اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در ۱۷ کشور جهان

۱,۲۸۴
۰
۰
جمعه, ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ۱۶:۴۴

چه بخواهید شهروندی کامل دریافت کنید، چه اقامت از طریق سرمایه‌گذاری بگیرید، ۱۷ کشور هستند که در آن‌ها پول می‌تواند برای شما پاسپورت دوم بخرد، یا دست‌کم این شانس را دارید تا به‌طور بلندمدت در خارج از کشور خود زندگی کنید؛ این کشورها از نظر هزینه‌ای، از ارزان‌ترین تا گران‌ترین به ترتیب رتبه‌بندی شده‌اند.

هزینه گرفتن پاسپورت دوم 17 کشور :


1. اقامت تایلند؛ اقامت برتر از ۱۵ هزار دلار (135ملیون تومان) :

دولت تایلند به شهروندان ثروتمند خارجی، ویزای اقامتی برتر ارائه می‌دهد که به آن‌ها اجازه می‌دهد با سالانه ۳ هزار دلار در این کشور زندگی کنند.

۷ بسته مختلف دیگر هم وجود دارد که گران‌ترین آن‌ها، طرح «امتیاز ویژه نهایی نخبگان» است. هزینه این طرح، مبلغ ۶۰ هزار دلار برای اقامت ۲۰ ساله، به‌اضافه هزینه عضویت ۶۰۰ دلار در سال است.

این مبلغ، شامل برنامه تحت حمایت دولت است که اعضا می‌توانند دسترسی VIP به ادارات دولتی مرتبط با امور مهاجرتی، گواهینامه رانندگی و مجوز کار پیدا کنند. همچنین انتقال فرودگاهی، معاینه درمانی سالیانه در یک بیمارستان خصوصی، ۲۴ دوره آب درمانی و سالانه یک تور بازی‌های گلف، از مزایای دیگر این طرح است.

پکیج‌های مهاجرتی دیگری وجود دارد که شامل قرارداد ۱۵ هزار دلاری برای ۵ سال اقامت بدون هزینه سالیانه که «دسترسی آسان برتر» نام دارد و پکیج ۱۰ ساله با حق عضویت ۳۰ هزار دلاری که شامل تخفیف برای دیگر اعضای خانواده است.

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت تایلند

چگونه میتوان اقامت تایلند گرفتم میزان سرمایه گذاری

2. دریافت اقامت لتونی از ۶۴۶۰۰ یورو (710 ملیون تومان) :

برای اقامت در لتونی، در اینجا به مواردی که لازم است، اشاره می‌کنیم:

  1. به میزان حداقل ۲۸۶ هزار یورو در مدت پنج سال در یک موسسه اعتباری سرمایه‌گذاری کنند
  2. برای سرمایه‌گذاری در سهام، شهروند خارجی باید حداقل ۳۶ هزار یورو سرمایه‌گذاری کند و در سال آینده حداقل ۲۸۶۰۰ یورو (۹۶۲۵ پوند) پرداخت کند

شما می‌توانید پس از پنج سال از طریق فرایند قبول تابعیت (به‌عنوان مثال، آزمون زبان، آزمون تاریخ) برای شهروندی درخواست دهید.

کاتز اظهار داشت:

حقیقت اصلی این است که زمانی که افراد بخواهند تابعیت دوم بگیرند، باید آزمون زبان بدهند و یادگیری زبان لاتویایی برای بزرگسالان، غیرممکن است. هیچ‌کس نمی‌تواند این کار را انجام دهد و آن‌ها این مسئله را می‌دانند، به این ترتیب می‌دانند که هیچ‌کس هرگز شهروند نخواهد شد.

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت لتونی

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت لتونی

3. دریافت تابعیت سنت لوسیا از ۱۰۰ هزار دلار (900 ملیون تومان) :

طبق گفته‌های کاتز، سه روش برای دریافت شهروندی در سنت لوسیا وجود دارد:

  1. پرداخت حداقل ۱۰۰ هزار دلار به صندوق ملی اقتصادی سنت لوسیا (بسته به تعداد وابستگان خانوادگی)
  2. سرمایه‌گذاری حداقل ۳۰۰ هزار دلار در توسعه املاک و مستغلات مورد تأیید
  3. سرمایه‌گذاری ۳/۵ میلیون دلاری در یک پروژه سرمایه‌گذاری مورد تأیید

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت سنت لوسیا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت سنت لوسیا

4. دریافت تابعیت دومینیکا از ۱۰۰ هزار دلار (900 ملیون تومان) :

طبق گزارش Arabian Business، دومینیکا به دلیل دسترسی بدون ویزا به بیش از ۱۱۰ کشور، برای متقاضیان جذاب است.

به گفته کاتز دو گزینه وجود دارد:

  1. پرداخت ۱۰۰ هزار دلار برای یک متقاضی یا ۲۰۰ هزار دلار برای یک خانواده ۴ نفره به صندوق ملی اصلاحات
  2. سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات از ۲۰۰ هزار دلار

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت دومنیکا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت دومنیکا

5. دریافت تابعیت کشور مالت ۱۵۰ هزار یورو (1 میلیارد 650 ملیون تومان) :

طبق گفته‌ی کاتز، گزینه‌های سرمایه‌گذاری فعلی در مالت عبارتند از:

  1. مشارکت غیرقابل استرداد حداقل ۶۵۰ هزار یورویی در صندوق ملی توسعه و امور اجتماعی
  2. سرمایه‌گذاری حداقل ۳۵۰ هزار یورویی در ملک یا قرارداد اجاره ملک به ارزش حداقل ۱۶۰ هزار یورو به مدت ۵ سال
  3. خرید ۱۵۰ هزار یورو از سهام دولتی به مدت ۵ سال

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت مالت

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت مالت

6. تابعیت گرانادا از ۲۰۰ هزار دلار (1 میلیارد 800 ملیون تومان) :

دو روش برای دریافت تابعیت دوم از طریق سرمایه‌گذاری در گرانادا وجود دارد:

  1. پرداخت ۲۰۰ هزار دلار به صندوق اصلاحات ملی گرانادا
  2. سرمایه‌گذاری حداقل ۳۵۰ هزار دلاری در املاک

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت گرانادا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت گرانادا

7. سنت کیتس و نویس؛ شهروندی از ۲۵۰ هزار دلار (2 میلیارد 250 ملیون تومان) :

کاتز گفت: در سال ۲۰۰۹، این کشور مجوز سفر بدون ویزا در سراسر اروپا را دریافت کرد که موجب محبوبیت این برنامه برای مردم روسیه، خاورمیانه و ۵۰ هزار نفری شد که از کانادا رد شده بودند.

در اینجا گزینه‌هایی برای شما وجود دارد:

  1. سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات به میزان حداقل ۴۰۰ هزار دلار برای پنج سال
  2. مشارکت غیرقابل استرداد حداقل ۲۵۰ هزار دلاری در بنیاد گوناگونی صنعت شکر (SIDF) (این مبلغ بسته به تعداد اعضای خانواده شما متفاوت است)

8. دریافت اقامت یونان از ۲۵۰ هزار یورو (2 میلیارد 750 ملیون تومان) :

برای دریافت اقامت در یونان، شما باید حداقل ۲۵۰ هزار یورو معادل ۳۰۱۲۹۱ پوند سرمایه‌گذاری کنید که این رقم ارزان‌ترین برنامه دریافت اقامت در اروپا است.

​  مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت گرانادا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت یونان

9. دریافت پاسپورت آنتیگوا و باربودا از ۲۵۰ هزار دلار (2 میلیارد 250 ملیون تومان) :

سه روش برای دریافت تابعیت دوم و پاسپورت از طریق سرمایه‌گذاری در آنتیگوا و باربودا وجود دارد:

  1. سرمایه‌گذاری حداقل ۴۰۰ هزار دلار در املاک
  2. کمک به صندوق توسعه ملی از ۲۵۰ هزار دلار
  3. سرمایه‌گذاری ۱/۵ میلیون دلاری در مشاغل پر ریسک موجود و تازه تاسیس

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  آنتیگوا و باربودا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  آنتیگوا و باربودا

10. دریافت ویزای طلایی پرتغال از ۳۵۰ هزار یورو (3 میلیارد 850 ملیون تومان) :

Katz گفت: «برنامه ویزای طلایی پرتغال، برای سرمایه‌گذاران غیراروپایی سریع‌ترین روش رسیدن به مجوز اقامت معتبر است. ویزا در ابتدا یک سال اعتبار دارد و سپس در فواصل زمانی دوساله تا دو بار قابل تمدید است». متقاضیان و خانواده‌های آن‌ها می‌توانند از طریق درخواست برای شهروندی در پرتغال، پس از شش سال اقامت دائم، پاسپورت دوم پرتغالی دریافت کنند. گزینه‌ها عبارتند از:

  1. مشارکت ۵۰۰ هزار یورویی در یک صندوق که در کسب و کارهای کوچک و متوسط سرمایه‌گذاری می‌کند
  2. داشتن املاک و مستغلات با ارزش حداقل ۳۵۰ هزار یورو
  3. ایجاد حداقل ۱۰ شغل در پرتغال

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  پرتغال

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  پرتغال

11. دریافت اقامت آمریکا از ۵۰۰ هزار دلار (4 میلیارد 500 ملیون تومان)

در دهه گذشته، چینی‌ها ۷۵ درصد از ویزاهای سرمایه‌گذاری ایالات‌متحده را از آن خود کرده‌اند. بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، در طول این دوره این کشور حداقل ۷/۷ میلیارد دلار به دست آورده و بیش از ۴۰ هزار ویزا برای سرمایه‌گذاران چینی و خانواده‌هایشان صادر کرده است.

طبق گفته Katz، ویزا EB-5 موجب اقامت مشروط در ایالات‌متحده (معروف به گرین کارت) می‌شود که افراد پس از آن می‌توانند پاسپورت ایالات‌متحده را دریافت کنند.

دو سال پس از اخذ اقامت مشروط، سرمایه‌گذاران و خانواده‌های آن‌ها واجد شرایط اقامت دائم می‌شوند. گزینه‌های سرمایه‌گذاری به شرح ذیل است:

  1. سرمایه‌گذاری ۵۰۰ هزار دلاری در منطقه شغلی هدف (مرکز منطقه‌ای)
  2. سرمایه‌گذاری مستقیم ۱ میلیون دلاری در یک شرکت تجاری آمریکایی

​  مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت آمریکا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  آمریکا

12. دریافت ویزای طلایی اسپانیا از ۵۰۰ هزار یورو (5 میلیارد 500 ملیون تومان) :

شرکت Katz با برنامه اقامتی در اسپانیا سروکار ندارد، اما این کشور یک برنامه ویزای طلایی دارد که درنهایت می‌تواند منجر به دریافت تابعیت و پاسپورت دوم اسپانیا شود. این برنامه به موارد زیر نیاز دارد:

  1. سرمایه‌گذاری حداقل ۵۰۰ هزار یورویی در املاک و مستغلات
  2. پس از پنج سال، متقاضی می‌تواند اقامت دائم درخواست کند
  3. پس از ۱۰ سال، افراد می‌توانند درخواست شهروندی کنند

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  اسپانیا

مقدار هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  اسپانیا

13. دریافت تابعیت بلغارستان از ۱ میلیون لوا بلغارستان () :

در بلغارستان دو گزینه سرمایه‌گذاری وجود دارد. گزینه اول سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاری به میزان یک میلیون لوا بلغارستان در اوراق مشارکت کاملا تضمین شده دولتی به مدت پنج سال است. بعد از این مدت، سرمایه بدون تعلق یافتن سود، به سرمایه‌گذار بازگردانده می‌شود. گزینه سریع برای دریافت پاسپورت دوم بلغارستان:

  1. سرمایه‌گذاری به میزان ۱ میلیون لوا بلغارستان در اوراق قرضه تضمین شده دولتی
  2. سرمایه‌گذاری به میزان ۱ میلیون لوا بلغارستان دیگر، یک سال پس از آن
  3. داشتن حداقل یک سال اقامت دائم
  4. شما باید در هر دو طرح سرمایه‌گذاری، حداقل دو سال پس از دریافت شهروندی مشارکت کنید.

 هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  بلغارستان

 هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  بلغارستان

14. دریافت تابعیت کانادا از ۸۰۰ هزار دلار (7 میلیارد 200 ملیون تومان) :

برنامه مهاجرت سرمایه‌گذاری فدرال کانادا که به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها در زمان اجرای خود در اواخر دهه ۸۰ شناخته شد، اکنون اجرا نمی‌شود. Katz گفت: «در گذشته، بیشتر متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری، به کانادا مهاجرت می‌کردند و این طرح را به یک برنامه مهاجرتی بسیار قدرتمندی تبدیل کرده بود». برنامه کانادا در دهه گذشته، حدود ۲/۴ میلیارد دلار از طریق سرمایه‌گذاران چینی به دست آورده است.

بر اساس گزارش Katz، با وجود اینکه این برنامه با استقبال هزاران نفر روبرو شد، در اواخر سال ۲۰۰۰ دولت کانادا پذیرش مهاجران سرمایه‌گذاری را کاهش داد. آن‌ها در سال ۲۰۱۴ این برنامه را به پایان رساندند و اعلام کردند که «اقامت کانادایی به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای کم‌ارزش شده» و منافع اقتصادی کمی به دست آمده است. Katz اظهار داشت: «تعداد ۵۰ هزار نفر در صف انتظار وجود دارند که درخواست‌های آنان لغو و به آن‌ها بازگردانده شده است».

Katz افزود: «با این حال، برخی از استان‌های کانادا مانند کبک، برنامه‌های کوچک خود را دارند. استان کبک حداقل ۱/۹ میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران چینی به دست آورده است، درحالی که سالانه فقط حدود ۱۵۰۰ نفر را قبول می‌کند که در مقایسه با گذشته، که سهمیه سالیانه وجود نداشت، این رقم بسیار ناچیز است. به‌منظور واجد شرایط شدن برای اخذ پاسپورت دوم کانادا:

  1. متقاضیان شهروندی باید مدت سه سال، در یک بازه‌ی زمانی چهارساله، در کشور اقامت داشته باشند
  2. متقاضیان باید دارای ثروت خالص قانونی به میزان حداقل ۱/۶ میلیون دلار کانادا باشند
  3. متقاضیان باید حداقل سه سال تجربه در برنامه‌ریزی، امور مالی، منابع انسانی یا مدیریت عمومی داشته باشند
  4. متقاضیان باید هدف خود را از اقامت در استان کبک اعلام کنند و توافقنامه‌ای را برای سرمایه‌گذاری ۸۰۰ هزار دلاری امضا کنند

 هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  کانادا

 هزینه سرمایه گذاری برای اقامت  کانادا

15. دریافت اقامت استرالیا از ۱/۵ میلیون دلار استرالیا () :

استرالیا دارای یک برنامه اقامتی است که در بلندمدت می‌تواند به تابعیت آن منجر شود؛ اما این برنامه بسیار گران‌قیمت است. آنچه شما نیاز دارید:

  1. ثروت شخصی خالص به میزان حداقل ۲/۲۵ میلیون دلار استرالیا که متقاضی قبل از درخواست باید آن را داشته باشد
  2. سرمایه‌گذاری به میزان ۱/۵ میلیون دلار استرالیا در یک پروژه یا شرکت استرالیایی که به نوبه خود به اقتصاد استرالیا کمک خواهد کرد

16. دریافت پاسپورت قبرس از ۱/۵ میلیون یورو () :

طبق گزارش Arabian Business، قبرس گران‌ترین برنامه اقامت از طریق سرمایه‌گذاری را دارد. گزینه‌های سرمایه‌گذاری کنونی عبارتند از:

  1. سرمایه‌گذاری در املاک به میزان ۲ میلیون یورو
  2. داشتن حداقل ۵۰۰ هزار یورو سرمایه و محل اقامت شخصی در قبرس به ارزش حداقل ۱/۵ میلیون یورو

​  هزینه سرمایه گذاری برای اقامت کانادا استرالیا ، قبرش ، نیوزلند

​  هزینه سرمایه گذاری برای اقامت کانادا استرالیا ، قبرش ، نیوزلند

17 .دریافت اقامت نیوزیلند از ۳ میلیون دلار نیوزلند () :

اقامت در نیوزیلند، بر اساس تحلیل‌ها، گران‌ترین برنامه است. شما دو گزینه برای اقامت دارید:

  1. سرمایه‌گذاری به میزان ۳ میلیون دلار نیوزلند به مدت ۴ سال
  2. سرمایه‌گذاری به میزان ۱۰ میلیون دلار نیوزلند به مدت سه سال

اگر با مسیر چهارساله پیش می‌روید، به حداقل سه سال تجربه کسب و کار نیاز دارید. به‌زودی برنامه سرمایه‌گذاری ویژه مونته نگرو اعلام خواهد شد. در آخر، Katz اشاره کرد که او در حال همکاری با دولت مونته نگرو است تا به زودی یک برنامه سرمایه‌گذاری ویژه ایجاد کنند.

او گفت: «به‌محض اجرایی شدن برنامه، اقامت موقت مونته نگرو می‌تواند از طریق اشتغال، تحصیلات و تبادل دانشجویان بین‌المللی، درمان‌های پزشکی، پیوند خانوادگی و دلایل دیگر به دست آید».

در اینجا به چگونگی اجرای این برنامه برای اخذ پاسپورت دوم از نیوزیلند خواهیم پرداخت:

  1. اجازه اقامت موقت را می‌توان در یک ماه اخذ کرد. این مجوز، مدت یک سال اعتبار داشته و قابلیت تمدید دارد
  2. پس از یک دوره پنج ساله، اقامت موقت می‌تواند دائمی شود
  3. متقاضیان می‌توانند پس از ۵ سال زندگی در قالب اقامت دائم در مونته نگرو، برای دریافت اقامت مونته نگرو درخواست بدهند

divider

کاربر گرامی چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده لایک کنید ، یا راهکاری دیگری دارید با دیگر کاربران مجله دلگرم به اشتراک بگذارید.

تهیه و گردآوری مجله دلگرم

جهان باورصاد


۰
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید
statcounter