قانونی خود را بپذیرد

اگر متقاضی در معرض تهدید امنیتی و نظم عمومی منطقه شنگ قرار گیرد، ویزا رد خواهد شد

در مورد عدم رعایت ویزا متقاضی در مورد دلیل اصلی رد شدن مطلع می شود

در قوانین تحصیل در آلمان اطمینان حاصل کنید که سفر خود به آلمان را به موقع برنامه ریزی کنید تا زمان لازم برای ثبت نام در دانشگاه داشته باشید

اسناد اصلی ممکن است پس از ورود به فرودگاه مورد نیاز باشد

ویزای شنگن به طور خودکار داده نمی شود – بنابراین شما باید تا 4 ماه منتظر بمانید تا از سفارت یا کنسولگری پاسخ دریافت کنید و هیچ تضمینی وجود ندارد که با ویزا به شما داده شود

فرم درخواست را می توانید به صورت رایگان در وب سایت سفارت یا کنسولگری در کشور خود دانلود کنید

پاسپورت در کل سفارت / کنسولگری در طول روند ویزا نیاز است

انتصاب ویزا باید فقط از طریق سیستم آنلاین انجام شود (نه از طریق تلفن، ایمیل، فکس و شخصا)

هزینه ویزا در صورت امتناع ویزا بازپرداخت نخواهد شد

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

پرداخت هزینه ویزای دانشجویی شما :

در قوانین تحصیل در آلمان متقاضیان باید هزینه ویزا را با یک انتقال بانکی پرداخت کنند. ویزای دانشجویی از سال 2008 برابر 60 یورو است چک یا کارت اعتباری پذیرفته نمی شوند. سفارش پول باید به نام کنسولگری در کشور خودتان باشد و نه بیشتر از دو ماه.

لطفا در قوانین تحصیل در آلمان توجه داشته باشید که اگر درخواست شما برای ویزای دانشجویی رد شود، هزینه ویزای شما بازپرداخت نخواهد شد.

پس از اتمام تحصیل در آلمان شما یک فارغ التحصیل دو زبانه با فرصت های عالی برای دسترسی به یک قرارداد کار تمام وقت که اغلب زمینه برای انتقال دائمی به آلمان را نشان می دهد، برخوردار هستید.

قوانین تحصیل در آلمان و همچنین مهاجرت به آلمان و همچنین اخذ اقامت آلمان ، راه های گرفتن اقامت آلمان ، شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان

کاربر گرامی چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده لایک کنید ، یا راهکاری دیگری دارید با دیگر کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید.

تهیه و گردآوری مجله دلگرم

جهان باورصاد


۰
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید