معرفی عقابی سریع و چابک به نام عقاب دو برادر + تصاویر

عقاب دو برادر پرنده اي است مهاجم، در پرواز فوق العاده سريع و چالاك است و مانند شاهين بر سر طعمه فرود مي آيد.
۲,۰۱۴
۰
۰
یکشنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۱۵:۰۱

مشخصات عقاب دو برادر :

این پرنده 60 تا 70 سانتیمتر طول دارد و هم اندازه ی عقاب خالدار کوچک است.پرنده ای است شکاری با تنوع رنگ زیاد که با دو رنگ تیره و روشن در طبیعت مشاهده می شود.

عقاب دو برادر پرنده ای زیرک است که در مقایسه با دیگر عقابها از چالاکی بیشتری برخوردار است. گلو، سینه و سطح شکمی این پرنده به رنگ سفید مایل به نخودی و سطح پشتي آن قهوه اي پررنگ است و معمولا يك لكه بزرگ تقريبا سفيد روي پشتش ديده مي شود.

پس سر و گردن این پرنده قهوه ای، اما از رنگ بالهایش روشن تر است. گاهی ابروی باریک سفیدی در بالای چشمش مشاهده می شود. شاهپرهای اولیه بالهایش تقريبا سياه و دمي نسبتا دراز با نوارهای عرضي كمرنگ و يك نوار انتهائي پهن و سیاه مشخص دارد .

پرنده ی بالغ تیره در حال پرواز به وسيله سطح شكمي نخودی رنگ و رگه رگه، بال هاي دراز و تيره که رنگ آنها در تضاد با سفیدی زیر تنه قرار دارد، از عقاب هاي ديگر تشخيص داده مي شود.

پاهای بلند و زرد رنگی دارد که توسط پرهای نخودی رنگی پوشانده شده اند. پرنده نابالغ سر اخرائي رنگ، سطح شكمي قهوه اي مايل به خرمائي با رگه هاي پررنگ و دمي با نوارهاي عرضي نزديك بهم دارد.

عقاب دو برادر پرنده اي است مهاجم، در پرواز فوق العاده سريع و چالاك است و مانند شاهين بر سر طعمه فرود مي آيد.

نامهای دیگر :

دسته ( خانواده ): پرنده ، غواص سانان ، عقاب
نام فارسی : عقاب دو برادر
نام انگلیسی : Bonelli's Eagle
نام فرانسوی : Aigle de Bonelli
نام عربی : عقاب بونلي
نام علمی : Hieraaetus Fasciatus

صدا:

صدای عقاب دو برادر ، فریاد مانند شبیه «جوی ی – جوی ی –جی ی» شنیده می شود.

تغذیه :

اغلب از پستانداران کوچک نظير موش و خرگوش تغذیه می کند، گاهی نیز پرندگان را شكار مي كند

زیستگاه :

عقاب دو برادر درمناطق کوهستانی و بیابانها به سر برده و روی صخره های با شیب تند و گاهی نیز روی درختان، آشیانه می سازد. در ایران بومی و اندک است.

در مناطق کوهستانی پر‌صخره و به ندرت در ارتفاعات زیاد دیده می شود ، در زمستان به دشت و بیابان کوچ می کند . روی صخره‌های پرشیب پرتگاه‌ها و گاهی روی درخت آشیانه می سازد .!

عقاب دوبرادر پرنده‌ای است بومی ایران و در گذشته نسبتا فراوان بوده است و در حال حاضر آمار و اطلاع دقیقی از تعداد و پراکندگی صحیح این پرنده ایرانی در دست نیست .!

حفاظت:

این پرنده د رزمره ی پرندگانی حفاظت شده است، بنابراین، باید برای حفاظتش اقدامات جدی صورت گیرد. چنین به نظر می رسد که در مناطق مرکزی و غرب ایران تولید مثل می کند و ضروری است که از محل های تولید مثل این پرنده حفاظت شود.

تصاویر :

عقاب دو برادر
عقاب دو برادر
عقاب دو برادر
عقاب دو برادر
عقاب دو برادر

بیشتر بخوانید :

معرفی عقاب طلایی ، فیلم شکار بچه توسط عقاب طلایی

معرفی عقاب شاهی پرنده کمیاب و بومی ایران + تصاویر

معرفی عقاب صحرایی و شباهت آن با عقاب خالدار کوچک + تصاویر


معرفی عقابی سریع و چابک به نام عقاب دو برادر + تصاویر
امتیاز : 1 تعداد رای : 1
۰
۰

برای مطرح کردن سوالات پزشکی خود ، اینجا کلیک کنید

دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید



کد امنیتی
کد جدید

آخرین مطالب دلگرم